Şimdi Ara

2025 OYAK INDIRIM KAMPANYASI 20 subat 2025 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü6 Mobil
5 sn
34
Cevap
5
Favori
8.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2020 sonrası meslekte değilsen ve elinde bahsettiği fiyatlara yakın mal mülk yoksa sende olmaması normal, takılma böyle şeylere düşersin ahmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doçkinderi -- 20 Şubat 2025; 14:38:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt

Clio için tek kredi 100bin 12 ay sıfır faiz ve 200 bin 12 ay 1,99 galiba başka kredi göremedim

• Kampanya bekledigim bir kampanyaydi. Lakin cazip degil. 2020 de aldigim meganeyi goturdum 800 bin fiyat verdiler. Oldurdukce oldurduler.

Bu gun gittim vw kampanya yapmis. Taigo life plus paket 1850 den 1440 a dusurmusler. Meganeyi de 1m ye saydilar. Vedim taigoyu yarin teslim edecekler.

T-roc 1800
    Polo 1250

Aldigim fiyatlar bunlardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 20 Şubat 2025; 19:15:38 >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun...güzel bir alışveriş olmuş bence, vw şaşırttı açıkcası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İyi günlerde kullanın.

Life ile life plus farkları neler ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouGotThatRight

Hayırlı olsun...güzel bir alışveriş olmuş bence, vw şaşırttı açıkcası.

Evet ilk vwm. Ama vw ye golfe az siir yazmadik

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt

Sanirkm otonom surus geliyor. Ekstra o var

Mantıklı olanı yapmışsınız. Her ne kadar Troc altını pek beğenmesem de o fiyat için güzel bir araç (içten yanmalı bsuv*) Taigo.

Megane'dan sonra üzeceğini sanmam hatta bana daha sıkı ve konforlu bir araç gibi gelmişti, motor ve şanzıman olarak günü kurtarıyor rahatlıkla. Yalıtım da öyle.

Gönül ister elektromekanik el freni de olsaydı, harici gayet yeterli bir araç.

Kazasuz, belasız kullanın.

Not: 1.670m'e Hyundai ioniq 6 gibi harika bir seçenek de var şartları uyanlar için.

• ayerli kullanıcısına yanıt

Hyundai de aracima 850 vererek oldurdugu icin dusunmedim. Benim megane ekstra yalitimliydi. Altinda kartel koruma putur vs vardi. Taigonun kucuk olmasi bayan icin uygun olmasi yerden az yuksek olmasi cazip geldi. Yoksa zaten musso grand gibi full bi aracimiz daha var. 10 km cocugu okula goturup getirirken dizel isinmiyor, dusuk devir dpf doluyor. 5 yili gecti eskidi bu gun yarin masraf acacak gibi hissediyorum. Sonucta hayatimizi degistirdigimizde ona gore araclari da degistiriyoruz.

Misal istanbulda yasarken farkli araclarimiz vardi. Izmirde yasarken farkli Simdi canakkale ayvaciktayiz. Burda farkli arac gerekiyor.

• Kampanya fos çıkıcınca konuda hareket bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsimsizTurk -- 21 Şubat 2025; 14:58:19 >

Arkadaşım bu australin aynısını oyak indirimsiz dün 1884 gibi bir fiyata aldı

Eski fiyatlar çok iyiymiş. Şimdikiler bunun yanında şaka gibi.

• Valla su anda vw nin kampanyasi daha cazip. Bu fiyatlarla oyak renault kumda oynasin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.