Şimdi Ara

2030 Enerji Verimliliği Planı: Direklere şarj istasyonu, fazla benzin harcayana ek vergi geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yüksek yakıt tüketimine sahip araçlar:
    0.0001/100km üzeri yakıt tüketimine sahip araçlar :D

• Araçların motor hacmine değil emisyon değerlerine göre vergilendirme olmalı. Euro 1 normlarını bile karşılamayan karbüratörlü araçların 6 aylık MTV'si 218 TL.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Ulaşım, toplu taşıma, lojistik, tarım... Herbirine ekstra yakıt yükü getirirsen alacağın ekmek de 10 lira değil 20 lira olur zaten. Binek 4x4 araçların genel tüketime etkisi devede kulak kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 16 Ocak 2024; 08:43:57 >
  • Siz önce her adım başı önümüzde yol alan kamyonlara bir çare bulun da ondan sonra otomobillere sıra gelsin.Ülkede adalet,eğitim,güvenlik,sağlık,refah seviyesi dahil hiçbir şey avrupa standartlarında değil ama nedense vergilendirmeye gelince,milleti soymaya gelince hemen avrupa'yı taklit eden yasalara sarılırlar.Belediyeler çiftlikleri gibi bunların memleketi sömürdükçe sömürüyorlar.Şimdi gene yerel seçimler geldi.Bakalım kimlere rantlar dağıtılacak.Bir otomobil 1 birim tüketiyorsa bir kamyon,iş makinası,ağır vasıtalara vergi koysunlar.Ama bir tarafları yemez kodamanlara vergi koymaya.Ancak güçleri garibanın arabasına yeter.

• Dayayın döşeyin her yere panelleri işte yeşil enerji misss  

• Yine vatandaşa daha fazla saplanacak diye yorumladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yc#1 kullanıcısına yanıt

Reno 19 var elimde. Zaten para olmadığına kullanıyorum. Elimde euro 5-6 alacak para olsa alırım. Vergilendirme sistemine Adalet getirilmeli. A-B-C segment araçlar KDV dışında vergilendirilmeye tabi tutulmamalı. Yoksa 1000 dolar geliri zor gören bu millet euro 1 normlarına çakılı kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.