Şimdi Ara

2030 yılında gelmesi beklenen 6G teknolojisi, 5G'den on kat hızlı olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yeni Tarife : Yerli ve Milli 10 GB

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben 20gb olanı kullanıyorum.79 TL 2000 dk turkcele bedava hani sadece yermek için çalışmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 007captiva kullanıcısına yanıt
    Sen Turkiye'de yasamiyorsun galiba :) . Hizmet kalitesi iddia edildigi gibi degil. Kopmalar olmakta hizlari da vasat .. Hatta GSM operatorleri sucu telefon firmalarina ve bilmukabele de telefon ureticileri GSM sirketlerini sucluyor. Turkcell ve Vodafone kullaniyorum :) .... Bircok sacmaliklari da var ... Baska ulkelerde de SIM kartli hat aliyorum sorunsuz iken nedense Turkiye'de sorunlar cok. Burada tam bir standartlara uymayan gec kalan GSM operatorlerinin cakalliklari de-facto yargiya kendi capimda varabiliyorum ... Elimdeki cihaz yurtdisindaki GSM operatorlerinde mis gibi sorunsuz calismasi ile bastan eliyorum kim sucluyu ...

Geri tek suclu Turk GSM Operatorleri ...

Altyapi yetersiz. Daha neyin gercek simulasyonunu yapmayi bekliyorlar ? Yakin zamanda Istanbul da coktu simdi ise 2 sehir agirlikli olsa da Turkiye nin bircok yerinde de cokmeler olustu ...

Cok temle bilgi : Hucresel Teknolojidir. Yani bolgesel. Bir sorun olsa anca o belli hucrelerdeki kapsayanlair etkilemeli. Ama sanki hepsini etkilemis ...

Benim aklima bu olayda firsat provasini kollayan Cin li Huawei altyapisini kullanan Turkcell basta olmak uzere ( Vodafone da oyle midir veya digerleri sahsen bilmiyorum ) Bu Cinli Huawei kendi provasini 3. kez yapmiyor diyemeyiz ... Onceki zaten IStanbul da olmustu hafif bir deprem idi yakin zamanda . OTeki bu haberdeki halen yasiyoruz. Ilki de ulke geneli elektrik kesintisi es zmanli Turkiye geneli . Olayi baside aldirip komplo teorisine kadar alcaltanlari da hatirlamak gerekir...

31 Mart 2015 Turkiye Geneli Elektrik Kesintisi hatirlanmali milat olarak ... HEKIRLAR filan degil bildiginiz Cinliler " bence " ...

BEnce ifadem usulen teknik olaraktir ... Ifadelerimin curutulmeis icin Turkiye'deki CInli Huawei firmasinin iletisim altyapimiza ne kadar nufus etmistir ne kadari Cinliler elinde bilinmesi ilan edilmesi gerekir. Bazen de altyapisi baska yabancilar olsa da bu sefer kullanilan baglanit cihazlari kurumsal firmalarca Huawei Cinli markalar kullanilmaktadir .

Cinliler ucuza dusuk kendilerini cazip gosterip once son kullanicilara degil altyapiya odaklanmalair ile CInliler kokten saglam derinden Turkiye yi kavramislardir ... Bunda ben de alet edildim baslarda bilmiyordum ...

• Yazık .................
  • Forumda 10-15-20 gb lık tarife kullanan yok mu da herkes bu espiriyi yapıyor ?

Asıl sıkıntı alt yapı . İstanbul hafifçe sallanıyor , TT nin altyapısı çöküyor falan .Bu arada 20 gb bile az aslında mobil kullanım için. Daha büyük tarifeler de olmalı uygun fiyatlara.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.