Şimdi Ara

2048 Forest

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, Google Play'da yeni bir oyun yayınladım. Desteklerinizi bekliyorum.

Herkesçe bilinen 2048 oyununun orman uyarlaması.​

Bu oyunda bitkileri birleştirerek kendi ormanımızı yaratıyoruz. Ormanını büyüttükçe Oksijen miktarını artırır ve sıralamada arkadaşlarının önüne geçebilirsin.

Belki sana soluk veremeyiz ama en azından farkındalık yaratabiliriz :)

Yeşili sev, doğayı koru !

2048 Forest - Google Play'de Android Uygulamaları

2048 Forest

2048 Forest

• kampanya için mi bu oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norsk

kampanya için mi bu oyun?

kampanya görünümlü kampanya ayağına ilgi çekme oyunu. harbiden yeşili seviyosan oyunun gelirlerini tema vakfına falan bağışla. gelir elde edebilirse tabi.

bu akıllı telefon devriminden sonra milletimizin kolay yoldan para kazanmaya ne kadar aç olduğunu farkkettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 26 Ekim 2014; 14:14:39 >
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    kampanya gibi olsa daha iyi türkiye'de yeşil korunamıyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

quote:

Orijinalden alıntı: Norsk

kampanya için mi bu oyun?

kampanya görünümlü kampanya ayağına ilgi çekme oyunu. harbiden yeşili seviyosan oyunun gelirlerini tema vakfına falan bağışla. gelir elde edebilirse tabi.

bu akıllı telefon devriminden sonra milletimizin kolay yoldan para kazanmaya ne kadar aç olduğunu farkkettik

Böyle yorumlardan sonra ben de milletimizin bilip bilmeden konuşmaya ne kadar meraklı olduğunu farkettim. Bu oyun gelir elde etmek sebebiyle yapılmadı başta onu belirteyim. Herhangi bir kurumla bağlantısı yok, kampanya için de değil. Kampanya ayağına demişsiniz de oyun açıklamasında kampanyalık bir durum var da ben mi farkedemedim ? Oyun ile ilgili hata ve görüş belirtmek bence daha yararlı olur. En azından Türk geliştiricilere belki bir katkınız olur.

• Oyunu güzel bir yaklaşımla yapmanız hoşuma gitti. Yalnız ben oyun bittikten sonra skorumu Play Oyunlarda görmek istediğim zaman göremiyorum. Yeni oyun açıp bitirdiğimde de ve skor tablosu gelsin diye 5 dk kadar beklememe rağmen oyun mavi ekranda donup kaldı . Oyunda çalınan müziği başta anlamasam da sonradan oyuna uygun müzik olduğuna karar verdim. Oyun grafiksel olarak daha güzel hale getrilebilir. Android oyun dünyasında size başarılar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.