Şimdi Ara

Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships™ (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
32.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun çıkış tarihi açıklanmış 12 Mayıs 2009. Ekran görüntüleri ve videosu fena değil. İlk oyunu oynayanlar daha iyi fikir verebilir.

Oyunda gemi savaşları da yapılabiliyormuş.

Resmi sitesi :http://www.ageofpiratesthegame.com/reopen.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 17 Mayıs 2009; 3:02:53 >

• Grafikleri belki zayıf gelebilir ama çok güzel bir RPG oyunudur (ilkini oynamışlığım var) Ayrıca gemi kullanma olayı da oldukça ayrıntılıdır...
  • Oyun çıktı.
  • pirates of the caribbean vardı zamanında bilen bilir. ama filmin oyunu değil. onda da gemi falan alıp geliştiriyoduk. biraz ona benziyor bu oyun sanırım. bi denemek lazım.
  • Pirates of the Caribbean da guzel oyundur. Age of Pirates in ilk oyunu da ayni ona benziyordu fakat daha da gelismis haliydi. Bu oyunu ise gordugum yerde alacagim. Galleon ile serin sularda yolculuk etmek gibisi var miydi ya
  • En sevdiğim oyun türüdür; Sea Dogs ve Pirates of Caribbean oyunlarını saatlerce oynamıştım umarım bu da o güzelliktedir...
  • Oyunu oynama fırsatı buldum oyun cidden hoş. Yalnız aşırı derecede Pirates of Caribbean oyununa benziyor. Hatta o kadar ki adaya ilk indiğimde çalan müzik tamamiyle aynı. Oyun içi değerlendirme yapmak gerekirse benim ilgi alanıma dahil olduğundan ve rpg öğeleri içermesinden dolayı benim hoşuma gitti...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ellerine sağlık dostum bilgiler için...İndirilip akşama sağlam bi şekilde oynanır bayılırım bu tip oyunlara
  • Oyunda biraz ilerledikçe item simgelerinin bile Pirates of Caribbean ile aynı olduğunu gördüm; bence çok iyi oldu yabancılık çekmedim. Yalnız oyunu biliyorum havasıyla zorda açtım nefes aldırmıyorlar biraz tüccarlık yapayım dedim malları gemiye yükledim daha limandan ayrılır ayrılmaz saldırıyorlar. Malları götürene kadar gemilerden topladığım ganimet daha çok oldu Bi de bazı adalarda kaçaçıklar var sakın anlaşmanın ortasında ben vazgeçtim demeyin çünkü 3 kişi birden çullandılar zar zor yendim tam ayrılacaktım gemileride varmış baya uğraştırdılar
  • Baya kopyası gibi he dostum simge falan da aynıymış.Olsun aynen dediğin gibi yabancılık çekmicez desene güzel haber
  • benzesin bos verin yav az oynamadık o oyunuda :D burdan devam ederiz artık varmı oynayan aramızda?
  • Oyunu hâlâ oynayan varsa bir sorum olucak.Aldığımız görevlere ve çantamıza bakmanın bir yolu yok mu?Ayarlara baktım ama göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

Oyunu hâlâ oynayan varsa bir sorum olucak.Aldığımız görevlere ve çantamıza bakmanın bir yolu yok mu?Ayarlara baktım ama göremedim

Dostum F2 tuşu ile sorununu çözebilirsin...

Gelelim benim sorunuma....
    Malumunuz oyun yeni çıktı.. Herhangi bi sitede oyun incelemesini göremedim... Daha önceki Age of Pirates serilerini oynamamış biri olarak oyuna biraz yabancıyım fakat oldukça ilgimi çekti oyun... Sizden ricam oyunun oynanışı hakkında genel bir bilgi vermeniz özellikle experiance olayın pek çözebilmiş değilim.. Gemi savaşlarını ise hiç anlamış değilim.. Adamlar beni delik deşik ediyor bense karavana atıp duruyorum.. Birde edindiğiniz tecrübelere dayanarak oyunun püf noktalarından bahsederseniz beni çok sevindirirsiniz..
    Herkese iyi oyunlar...

• Oyunu oynayanlar biraz daha yorum yapabilirse ve ss eklerse çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 29 Mayıs 2009; 9:29:47 >
  • Sistem Gereksinimleri nedir bilgisi olan varmı?
  • çok iyi bir sistem istemiyor galiba

Buda firmanın verdiği dğerler

Windows XP, DirectX 9.0c; Pentium IV 1.8 GHz or equivalent; 256 MB RAM; DirectX 9 GeForce 3 (not MX-series) class video card with 128 MB RAM DirectX-compatible soundcard; Keyboard, mouse.
    Suggested Configuration: Windows XP, DirectX 9.0c ; Pentium IV 2.5 GHz or equivalent; 1 GB RAM; DirectX 9 GeForce 6600 class video card; DirectX-compatible soundcard; Keyboard, mouse.
  • Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz gerçekten çok iyi olur ..
    Burdan göründüğü kadarıyla zevkli bir oyun ama buradan gördüğüm bilgiler ışığında sanki kendini tekrarlıyomuş hissine kapıldım sürekli o adaya git anlaşma yap , ticaret yap yükleri başka adalara sağ sağlim ulaştır bu arada da karşına çıkan korsan vb. engelleri atlat . Umarım sürekli böyle değildir ?
  • Grafikler oldukca güzele benziyor..
  • Kaç gündür forumda gözüme takılıp duruyor bu oyun. Akşam indirip bir deneyeyim. Umarım Pirates Of The Caribbean'dan daha gelişmiş bir oyundur. Çünkü onun deniz savaşları zevkli olsa da karada karakterimiz ile savaştığımız bölümler çok vasattı.
  • Oyunu deneme amaçlı dizüstüne indiriyorum , malum kasa öldü .

İntel Core Duo processo T2450 2.0 Ghz
    2gb ram , 896 mb ATI Mobility Radeon HD 2400 XT

Bu işlemci ve ekran kartıyla oynuyabilir miyim ki ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.