Şimdi Ara

203 TL Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 203 TL Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah
    www.sanalmarketim.com
    Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah
    https://www.sanalmarketim.com/Urun/Sharkoon-B1-Stereo-Gaming-Kulaklik-Siyah/99332

urun.n11.com
    Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah - n11.com
    https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/sharkoon-b1-stereo-gaming-kulaklik-siyah-P295516885

• Çöp bunun yerine titreşimli gaming kulaklıklara bakın derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ixsmail kullanıcısına yanıt
    Tireşimli olunca ne oluyor kardeş, ses kaltiesini mi arttıyor?
  • Ben de bu yeni nesilin ozguveninden istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi fiyat performans ürünü. Sürücülerin 40mm olması dışında çok iyi. Aynı tasarım hyperx cloud kullanıyorum. Oldukça rahat bu tarz kulaklıklar.
  • Morgoth Drage: Sizin dilinizden de konuşurum ben ama cahilliğinize katkı sağlamayım. Nick arkasından zavallıca hakaret eden şahıs kendini tatmin ettiysen titreşimine gerek kalmamış. Hoş fikir senden ben kulağıma takıyorum sen artık napıyorsan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dantes7 kullanıcısına yanıt
    Razer electra v2 aldım ve hemen iade ettim. Ürün kulağı sıkıyor rahatsız ediyor. Ses kalitesi yeterli değil . kesinlikle parasının ürünü değildi. Tek artısı mazeme kalitesi iyiydi . bende bu başlıktaki kulaklığı araştırıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turtle Beach piyasaya göre uygun geldi. Plantronics daha önce kullandığım bir marka olduğu için olumlu bakıyorum. Corsair HS50 ile ilgili yorumlar çok iyi. Sharkoon da f/p olarak kaliteli ürünler çıkartıyor ve Cloud 2 gibi olmasıyla cazip görünüyor ne yapacağımı bilemedim. Hali hazırda Logitech g35 kulaklığım duruyor ama tek tarafı çalışmıyor. Acaba yaptırılabiliyorsa onu yaptırıp kullanmaya devam mı etsem bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.