beyler ben daha oyunun basında ne yapıcağımı anlamadım yardım cı olursanaız sevinirim. ilk oyunu öok güzel bunuda ilerlemek istiyorum yardım edinnnn
pirates of the caribbean adında çıkan ilk oyunu özlüyorum bu oyunları gördükçe..yıllar geçti hiçbirşey değişmeden hatta ve hatta dahada kötülenerek önümüze sunulan bir oyun.age of pirates mış..boş.
Arkadaşlar bir şey sorucam
Oyunun adı Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships mi yoksa bu City of Abandoned Ships eklentisimi yani Age of Pirates 2 kendisi City of Abandoned Ships ten farklı dimi bu sadece eklenti öyle değilmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: istanbul5
Arkadaşlar bir şey sorucam
Oyunun adı Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships mi yoksa bu City of Abandoned Ships eklentisimi yani Age of Pirates 2 kendisi City of Abandoned Ships ten farklı dimi bu sadece eklenti öyle değilmi ?
Yok ek paketi değil. Oyunun tam adı Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships
Arkadaşlar hollandalı merchant la başladım ticaret yapıyodum fark attim kübadan yukarısı yokmu? floridaya kadar gidemdimde
Satıcılarda oyunun büyük haritası var onu alıp görürsün haritanın sınırlarını
Aşırı sıkıcı bir oyun daha denizlere açılamadan sildim oyunu.
ya ben sevdim oyunu ama daha bir görev bile yapamadim denizlerde adami arama görevi veriyo mesela ama nasil yapicam adventurer aciyrm forumdan aldigimiz bilgilerle ama beceremedim kabaca biri anlatabilirmi acaba ?
Oyun grafiklerini çok beğendim zaten yeni bir oyun arayışı içindeyim indirip denemeye düşünüyorum.Konudaki bazı arkadaş beğenmemiş sanırım ama ben indirip bizzat denemek istiyorum.
Bu oyunu çok seviyorum ve aldım şu an yüklüyorum ilk denediğimde beceremedim bi kaç dosyayı gormedı simdi gormesini diliyorum... :) cok mutlu olacam tabi yuklerse..
arkadaşlar oyunu oynuyorum...
ama hep tek gemim var...
bir filos kurmak istiyorum...
ancak her saldırdıgım gemiyi aldıgım zaman bir captain atamam gerekiyor ama bana baglı bi kaptan yok....
nasıl yapacagız bi yardımcı olabilirmisiniz lütfen
BİDE saldırdıgım kaleler benim olmuyor neden?
benim olmasının bi yolu varmı
beyler grafik menüsünü bulamadım çözünürlük nerden artıyo
Oyunun içinde config diye bir .exe var ordan ayarlıyorsun görüntü ayarlarını.
youtube den videolarını izliyorum bölüm geçmek için öldürdügü kişilerin üzerindeki eşyayı alıyolar bilen varmı nasıl yapıldıgını grafik ayarlarını ayarladım saol
Azazel ben yaklaşık olarak 1 milyar piastere sahip bir age of pirates 2 oyuncusuyum. officer almak içi görev yapıp F2 bastığında resminin altında duran repulation seviyenin(artıkça mavilik azalır) yüksek olması gerekiyo. bu senin popülerlik puanın. Büyük bir savaş kazandığındada artabiliyo ama en fazla görevlerde artıyo bu. adam sayın arttıkça bu puanın azalıyo. senin alamamın sebebi budur bence.
azazel ayrıyetten gemi lvl ile alakalı bir konuda bu. ben geçen gün 7 lvl bir gemi aldım. ben le birlikte toplamada 7 tane officer aldım. sonra ana gemime geçtim. adamalr aynen kaldı. ama benim gemim 2lvl ama çok güçlü bir gemi. bu yüzden bırakamıyorum gemiyi. bir adamı çıkardım yeni adam alamadım. yani gemi lvlin ne kadar çoksa ve repulation puanın ne kadar fazlaysa daha fazla adam alıyorsun. gördüğüm en yüksek lvl li gemi 9 lvl di. ama ele geçiremedim. çok kalabalıktı içi. (bu da benim dışında 8 officer demek. yani herşeyi doldurmam demek)
bu arada sorulan sorulara cevap verebilirim arkadaşlar. ben ingiliz kraliyet ailesine girdim. 1. lvl bir gemim var. 734 kişilik bir gemi. oyunu en başlarda bırakmayı düşündüm. bu ne biçim oyun diye. çözemiyorum diye. ama oynadıkça artık sadece tek favorim oldu. oda bu oyun. oynadıkça zevk alıyorsun. özellikle oyunu çözünce zevk 3-4 katına çıkıto. ben artık kraliyet savaşları yapıyorum. 1 tane gemim var. görevim ingiliz kraliyet ailesini korumak ve de büyük savaşlara önderlik etmek. (özellikle ispanyollara yapılan saldırıları çok seviyorum çıkan ganimet muhteşem yaklaşık 500 milyon piaster kaldırdığım bile oldu onlardan)
oyunu oynayan veya soru sormak isteyen yok anladığım kadarıyla. bu oyunu benden başka oynayanlarda var. ya hepsi çözdü oyunu yada oyuna yeni başlayan kimse yok.
birinci oyunu bitirmiş birisi olarak iki oyunda aynı motoru kullanıyor bunu öncelikle belirteyim. oyunun hilesini soran arkadaşlar için oyunun yapımcı firma tarfından tasarlanmış hile konsolu var konsolu aktifleştirebilmek için oyunun kurulu oldugunu dizini acıp program klasörünün içinde _mod_on_off dosyasını açın "off" yazan satırı bulun ve onu "on" oalrak değiştirin oyuna girin oyun içindeyken f11 e basıp ekrandan istediğiniz hileyi yapabilirsiniz.hile ekranından çıkmak için ok'a değil çarrpı işaretine basınız. daha sonra ana menüye dönüp options dan restore to the defaults yapıp oyuna devam edebilirsiniz.oyunun bugları var doğru.fakat bu buglar için yamalar çıktı ama rusça versiyon için çıktı.dağıtımcı firma ise zahmet edipte ingilizce yama talep etmedi.heralde satışlardan memnun kalmadılar.senaryo modunda oynayıp takılanlar için adadan kaçıncaya kadarki bölümü çözüm olarak verebilirim.bu oyunu 1. oyundan ayıran bence en güzel özellik suyun altına dalabilmemiz.aynı şekilde bu oyundada gallion dan büyük gemi var.