Şimdi Ara

Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships™ (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
32.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Şimdi Pirates Of Caribbean indiridim.Bu sefer Rpg olan.

İlk başta oyunun orjinalini bozmadan mı oynasam daha iyi olur yoksa modlar kurupta mı oynasam?

Alıntıları Göster
    Hayatımda gördüğüm en iğrenç oyun Pirates of Caribbean.Kontroller dünyadaki en kötü kontrol.Sağ tuştan ileri gidiyor,sol tuştan geri.Çözünürlük değişmiyor,hatta oyundayken ana menü ye bile girilmiyor(Sorunun bende olduğunu sanmıyorum).Mecburen çıkarken Görev Yöneticisinden sonlandırmak zorunda kaldım.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum.1.4 Gb boşuna indirdim.

• quote:

Hayatımda gördüğüm en iğrenç oyun Pirates of Caribbean.Kontroller dünyadaki en kötü kontrol.Sağ tuştan ileri gidiyor,sol tuştan geri.Çözünürlük değişmiyor,hatta oyundayken ana menü ye bile girilmiyor(Sorunun bende olduğunu sanmıyorum).Mecburen çıkarken Görev Yöneticisinden sonlandırmak zorunda kaldım.

arkdaşım galiba yanlış oyunu indirmissin yine :) burda adı gecen oyun Age of pirates 2 : City of Abandoned Ships bu oyunda RPG oyunudur ve tuşları normal standart tuşlardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRanCE35

quote:

arkdaşım galiba yanlış oyunu indirmissin yine :) burda adı gecen oyun Age of pirates 2 : City of Abandoned Ships bu oyunda RPG oyunudur ve tuşları normal standart tuşlardır...

Yok gerizekalı değilim.

Arkadaşın biri "Bu oyunu oynayacağınıza Pirates Of Caribbean oynayın" demişti.Onun tavsiyesine uyarak indirdim.Ama çok berbat çıktı.

• quote:

quote:

quote:

Yok gerizekalı değilim.

Arkadaşın biri "Bu oyunu oynayacağınıza Pirates Of Caribbean oynayın" demişti.Onun tavsiyesine uyarak indirdim.Ama çok berbat çıktı.

bu durumlar için bi atasözümüz vardır yanlış anlamasan el şeyiyle gerdeğe girilmez diye neyse artık olan olmuş ya tecavüz kaçınılmassa zevk almaya bakacan yada silecen gidecek ama age of piratesi tavsiye ederim uzun soluklu bi oyundur sıkılmam dersen dene derim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok gerizekalı değilim.

bu durumlar için bi atasözümüz vardır yanlış anlamasan el şeyiyle gerdeğe girilmez diye neyse artık olan olmuş ya tecavüz kaçınılmassa zevk almaya bakacan yada silecen gidecek ama age of piratesi tavsiye ederim uzun soluklu bi oyundur sıkılmam dersen dene derim..

Alıntıları Göster
    bunun birincisini oynamıştım bi adada birini bul demişti ismini unuttum ama bulamayınca bırakmıştım hoş oyundu aslında ikinciside güzel gibi duruyo denemeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Decompressing işlemi hala başlamadı yalnız :( .. Hala arka planda bekletiyorum .

1.30 saat oldu nerdeyse hala tık yok . Benim bilgisayar baya vasat bu programa göre heralde .

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar öncelikle yaşadığımız sanal çağda bürünemediğimiz karakterler ve girişemediğimiz maceraları tatma şansını bulduğumuz binlerce oyun var yanlız gerçek hayattan kopup asıl yaşamamız gereken bir çok macera varken bu oyunlar başında kendiimizden geçmeyelim...ne de olsa herkesin hayallerinde gitmek istediği ve yapmak istediği şeyler vardır lakin bu imkansız değildir herşey elimizde bu zaman çerçevesinde hayatta gezilecek görülecek yerler eskilere nazaran insanlara daha yakın hale geldi hiç birşey bedenen hissedilen ve görülen heyecan ve maceralarla kıyaslanamaz...öncelikle bu oyunu 1 yılı aşkın inceledim ve oynadım doğrusu denizin sesi ve gemideki tahta gıcırdamaları insanı o şahane gemide ayrı dünyalara götürüyor sırf bunun için üşenmek yerine harita modunu açmadan bir adadan adaya gittiğimi bilirimgerçekten harikulade enfes bir oyun piyasada bu tadı veren tek oyun konumunda bir de burn of the sea var lakin online oyun olması herkese hitap etmiyor öncelikle bu oyunda geldiğim son nokta keşke save dosyasını yekleseydim laki diskim bozulunda kaybettim
    oyunda neredeyse bulunması imkansız olan en devasal gemisini ele geçirmeyi başarmıştım. sanmayın oyunun en iyi ve büyük gemisi gallion. bu gemi önünde dev kartal heykeli olan 4 katlı yelkene sahip bir gemi, tabiri caizse yelkenler o kadar yüksek ki monütöre sığmıyor ve etrafında martılar uçuşuyor, gallion un 3 katı büyüklüğünde,oyuna sadece bir tane eklenmiş olan bu gemiyi elde etmem karayip haritasının güney batısına düşen bir fransız adasını ele geçirmemle başladı. kaleyi yoğun top ateşine tutup etkisiz hale getirdikten sonra maaşları gecikmeden verilen ve yiyecekleri sakınılmayan askerlerimle şehiri basıp ele geçirdim. o sırada elimde gallion vardı. adayı elegeçirdikten sonra tavernadan tuttuğun özel adamlardan birini buraya vali konumunda yerleştiriyorsun ve geliştiriyorsun lakin o kadar kolay eğil çok masraflı ve unun bir süre aldı ve korsanların rağbet gördüğü gözde bir ada oldu. adayı ziyaret een korsanlardan biri bu devasal gemiye sahipti beklemeden gemiye yanaşıp taaruza başladım ve ele geçirdim askerlerimin güçlü olması ve gemiye yakın olmam büyük avantaj dı çünkü 100 e yakın toplusu olan 4 katlı gemi sadece bir round da herşeyi indiriyor
    lakin büyüklüğü sebebiyle biraz yavaş ve manevra kabiliyeti düşük. ama bu dezavantaj yenilmez olma özelliğine gölge düşürmüyor hemen hemen bütün ülkelere düşman oldu 8 gallion lu donanmalarla tek başıma çarpıştım ek olarak tavernada aldığın özel adamlara demir atıp yakın taarruzda ele geçirdiğin gemiyi vererek donanma kurabiliyorsun en olarak da 4 gallionlu donanma ile karşıma çıkan bütün gemiler daha taaruza başlamadan rüşfet teklif ederek uzaklaşmamı talep ediyor. oyunun kimisi için avantaş kimisi için se dezavantaj olarak bilinen senereyo çizgisindeki esneklik ve açık bu da bir nevi özgürlük demek. yeni oyununa gelince en öncelikli farkı karakterler, seneryo çizgisi ve adaların yanından geçerken yeşil ama cırılcıplak göz zevki bozan tepelerde dağlarda ağaçlar ve ormanlar var, aynı zamanda kaleler biraz daha geliştirilmiş daha keşvetmediğimiz yanları vardır elbet şimdilik bu kadar arkadaşlar yeni sürümü hayırlı uğurlu olsun Allah rüzgarınızı kesmesin iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYT_X -- 3 Eylül 2009; 1:18:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SAYT_X

slm arkadaşlar öncelikle yaşadığımız sanal çağda bürünemediğimiz karakterler ve girişemediğimiz maceraları tatma şansını bulduğumuz binlerce oyun var yanlız gerçek hayattan kopup asıl yaşamamız gereken bir çok macera varken bu oyunlar başında kendiimizden geçmeyelim...ne de olsa herkesin hayallerinde gitmek istediği ve yapmak istediği şeyler vardır lakin bu imkansız değildir herşey elimizde bu zaman çerçevesinde hayatta gezilecek görülecek yerler eskilere nazaran insanlara daha yakın hale geldi hiç birşey bedenen hissedilen ve görülen heyecan ve maceralarla kıyaslanamaz...öncelikle bu oyunu 1 yılı aşkın inceledim ve oynadım doğrusu denizin sesi ve gemideki tahta gıcırdamaları insanı o şahane gemide ayrı dünyalara götürüyor sırf bunun için üşenmek yerine harita modunu açmadan bir adadan adaya gittiğimi bilirimgerçekten harikulade enfes bir oyun piyasada bu tadı veren tek oyun konumunda bir de burn of the sea var lakin online oyun olması herkese hitap etmiyor öncelikle bu oyunda geldiğim son nokta keşke save dosyasını yekleseydim laki diskim bozulunda kaybettim
    oyunda neredeyse bulunması imkansız olan en devasal gemisini ele geçirmeyi başarmıştım. sanmayın oyunun en iyi ve büyük gemisi gallion. bu gemi önünde dev kartal heykeli olan 4 katlı yelkene sahip bir gemi, tabiri caizse yelkenler o kadar yüksek ki monütöre sığmıyor ve etrafında martılar uçuşuyor, gallion un 3 katı büyüklüğünde,oyuna sadece bir tane eklenmiş olan bu gemiyi elde etmem karayip haritasının güney batısına düşen bir fransız adasını ele geçirmemle başladı. kaleyi yoğun top ateşine tutup etkisiz hale getirdikten sonra maaşları gecikmeden verilen ve yiyecekleri sakınılmayan askerlerimle şehiri basıp ele geçirdim. o sırada elimde gallion vardı. adayı elegeçirdikten sonra tavernadan tuttuğun özel adamlardan birini buraya vali konumunda yerleştiriyorsun ve geliştiriyorsun lakin o kadar kolay eğil çok masraflı ve unun bir süre aldı ve korsanların rağbet gördüğü gözde bir ada oldu. adayı ziyaret een korsanlardan biri bu devasal gemiye sahipti beklemeden gemiye yanaşıp taaruza başladım ve ele geçirdim askerlerimin güçlü olması ve gemiye yakın olmam büyük avantaj dı çünkü 100 e yakın toplusu olan 4 katlı gemi sadece bir round da herşeyi indiriyor
    lakin büyüklüğü sebebiyle biraz yavaş ve manevra kabiliyeti düşük. ama bu dezavantaj yenilmez olma özelliğine gölge düşürmüyor hemen hemen bütün ülkelere düşman oldu 8 gallion lu donanmalarla tek başıma çarpıştım ek olarak tavernada aldığın özel adamlara demir atıp yakın taarruzda ele geçirdiğin gemiyi vererek donanma kurabiliyorsun en olarak da 4 gallionlu donanma ile karşıma çıkan bütün gemiler daha taaruza başlamadan rüşfet teklif ederek uzaklaşmamı talep ediyor. oyunun kimisi için avantaş kimisi için se dezavantaj olarak bilinen senereyo çizgisindeki esneklik ve açık bu da bir nevi özgürlük demek. yeni oyununa gelince en öncelikli farkı karakterler, seneryo çizgisi ve adaların yanından geçerken yeşil ama cırılcıplak göz zevki bozan tepelerde dağlarda ağaçlar ve ormanlar var, aynı zamanda kaleler biraz daha geliştirilmiş daha keşvetmediğimiz yanları vardır elbet şimdilik bu kadar arkadaşlar yeni sürümü hayırlı uğurlu olsun Allah rüzgarınızı kesmesin iyi oyunlar

kardeşim bu bahsettiğin 1 mi yoksa 2 mi? bana 1 gibi geldi çünkü 2 de fetih yaptıgın şehire yönetici atayamıyorsun die biliyorum ...

• quote:

quote:

kardeşim bu bahsettiğin 1 mi yoksa 2 mi? bana 1 gibi geldi çünkü 2 de fetih yaptıgın şehire yönetici atayamıyorsun die biliyorum ...

1. versiyonuna aittir

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    slm genç arkadaşlar uzun süre cevap veremedim. iyisinizdir inş...
    öncelikle oynun 2. versiyonunu enine boyuna inceledim ve her ayrıntısını sadece bir kaç eksik haricince inceledim...özellikle bu oyunda tıpkı world of war craft gibi ingilizce ağırlıklı bilgiye ihtiyaç vardır. Ve sizi temin ediyorum piyasada gemi savaşı havasını tattıran kuşkusuz en iyi eserdir. tabi beğenmeyenlere de saygı duyuyorum tabi biraz daha iyi olabilirdi ama düşük konfidurasyonlara sahip olması her sistemde rahat keyif almayı sağlıyor bu da avantaj ve aynı zamanda 2. versiyonunda 1. versiyonu dikkatle oynadıysanız farklarını göreceksiniz...bir esere bakarken önce olumlu yönlerine bakarsak tatmin oluruz...
    ingilizce bilmedende üstesinden gelinecek şekilde anlatacağım...

öncelikle farklarına gelirsek
    karakte özellikleri:
    yeni gemi kullanım ve taarruz yetenekleri eklenmiş karakter bölümünde karakter resminin altındaki yetenekler ve tecrübeler
    gemiye özel tayfa alırken gözcü, dümenci, doktor, savaşcı, gemi tamircisi vs. özelliklerine dikkat edilmeli ve resimleri altında mavi bir cubuk var bu sadakat seviyesini gösterir özellikle buna dikkat edin..
    tavernaya girdiğinizde soylu giysiler giyen ve silah kuşanmış adamlara yanaşınve konuşun... diyalokta size bonus, fighter yada navigator gibi tayfa isimleri ile ilgili ( ben kötü bir dümenci değilim diyerek para ister)
    paranın yüksek olduğunu izah eden en üstte don't ile başlayan cümle ve sonrasında alttaki cümleyi secerek vazgeçin ve size 26000 dediği parayı 17000 veya 16000 e düşürebilirsiniz...ama ondan önce adamla ilk görüşmeye geçtiğinizde ikinci sıradaki cümleyi seçerek özelliklerine bakın derim. sonrasına tayfaya aldıktan sonra istediğiniz konuma ataya bilirsiniz F2 karakter bölümünden bonus a tıklayıp gözcü olarak bir adamı seçmeniz yeter. diğerleri de aynı şekilde

gemiler ve donanma:
    gemilerin her modelinin 2 versiyonu vardır biri shipyard çıkışlı biri de denizciler tarafından geliştirilmiş versiyonudur. özellikle savaş sırasında yanına yanaşıp aldığınız geminin yük kapasitesinin 4000 in üzerinde olmasına dikkat edin ve hızı en az 8 yada 10 yard/mil olsun.
    donanma oluştururken en iyi donanma büyük 2 adet büyük tip gallion, 2 warship , en az bir tane taktiksel avcı ve kapasitesi yüksek corvette tipi en az 16-17 yard/mil hızında gemi bulunsun.
    gemilerin isimlerini kendince değiştirip türk isimleri koyabilirsin.
    not:haritada gemi büyüklüğüne göre donanma büyüklüğü anlaşılır. ingilizleri hafife almayın büyük gem tipi ise aralarında korsanlarında bulunduğu ticaret ve savaş gemileri ile birlikte en az 8 gemi olurlar ve tam donanımlıdırlar...!

yük kapasitesinin yüksek olmasının avantajıları:
    1- alınan gemilerin ganimetlerini alırken yer sıkıntısı çekmezsin ve kendi gemine aldıktan sonra donanmana kattığın gemiye aktarırsın böylelikle limana gitmeden denizde ardı ardına bütün gemilerin depoları dolana kadar kalıp gemi avlayabilirsin
    2- ticaret çok önemlidir gelişmeni sağlayan en büyük etkendir. sefere çıkıp gemi avlamaktan daha etkilidir
    oyunda orantılı bir piyasa hareketi kurulmuş ve çok gerçekci. bazı limanlarda satılamayan malzemeler var bir yerde ucuz olurken diğer yerde pahalı olanlar var bunu takip etmek kolay
    storedeki listeye bakarken ismi yeşil yazı ile yazılanlar indirimde olanlar mavi yazılı olanlar pahalı onallar ve beyaz yazılı olanlar sabit fiyat demek. gittiğiniz her limana ilk deva geliyorsanız F2 de trade(ticaret) sekmesine tıklayın ve her demir attığınız liman şehrinin piyasasını görürsünüz...
    not: özellikle meblaları büyük olan sandaltahtası, direk, kalas, kahve, kakao, altın, gümüş alışverişi yapın
    mesela en son ticaretimde carayibin güney amerika sahilindeki bir şehirde altının alışı 300 e kadar düşmesi
    gerçekten mutluluk verdi ve diğer şehirlerde altının satışı 600 den aşağı değil alışı ise 588 yani malı alacağınız yerde satış fiyatının düşük, satacağınız yerin ise alış fiyatının yüksek olmasına dikkat edin. bu sebeple altının tanesi 2 kilo ettiğine göre her 2 kilo için 288 kar demek ki bu bir servet demek. mantığınızı zorlayıp zevkle oynayabilirsiniz. adamlarınızın masrafları çok malum. ve gemi kapasitelerinin çok olması daha çok malzeme ticareti ve kazanç demek.

Taarruz:

ticaret yaparken gemilerden kaçmak için çıkan taarruf penceresinde sail on a tıklayın, ısrar ederse sürekli tıklayın sahile gelene kadar.
    iyice masraflarınızı gözden geçirdiniz ticaretle belli miktarı biriktirdiniz ve en kötüsü bütün herşeyi kaybetseniz bile herşeyi karşılayacak meblada paranız var
    hemen tavernadan adam alın; donanmanız tam ise 100 ile 200 arası yeterli
    donanma yoksa en az 200
    donanmadaki gemilerde ise en az 100 adam olsun
    adamların durumu bad seviyede ile onlara para verin en azından good durumda olsunlar
    Store: buradan mutlaka gemi için gerekli olan şeyleri alın
    1. toplar, saçma toplar, zincirli toplar, barutlu toplar (herbirinden en az 500 yeterli olur çünkü alacağınız gemilerden boş olarak çıkar)
    2. yiyecek (en az 30 günlük olsun)
    3. cephaneler (adamların için gerekli en az 100 olsun)
    4. sıhhi malzemeler (en az 150)
    5. powder (toz olarak geçen toplar ve cephaneler için gerekli) en az 1000 olsun
    6. yelken bezi ( savaş sırasında yelkenin hazar görürse adamların bunlardan yararlanarak tamir eder en az 100 )
    7. kalas (yelken bezinin hemen altındaki ürün, geminin gövdesinde oluşan hasarları tamir etmeni sağlar en az 250)

silahlar ve özellikleri:
    1. silah toplar ( diğer üç silah çeşidinin bir harmanlanmasıdır, yelkenlere , adamlara ve gövdeye aynı anda hasar verir)
    2. saçma toplar (bu toplar günümüzde de misket bombası olarak geçen bir tür toptur, kısa mesafeli olması sebebi ile yakın taarruzda düşman gemisinin tayfasını hızlı bir şekilde öldürür ve kılıçlı göğüs saldırısında adam güçleri düşük olur. gemi üstündeki beyaz çizgi en düşük seviyeye gelir ve adamları biterse yakın çarpışma olmadan direkt gemi ele geçirilmiş olur ve gemi amirali senin emrinle ister esir alınır ister denize atılır)
    3. zincirli toplar; düşman gemisinin yelkenlerini ve direklerini indirir ve hızını keser aynı zamanda manevra kabiliyetini düşürür. düşmanın hızlı ve çevikse uzun mesafeli bu silahı o uzakta iken kullan ve hızını kes)
    4. barutlu toplar; bu toplar en hızlı gemi batırma silahlarıdır. artık sizi rahatsız eden küçük büyük geminin içindeki ganimetleri düşünmeden başınızdan defetmek istiyorsanız bunu kullanın, direkt olarak gövdeyi parçalar ve geminin içinde bomba görevi görerek patlar.

taktikler:
    mutlaka bir düşman gemisine yaklaşırken arkanıza düşmesin yandan veya karşısından saldırın
    uzak mesafede ve hızlı ise zincirli toplu kullanarak manevrasını kesin.
    ateş ederken etkili olmak için hızlı dönme manevrası şeçeneğini kulanın enter yaptığınızda gemi resmi ve yanında mavi eğri bir ok olacak.
    yakın mesafede göğüs çarpışmasında az arker yada hiç asker kaybetmek istemiyorsanız saçma topları kullanın ve sonra taarruz edin
    donanmanız varsa gemilerinizi küçük önemsiz haşere gemilere saldırma emri verin
    büyük yemleri siz yakalayıp ganimetleri alın
    not: göğüs savaşında adamları öldürdükten sonra geminin kabinine inmeden önce her iki gemininde kıç kısmındaki kabin giriş kapılarına yaklaşın ve ekranın sağ üst köşesinde el simgesi çıkınca boşluk tuşuna basarak değerli silah ve ganimetleri alın ve sonra geminin ortasındayken mouse un sol tuşuna basarak cabine gidip kaptanı halledin.
    not2: gemileri aldınız savaş zaferle bitti orada save edin ve bütün donanma gemilerine yelkenleri toplama emri vererek yerinizde durun ve cabine geçin orada üzerinizde değerli taş ve satmak istemediğiniz silahları sandığa koyun çünkü yer kalmazsa başka ganimet alamazsınız ( benim sandık değerli taşlarla dolup taşıyor:D)
    ikinci olarak enter a basarak dialog simgesine tıklayarak isterseniz gemide uyuyarak sabah olmasını bekleye bilirsiniz ve aynı zamanda ele geçirdiğiniz gemiden aldığınız köleler varsa onları geminizde asker olmaları için tayfaya alabilirsiniz.böylece tavernada tayfa alma zahmetinden kurtulursunuz.
    geminizdeki malları da diyer gemilere F2 bölümünde ship sekmesinde aktarmak istediğiniz geminin üstüne çift tıklayıp ok diyerek çıkan aktarma penceresinde aktarın ve gemilere yiyecek erzak ve malzeme aktarın ve seferinize herhangi bir limana uğramadan depolarınız dolana kadar devam edebilirsiniz.

oyunun gelişmeleri:
    yapay zeka yenilenmiş ve dialoglar daha derin ve tane tane anlaşılır bir mizahla yazılmış sözlükle bile çözebilirsiniz
    gemiler yapayzekanın verdiği etkiyle birbirine çarpmamak için manevralar yapıyor ve yönlerini kolay buluyorlar (savaş esnasında yanında çarpışan gemi seni korumak için geri dön ve yelkenleri kapa emrine uymuyor)
    görev dağılımı adalara göre düzenlenmiş ve bir çok karaktere eklenmiş düz bir seneryo çizgisi yok çok esnek bir oyun.
    deniz efektleri geliştirilmiş, artık daha gerçekci güneşin yansıması ve denizin dibi çizgi film gibi görünmüyor
    fırtına daha gerçekci hale gelmiş
    grafik motoru versiyonu geliştirilmiş.
    1. versiyonda bir adadan bir adaya giderken haritayı açmadan gittiğinde adanın içinden geçmeler adanın birden yer değiştirmesi geminin yönünün değişmesi gibi hatalar kalkmış
    adadan adaya harita açmadan elindeki çizilmiş karayip haritasıyla ve pusuna ile gidebilirsin ama sabır gerektiriyor
    dağlar ağaçlandırılmış çevre ormanlık ve yeşillik daha gerçekçi ve güzel olmuş, etrafın sis basması da ayrı bir harika, hatta bermuda bölgesi çok etkileyici manevra tecrübeniz geliştiyse uğramanızı tavsiye ederim hele turks adasını eklemeleri güzel olmuş ama bir de liman şehri ekleselermiş daha iyi olurmuş çünkü turks adası asıl ismiyle Turks ve Caicos adalar grubu olarak geçer ve bir değil 38 adadan oluşur. başkenti Grand Turk (büyük türk) dür. ingiliz sömürgesindeki bu adaların Kristof Kolomb dan 25 yıl önce başlarında Murat Reis in bulunduğu türk korsanlarca alındığı ve karayiplerin en büyük korsanları olduğu aynı zamanda ispanyollara göz açtırmadığı harihte belirtiliyor. ilk bayraklarında ay yıldız varken ingilizler sömürge yapıp bayraklarını değiştirmeyi başarıyor ama adaların isimlerini değiştiremiyorlar...
    Tarih araştırmacısı da olarak bu bilgileri verme ihtiyacı buldum. Denizcilik tarihini yazan atamız Osmanlının bize bıraktığı yürek kabartan tarih sayfalarının derinine dalmak istiyorsanız siziwww.barbaros.biz sitesine davet ediyorum.

umarım bu bilgiler size oynama zevkini tattıracak ve denizin efendisi Osmanlının torunu olarak göğüsüzün kabara kabara bol zaferlerle dönmenizi niyaz ediyorum ;)

• quote:

quote:

quote:

1. versiyonuna aittir

Alıntıları Göster
    Yav yapmayın pırates of caribbenan çok güzel oyundu ya bitirirken zevk almıştım hatta şanslıysanız kumarda benim gibi 1.200.000.000 altın da kazanmışsanız tadından yenmiyo oyun gelsi gemiler en kral sliahlar

• quote:

Orijinalden alıntı: clsguitar

Yav yapmayın pırates of caribbenan çok güzel oyundu ya bitirirken zevk almıştım hatta şanslıysanız kumarda benim gibi 1.200.000.000 altın da kazanmışsanız tadından yenmiyo oyun gelsi gemiler en kral sliahlar

Alıntıları Göster
    SAYT_X bu oyunda kaleleri ele geçirme var mı? Bir ara 4 kişi ile birlikte kale basmaya gittim iksirlerimi felan fulledim 3. kata felan çıktım ama sürekli asker çıkıyordu. Yani bu kaleleri ele geçirmenin yolu var mı?

Birde bazı atanmamış adamlar aşşağıdaki topçu odasında duruyolar boş boş.Onlar bir işe yarıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

SAYT_X bu oyunda kaleleri ele geçirme var mı? Bir ara 4 kişi ile birlikte kale basmaya gittim iksirlerimi felan fulledim 3. kata felan çıktım ama sürekli asker çıkıyordu. Yani bu kaleleri ele geçirmenin yolu var mı?

Birde bazı atanmamış adamlar aşşağıdaki topçu odasında duruyolar boş boş.Onlar bir işe yarıyor mu?

Alıntıları Göster
    oyunu indirmeye 20-21 gibi başladım şuan indi(23) kurmaya başladım(oh havamıda attım) 4 çubuga geldi modellere geldi 4 çubuktan sonra 1 dk filan bekledi şimdi baktım 1/4 e yaklaşmış oyunda çok fazla item-gemi vs. var sanırım ripsiz versiyonu indirdim bu arada burda okudugum yorumlardan sonra kurulmuyomuş falan umarım dediginiz kadar güzeldir mercanth seçicem sanırım başlangıç karekteri olarak önerirmisiniz mercanth ı? ingilizcem oyunlardaki şeyler anlıcak(hatta fazlası) kadar var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

oyunu indirmeye 20-21 gibi başladım şuan indi(23) kurmaya başladım(oh havamıda attım) 4 çubuga geldi modellere geldi 4 çubuktan sonra 1 dk filan bekledi şimdi baktım 1/4 e yaklaşmış oyunda çok fazla item-gemi vs. var sanırım ripsiz versiyonu indirdim bu arada burda okudugum yorumlardan sonra kurulmuyomuş falan umarım dediginiz kadar güzeldir mercanth seçicem sanırım başlangıç karekteri olarak önerirmisiniz mercanth ı? ingilizcem oyunlardaki şeyler anlıcak(hatta fazlası) kadar var...

Alıntıları Göster
    Bu oyunu oynayabilmek için RPG , Adventure delisi ve çok sabırlı olmak lazım.
    Yoksa yüklemenizle silmeniz bir olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: soluk.denizli

Bu oyunu oynayabilmek için RPG , Adventure delisi ve çok sabırlı olmak lazım.
    Yoksa yüklemenizle silmeniz bir olur..

aynen ben yükledim, setup unu uninstall ettim şimdi sıra kendisinde
    oyunda adam almayı beceremedim tavern e gidiyorum naparsam yapim savaş başladımı tek kişiyim
    ve topları ateşleyemedim
    vs... şehirler çok karışık
    harita yok
    haritaları kullanmak için ciddi ciddi harita okumak gerekiyo sanırım

eger böyle bi oyun arayan varsa...
    grafik önemli oyuncuda az olsun TÜRK HİÇ OLMASIN derseniz discovery online(oynadım)
    grafik önemli değil oyuncu çok olsun TÜRK BOL BOL OLSUN TÜRK GUILDLERI OLSUN derseniz voyage century(oynadım)
    param var derseniz pirates of burning sea(oynamadım-kulaktan dolma bilgiler) yı tavsiye ediyor ve iyi günler diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YalnızEnes

slm arkadaşım dediğim gibi sabır ve deniz aşkı gerektiren bir oyundur.
    öncelikle sorununa gelince direkt olarak kaleye gidip basarsan olmaz çünkü her şehrin bir asker eğitim ocağı var ve sürekli asker gelir. ne kadar adamında olsa güçlüde olsan olmaz. en uygun yolu mesela F2 de nations bölümünde senin devletine düşman hangi ülke varda onun limanına yaklaşıp donanmanda varsa direkt kaleyi top atışına tut ve kaleyi iyice yarala. kale pes edince uyarı penceresi çıkacak yada şehire baskın simgesi çıkacak o sırada boşluk tuşuna bazıp ya da enter/seçeneklerden seçerek şehiri kuşatacaksın ancak öyle alabilirsin.

2. soruna gelince özelliklerine göre tavernada aldığın adamları bonus,navigator vs. görevlere atadığında o görevlerini yaparlar topcu odasında görülmeleri sadece bir eklenti olmuş gerçekci olsun diye aynı zamanda adamlarla birebir konuşarak emir verebilirsin.
    yanında yardımcı savaşcı da varsa sen nereye gidersen oraya gelir.

daha önce anlattığım gibi tavernada silah kuşanmış soylu giysileri olan adamlarla dialog kurarak özel tayfa alıyorsunuz istediği bir miktar para veriyorsunuz ve F2 karakter bölümünde atamak istediğiniz fighter, bonus vs boş ise orata çift tıklayıp yerleştiriyorsunuz ve göreve almış oluyorsunuz isterseniz adamı beyenmezseniz aynı yere çift tıklayıp o konuma başka adamı da atayabilirsiniz.

gemiye asker almaya gelince tavernada tezgahtar adamla diyaloğa geçin ve hep ilk cümleyi seçin eğer vakit gece ise sabah olana kadar bizde vakit geçirin diyecek odaya geçip küçük bir ücret karşılığı sabahlar yeniden aşağıya iner adamla konuşursunuz ve karşınıza çıkan pencerede donanmanız varsa sırayla her gemiyi seçip altta sol tarafta sizin adam sayınız sağ tarafta tezgahtarın askerleri ok işareti ile sol tarafa en az 100-150 adam aldıktan sonra ok demeniz gerek ondan sonra giğer gemileri de üstten seçip aynı yolu uygulayarak gemilere asker alın. asker alırken her geminin askari ve azami asker alma kapasitesi vardır ona dikkat edin az yada daha çok alırsanız adam sayılarının rengi kırmızıya döner.
    gemi kullanım sırasında sol tarafra gemi ve gemilerinizin resimleri altında askerlerinizin sayıları yazacaktır
    savaşa girdiğinizde adamlarınız ölürse ve çok az olursa haritayı açıp ilerleyemezsiniz çünkü asker olmadan gemi yürümez. savaş sırasında adam kaybetmemeye dikkat edin. daha çok karşı tarafa adam kaybettirin ki yakın çarpışmalarda da adam kaybetmeden etkili bir zafer elde edersiniz.

gemiyi ateşlerken de gemi üzerinden bakıyorsanız düşmanın tarafına kamerayı çevirin ve mouse un sol tuşuna basın.

haritalar da gayet basittir hiç bir zorluk çekmezsiniz. yön belirleme kabiliyetiniz de varsa pusula ve rüzgar göstergesini sürekli kontrol edin.

benim anlatımım uzun ve size karışık gelmiş olabilir ama bunları oynadıkca keşvettim çok ta kolay ve basit. gözünüzü korkutmasın

iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYT_X -- 13 Ekim 2009; 18:07:06 >

• quote:

quote:

slm arkadaşım dediğim gibi sabır ve deniz aşkı gerektiren bir oyundur.
    öncelikle sorununa gelince direkt olarak kaleye gidip basarsan olmaz çünkü her şehrin bir asker eğitim ocağı var ve sürekli asker gelir. ne kadar adamında olsa güçlüde olsan olmaz. en uygun yolu mesela F2 de nations bölümünde senin devletine düşman hangi ülke varda onun limanına yaklaşıp donanmanda varsa direkt kaleyi top atışına tut ve kaleyi iyice yarala. kale pes edince uyarı penceresi çıkacak yada şehire baskın simgesi çıkacak o sırada boşluk tuşuna bazıp ya da enter/seçeneklerden seçerek şehiri kuşatacaksın ancak öyle alabilirsin.

2. soruna gelince özelliklerine göre tavernada aldığın adamları bonus,navigator vs. görevlere atadığında o görevlerini yaparlar topcu odasında görülmeleri sadece bir eklenti olmuş gerçekci olsun diye aynı zamanda adamlarla birebir konuşarak emir verebilirsin.
    yanında yardımcı savaşcı da varsa sen nereye gidersen oraya gelir.

daha önce anlattığım gibi tavernada silah kuşanmış soylu giysileri olan adamlarla dialog kurarak özel tayfa alıyorsunuz istediği bir miktar para veriyorsunuz ve F2 karakter bölümünde atamak istediğiniz fighter, bonus vs boş ise orata çift tıklayıp yerleştiriyorsunuz ve göreve almış oluyorsunuz isterseniz adamı beyenmezseniz aynı yere çift tıklayıp o konuma başka adamı da atayabilirsiniz.

gemiye asker almaya gelince tavernada tezgahtar adamla diyaloğa geçin ve hep ilk cümleyi seçin eğer vakit gece ise sabah olana kadar bizde vakit geçirin diyecek odaya geçip küçük bir ücret karşılığı sabahlar yeniden aşağıya iner adamla konuşursunuz ve karşınıza çıkan pencerede donanmanız varsa sırayla her gemiyi seçip altta sol tarafta sizin adam sayınız sağ tarafta tezgahtarın askerleri ok işareti ile sol tarafa en az 100-150 adam aldıktan sonra ok demeniz gerek ondan sonra giğer gemileri de üstten seçip aynı yolu uygulayarak gemilere asker alın. asker alırken her geminin askari ve azami asker alma kapasitesi vardır ona dikkat edin az yada daha çok alırsanız adam sayılarının rengi kırmızıya döner.
    gemi kullanım sırasında sol tarafra gemi ve gemilerinizin resimleri altında askerlerinizin sayıları yazacaktır
    savaşa girdiğinizde adamlarınız ölürse ve çok az olursa haritayı açıp ilerleyemezsiniz çünkü asker olmadan gemi yürümez. savaş sırasında adam kaybetmemeye dikkat edin. daha çok karşı tarafa adam kaybettirin ki yakın çarpışmalarda da adam kaybetmeden etkili bir zafer elde edersiniz.

gemiyi ateşlerken de gemi üzerinden bakıyorsanız düşmanın tarafına kamerayı çevirin ve mouse un sol tuşuna basın.

haritalar da gayet basittir hiç bir zorluk çekmezsiniz. yön belirleme kabiliyetiniz de varsa pusula ve rüzgar göstergesini sürekli kontrol edin.

benim anlatımım uzun ve size karışık gelmiş olabilir ama bunları oynadıkca keşvettim çok ta kolay ve basit. gözünüzü korkutmasın

iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    İspanyol zırhı aldım bir tüccardan ama giyilmiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 14 Ekim 2009; 23:21:56 >

• quote:

İspanyol zırhı aldım bir tüccardan ama giyilmiyor sanırım.

Onun için birkaç level atlayıp o özelliği açman lazım karakter ekranından. Ayrıca çok yararlı bir item o ben ilk başta hep o özelliği açmak için uğraşmıştım
  • quote:

Hayatımda gördüğüm en iğrenç oyun Pirates of Caribbean.Kontroller dünyadaki en kötü kontrol.

Sayfanın ilk cümleside kopartıyor hee!
    Her seferinde yıkılıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 13 Ekim 2009; 23:36:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

Hayatımda gördüğüm en iğrenç oyun Pirates of Caribbean.Kontroller dünyadaki en kötü kontrol.

Sayfanın ilk cümleside kopartıyor hee!
    Her seferinde yıkılıyorum..

Alıntıları Göster
    Oyunu açamadım böyle bir hata veriyor

Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships™ (ÇIKTI)

• quote:

Abartmışsın bence, tamam çok kötü fakat ne oyunlar çıktı ne oyunlar. Mesela bir ninja oyunu vardı, oyunda adamı kontrol edene kadar zaten en basit düşmanlara bile ölüyordun. ninja storm muydu neydi adı. RE4'ü klavyede oynamaya çalışırsan yine işkence.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.