< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oppenheimer.45 -- 9 Eylül 2024; 20:54:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 yks mezunum sıfırdan vet gelir mi
-
-
Dershane falan boşver. Sözelden mezun oldugun icin temel de 0'dır.
Fizik: Altuğ Güneş
Kimya; Alaittin Güneş (BizimKimyamız)
Biyoloji: Senin Biyolojin
Tyt ve aytyi bu hocaların kitapları ve dersleriyle götür. Matematik için de eyupb veya mert hocadan uyana bakabilirsin. Paran varsa ve ben çok çalışıcam diyorsan behzat rasuli barış ayhan kaf serisini al ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dershane yaramaz mı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Youtube varken ne dershanesi hocam :D
zaten telegram gruplarında tüm denemelerin pdfi oluyo ordan da genel deneme pdflerini vs alabilirsin ya da ben optikli falan çözeceğim sınav gibi olsun dersen eğer dershaneyi ara ben sadece denemeye gelicem de 50 tl idi bu sene bizim burda bizi bi wp grubuna eklemişlerdi kadın bu hafta şu deneme var şu saatte diyordu isteyen gidiyordu.
zayıf tavsiye
özcan aykın
drbiyoloji
görkem sahin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 11 Ağustos 2024; 0:9:59 > -
Matematik temelim var yine hocam tekrar ihtiyacım var sadece, dershane ortamı iyi olur diyordum aslında ama emin olamadım şimdi
rahat gelir dershane boşver bir iki tane adam gelir bulur seni her çıkışta çay içmeye pes/fifa atmaya gidersin
Dershanede kötü sınıflarda o ortamda kaybolursun hocam. Calismak istiyorsan seni yükseğe taşıyacak insanlara ihtiyacin var
Doğru dedin hocam ki muhtemelen evet öyle olur.
Belki de sadece denemelere katılırım.
Görüş ve tavsiyelerinize açığım hocalarım yardımcı olursanız ne âlâ
Dershaneye gitme. Dershaneye gidenlerin çoğu aile zoruyla gidiyor dolasıyısla ders falan umurlarında değil. Ders anlatan hocalar da bunu bildiği için genellikle boş geçiştirir sende arada kalırsın. Bence 1 senede sıfırdan 150K yapılır vet için.
-
Gri Koç gibi bir şey tavsiye eder misiniz hocam
ZAYIF TAVSİYE DİYİP GÖRKEM ŞAHİN ÖNERMİŞ KGKSKGKSKGKKS
otobüste kahkaha attırdın kanka
Hocam dershaneler(çok rekabetçi olanlar hariç) 15-20kisi üzerine oynayıp geri kalanlarini çarkı döndürecek müşteri olarak bakarlar. Bulunduğum şehirde iyi bir dershanedeydim bu sene, bizim say1 sınıfından 2 kişi hariç(15kisiden) Tıp siralamasi yaptik ancak say2 150k dan başlıyor siz hesap edin alt sınıfları :D
Gayet yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 11 Ağustos 2024; 17:33:45 >
Yok düzenli çalış yeter
Benzeri senaryo bizde yasadik hocam. Bizde ilk siniftan 4 kisi haric hepsi 2den de 2 isim cikti. Geri kalani 30k dan kötüydü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ZAYIF TAVSİYE DİYİP GÖRKEM ŞAHİN ÖNERMİŞ KGKSKGKSKGKKS otobüste kahkaha attırdın kanka |
rahat gelir dershane boşver bir iki tane adam gelir bulur seni her çıkışta çay içmeye pes/fifa atmaya gidersin
|
Benzer içerikler
- okyanus yayınları zorluk derecesi
- tus zor mu
- ayt ne zaman başlanmalı
- psikoloji bölümü işsizlik oranı
- tıptan daha zor olan bölümler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X