Şimdi Ara

2025 yks mezunum sıfırdan vet gelir mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oppenheimer.45 kullanıcısına yanıt

çok rahat gelir. güzel çalışırsan tıp bile gelir başarılar.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Tıp sanki bi tık romantik kaçıyor hocam

valla ben 3-4 çalışıp hamda 25k yaptım en son 2022de çalışmama rağmen

Bilmiyorum hocam aynı durum bende söz konusı olur mu, zamanında tyt uğraşır ederdim ama 2 senedir ne fen ne mstemstik bakmadım. Öyle zamanında ds hakkını vererek çalışmadım. Ona rsğmen iyiyfi ama tyt kısmı. Bakalım nasip

çok rahat yeter sıralaman eğer iyi çalışırsan. bence tyten iyi ise denemeler ile götür aytye yavaştan başla en az 150k yaparsın veterinerlik gelir. şimdiden başarılar dilerim

Tyt matematik bitirmeden ayt mata geçmek istemiyorum hocam tyt de mat ve fen de sorunlar var 10 net şuan mat fen de ise max 5. Nasıl bi plan tavsiye edersiniz.

• yltyy kullanıcısına yanıt

Yeterliliğini eleştiren yok zaten senin biyolojin dr biyolojiden çok daha iyi ve görkem hoca temelden alıyor levent özdede ve kimya köyü daha sağlam

tyt ve ayt orta seviye ise mert hocadan başlayabilirsin. onu bitirdikten sonra eyüpb ve matematiğin fatihinden soru çözüm videolarını izleyebilirsin. ama ben orta üstü başlamak istiyorum diyorsan eyüpb ders anlatımlarına bakabilirsin. fizik için önerilerim : altuğ güneş, özcan aykın, fizik evim konuları özcan aykın ya da altuğ güneşten ilerlet soru çözümlerini fizik evimden izle. biyoloji için önerilierim : senin biyolojin ve dr. barış hoca kesinlikle senin biyolojin izle ondan baktım sınavda tam yaptım ayt biyoloji en kolayı oluyor genelde. ayt kimya : kimya özel kesinlikle bu ocadan dinle ve soru çözümlerine bak. bu sene kimya şu ana kadar en zor kimya geldi ona rağmen 9 soru yapabildim. mesela 2022de 12 1 yapmıştım. Fen okul kitaplarını en az 1 kez oku oradaki öreneklere bak sınava yakınken yapabilrsin 1 hafta kala. çıkmış sorulara kesinlikle bak bazen aynısnı soruyorlar öabt fende çıkmış sorulara da kesinlikle bak. paragraf için 2010dan sonraki alesleri çöz her gün 1 tane. matematikte ise biraz geliştikten sonra onda da alese ve tyt mat denemelerine başla. şimdi başlasan alesleri ve yanında tyt denemesi götürsen bitirirsin. sosyalde ise ben çok çalışmıştım ama bu sene inanılmaz ayrıntı ve zor sordular hiç geçen seneler gibi gelmedi tarihte bile bilgi soruları vardı. normalde 18den aşağı yapmazdım sınavda 14 3 geldi berbattı mahfoldum. tyt dil bilgisi ise en çok sorulan noktalama işaretleri ve yazım yanlışları onlara iyi çalış ben rüştü hocadan çalışmıştım. Ayt mat ise çok çok zordu 2022de 39 0 yapmıştım ama burada anca 29 6 yaptım. çok üst düzeydi sorular sene nasıl veyide sotacaklarını bilemem ama orta seviyede isen mert hoca 90 günde bitirme sonradan eyüp b ve matematiğin fatihi soru çözümlerini izleyebilirsin onlar çok şey katıyor. yani aklıma başka bir şey gelmedi diğer insanlar da burayı kursa faydalanır. öz eleştiri yapacak olursam yanlış yaptığım şeyler türkçe: heyecan ile ilk sorularda çok yalpaladım orada 3 tane yanlış çıktı maalesef 36 4 oldu. sosyal çok ayrıntı geldi ve felsefe soruları çok zordu. tyt mat geometride 2 soruda ve 2 tane problemde çok takıldım oradan çok zaman gitti onlara o kadar zaman ayırmamam gerekiyordu fenden normal şekilde yaptım. ayt mat normalde iyi yaparım ama bu sınav çok zor geldi maksimum 29 doğru yaptım belki bazı sorularda işlem hatası yapmışımdır. fizik tam yaptım biyoloji tam yaptım kimya 3 tane yanlış yaptım en zor gördüğüm kimya sorularıydı.

• Uppps

• rahat oğlu rahat kazanırsın hocam

• Dershane faydalı olur mu haftada 4 gün

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.