|
2025 yılı güncel pasaport harçları: Pasaport ücretleri ne kadar?
-
-
Herkese merhaba, konudan biraz farklı ama bir sorum olacaktı.4 aralıkta uçuşum var, Yurt dışı çikiş harcını bankadan yatırsam aralığın baına bir sıkıntı olur mu? Bazı web sitelerinde 1 ay önceden almak gerekiyor filan yazıyodu, kafam karıştı açıkçası, yoksa direk havalimanından mı alayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 27 Kasım 2024; 12:37:56 >
-
Çok ucuz fiyatlar malesef. Yurt dışına çıkıyorsan zenginsindir. En az 200 bin liradan başlamalı pasaport ücreti ve sadece 10 yıllık verilmeli. 10 yıl için 200 bin birşey degil.
-
Serdar sanırım yabancıyız (!?)
-
Hiç uğraşma bankadan ödeyeceğim diye. Ülke çıkışında ki kapıların orada bankomatlar var. Haracını oradan ödersin.
-
İnsan hiç kardeşine bunu yapar mı Serdar?
-
İçimin yağları eriyor hiç bir işe yaramayan tc pasaportu zam üstüne zam yiyor bide çoğu ülke kabul bile etmiyor bu pasaportu tc pasaportu gösterdiğinizde 1. numaralı gibi terörist gibi davranılıyor resmen kendi vatandaşını bu kadar ayaklar altına alan bi hükümet görmedim görememde.
-
zaten bir işe yaradığı yok hemde vizesiz hiçbir ülkeye gidemiyorsun vize olsada ücretleri de yüksek hindistan ayarında olan türkiye böyle maalesef ben nasılsa çifte vatandaşlık olduğu için tüm vizelerden muafım istediğim ülkeye bu akşam çıkabiliyorum hiçkimse benim seyahat özgürlüğümü kısıtlayamaz türkiye cumhuriyeti de dahil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 27 Kasım 2024; 15:32:15 > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyanın en işe yaramayan ancak en pahalı pasaportu bu herhalde hahaha. Sahipleri Irak, Afgan vatandaşı muamelesi görüyor her yerde ama almak istesen 273 euro fiyatı var (10 yıllık olanı) çok ilginç. Bence bu pasaport bu ülkenin vatandaşı olduğumuz ve sömürüyü köleliği kabul ettiğimiz için bizlere ödül olarak bedava verilmeli
ABD veya Norveç vatandaşlık versin, ben 100.000TL bile vermeye razıyım çıkış harcı vermeye, çünkü bir dakika bile geri dönmem, geri kalanlar görsün ebesini, nasıl olsa bu ülkeyi bu hale şuan aktif yaşayan reşit 25 milyon şahıs getirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 27 Kasım 2024; 20:45:0 > -
Yurt dışına çıkacam diye niye üzerine para vereyim, bu bir hizmet ayrıcalık değil ki 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2016’ da 10 yıllık aldığım bordo pasaport ile vizeli Rusya ve Meksika’ ya gittim.
Hiçbir zaman ters bir muamele ile karşılaşmadım.
TC pasaportu ile ülke dışında kötü muamele gördüklerini iddia edenler genelde yurt dışında yaptıkları “ayılık” larının karşılığını görmüşlerdir…
1ay vb süre yok internetten aldıgın harç pulu emniyetin programına düsüyor. Zaten fiziki harç pulları 2025 te kalkacak tamamen internetten alınacak
Bu ülkelere hangi yıllarda gittiğiniz de çok önemli. Bende Hollanda aktarmalı Surinam'a gittim. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Ancak şu an Hollanda aktarmalı Surinam'a gidebilmek için Hollanda vizesi de almam gerekiyor. Yani yıllar içinde Türkiye'nin imajı çok kötü darbe aldı ve almaya devam ediyor. İktidardaki parti defedilmedikçe bu böyle devam edip gidecek.
-
Sarayin bakiyoruz giderleri var fiyatlar normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Kasım 2024; 11:1:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi avrupa ülkesi veya vizesiz seyahatte işe yarayan bi pasaport olsa neyse de, bu fiyatları koyarken ne düşünüyorlar acaba. Sadece bize gelir olsun vergi olsun kafasiyla ulke yonetenlere ülke emanet edip buralarda ağlamayın :D
-
2016da gitmişsin şimdi gitmeye çalış bakayım gidebiliyomusun ordan boş boş klavye delikanlılığı yapma şuana kadar hiç bi yerde ayılık yapmadım yapmamda senin o peşinde dolandıkların sayesinde ülkenin itibarı kalmadı şuan hangi ülkeye gidersen git bak bakalım iyi davranıyolar mı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dünyanın en işe yaramayan ancak en pahalı pasaportu bu herhalde hahaha. Sahipleri Irak, Afgan vatandaşı muamelesi görüyor her yerde ama almak istesen 273 euro fiyatı var (10 yıllık olanı) çok ilginç. Bence bu pasaport bu ülkenin vatandaşı olduğumuz ve sömürüyü köleliği kabul ettiğimiz için bizlere ödül olarak bedava verilmeli
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X