Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (810. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.206
Cevap
570
Favori
806.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamen sığ bir deniz istiyorsanız Side bölgesine yogunlasmaniz gerekiyor artı olarak tarihleride belirtirseniz yardımcı olacak bir çok arkadaş var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkknıght34 D kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç kendinizi zorlayıp bütçenizi artırmayın bence.Nedeni 60-65k'ya alacağınız otellere baktığımda Sirene'den çok çok daha güzel ve cazip bir otel dikkatimi çekmedi açıkcası.
    Ekstra olarak 2 kişiyseniz çocuk yoksa Balmy Beach +16 inceleyebilirsiniz çok keyifli olur sizin için 19 Temmuz'a kadar 58.7k
    Bir de Paloma Perissia degerlendirebilirsiniz Temmuz ayında 56-60k arası değişiyor.
    Balmy Beach,Paloma Perissia ve Baia Lara Obilette'de var eğer taksit sınırı size uyarsa daha uyguna getirebilirsiniz.

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bitmez full aktifiz 😀👍sizle cosmoya gelsek aquanın hakkını verirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 20 Şubat 2025; 17:52:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    Ağustos’un 3. veya 4. haftası düşünüyoruz.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam yine rahatsız ediyorum ama son olarak 11-15 temmuz (4 gece) iş yüzünden tarih öyle olacak gibi .

Granada luxury belek ( maximum ile 67 bin)

Sherwood exclusive lara (maximum ile 61 bin)

Sirene belek (maximum ile 59 bin)

Alibey club (maximum ile 59 bin)

Akra kemer (maximum ile 59 bin)

Balmy beach ( maximum ile 54 bin)

Baia lara (maximum ile 52 bin)

Granadayı gözüm kaldığı için ekledim yoksa fiyat farkı var farkındayım. Bunlar arasında f/p olarak finalde hangisini önerirsiniz? Etsden baktım hepsine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkknıght34 D kullanıcısına yanıt
    Hocam en pahalı otel en iyi oteldir mantığı bir kez daha çürüdü bu örneklerde.

Granada Belek asla bu fiyatın oteli değildir.Ayrıca çiftler için ve deniz severler için hiç uygun değil.

Sherwood Lara çok geriye gitti o eski halinden eser yok şimdi :)

Alibey Club harika otel ancak sizin gibi çocuksuz tatil yapan çiftler için uygun olduğunu düşünmüyorum.Aşırı bir çocuk ve çocuk etkinliği var.

Baia Lara kalite olarak bir tık geride

Sirene Belek çok begendiğim bir oteldir ancak son 2 senedir neden bu kadar ucuz olduğu merak uyandırdı.Acaba hizmet ve kalitede bir düşüş mü var emin değilim.10-15 sene önce Belek'in en pahalı otellerindendi.Yine de risk alınabilir.

Hocam özetle benim gözümde Akra Kemer ile Balmy Beach finale kalır.İkisi de size çok uygun.Hangisi daha çok hoşunuza gittiyse size daha yakın geliyorsa bence onu alın.Akra Kemer yiyecek ve içecek anlamında çok üst seviye Balmy Beach de yepyeni geçen sene açılan bir tesis.Balmy Beach benim de radarımda.Bu sene olmaz artık ama mutlaka deneyimlemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 20 Şubat 2025; 22:0:34 >

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam tam Akra Kemer'i alacak iken, eşimin bu sefer Ege'ye mi gitsek sözünden ve Antalya yolunun sıkıcı çilekeş bir yol oluşundan ötürü Ege tarafı bakmaya başladım. 12-16 temmuz arası(4 gece) Jiva Beach Resort etsde maximum kart ile 65 bine denk geliyor iken obilet üstünden baktım ve "2025yaz" kodu ile 53 bine düştü. Ben de direkt aldım. Tek sıkıntısı 27 şubat'a kadar ücretsiz iptal hakkı var ondan sonra iptal edilirse 16 bin gibi bir ücret kesilecek ama tarihi ayarlayacağız artık. Umarım jiva güzel geçer. Emeğiniz ve yardımınız için teşekkür ederim.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben Prestij elite den sonra biraz temkinliyim bir kaç saniye baygınlık geçirdikten sonra 😅 Var olan rezervasyonu iptal edebilirsin hocam 😊

• Selamlar. 4-10 haziran tarihlerinde maks 90k çift için öneri var mıdır? Pek o fiyatlara da çıkmak istemiyorum aslında ama dert değil. Liu var ilgili tarihte ama alternatiflere açığım. Tarihi değiştiremiyorum en fazla 4-5 gün oynatabilirim. Teşekkürler dostlar.

Edit: 4 gün ramazanda liu 26k, 4 gün kurbanda mylome 52k alsam nispeten mantıklı gibi geldi...  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 21 Şubat 2025; 12:8:0 >
  • 1cem1 hocamin sayesinde jolly turdaki 80 bin liralık rezervasyonumu iptal edip ayni tarihlerde aynı oteli obiletten 62 bin liraya 3 taksitle aldim guzel bir fiyat oldu tesekkurler

• Bizimkilerin netleştirdiği otel ve tarihlerde obilet neredeyse %20 daha yüksek fiyat veriyor. Bu fırsatta yakalanamadı 🥲

• Vsyle V kullanıcısına yanıt
    Bazı otellerde maalesef öyle hocam. bu fark genel itibari ile iki Çocuklu ailelerde çok fazla çıkıyor

• resulalan kullanıcısına yanıt

Hangi otel

• t3ksas kullanıcısına yanıt

Port nature

• yapıkredi kullananlar, mobil üzerinden giriş yapıp seyahat menüsü altından otel rezervasyonu yaparsa (setur'a yönlendiriyor) %10 kadar daha uygun bir fiyat çıkıyor. Tesadüf üzeri keşfettim.

Hangi tarihler acaba? Bende 21-27 eylül tarihleri Jollyden aldım. Obilette indirim yoktu , fakat daha sonra müşteri temsilcisi ile görüşüp indirim alanlar olduğunu gördüm forumda! Jolly de yüzde 25 masterpass olayı çok mantıklı gelmişti. Obiletle ilgili kafamdaki soru işareti tatil esnasında herhangi bir olası sorun halinde yüzyüze görüşebileceğim birini bulabilecek miyim acaba

• 657 6 kullanıcısına yanıt

3-8 temmuz arasi. Şimdiki fiyattan %20 daha dusuk rakamli linki size sms olarak atiyolar ve ordan tamamliyorsun. Vade farksiz en fazla 3 taksit var

• Arkadaşlar port natureyi obiletten alıp oteli arayıp teyit eden var mı ?

• Arkadaşlar merhaba. Bir sorum vardı. Ben makine mühendisiyim fakat özel sebeplerden maalesef bir süredir resmi olarak çalışamıyorum. Fakat bazı ek gelirlerim var ve isteğe bağlı bağkur primlerimi de düzenli olarak ödüyorum. Ailemde ise yeşil pasaport bulunmakta. Bende bordo var. Avrupa turlarından alsam vize alabilir miyim? Daha önce sadece Romanya ya 1 kez vize alarak gittim fakat o zaman shengen de değildi. Onun dışında shengen ise hiç almadım. Eğer olursa ailemle birlikte gideceğim. Teşekkürler.

Kod ile direkt düşmüyor müydü hocam yoksa Obilet müşteri hizmetleri ile mi görüşmek lazım

• 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.