Şimdi Ara

Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships™ (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
32.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en büyüğü (men of war) diye bir gemi. bende var. class 1. ele geçirmesi zor olmadı açıkcası. yanınızda fighterlerınız olunca pek zor olmuyo. gemi batırmak veya yük gemilerinin yelkenlerin kırmak için toplamda 104 topu var :PPPP
  • ayrıyetten oyunu hileyle oynamanın espirisini anlamıyorum. sen oynamış olmuyormusunki her şeyi hile yapıyo. hileyle oynıycağına hiç oynama daha iyi bence. kendin bir şey yapmıyorsun. o eziyeti çekip kendi birşeyler yapıcna daha değerli oluyo bence herşey. para öderken adamalrıma içim cız ediyo çok piesterim olmasına rahmen
  • sea dogs ı pirates of the caribbeanı bitirmiş birisi olarak ben aop3 ü bekliyorum. ilk 2 oyun malesef kötü idi bana göre.
  • Oyun aslında çok güzel,ancak o kadar çok bug varki her 5dk de bir olmasada en azından 15dk de bir save yapmak gerekiyor.En çok sinir olduğum bugsa bazı düşmanların healtleri hiç azalmıyor.İstersen üstlerine 100 musket sık yine bir şey olmuyor Dolayısıyla önceki save den tekrar yükleyip devam ediyorum.Oyunun ciddi biçimde İngilizce gerektirmesi bir tarafa belirli bir seviyeye kadarda IQ gerektiriyor.Oyuncunun oyunu mümkün olduğunca uzun sürelr oynaması için,questler kolay anlaşılır nitelikte değil.Level uyumu olmamasıda çok kötü level atladıkça karşına senin leveline uygun rakip çıksa çok daha iyi olurdu.Senden 15 kat güçlü bir rakip çıkınca istediğin kadarkaç neye yarar,bireysel yetenekleri daha rahat konuşturabilseydik çok daha muhteşem olurdu...Sonuç olarak bu iğrenç bugları düzelticek bir official yada unofficial patch çıkmazsa,başarısız oyunlar kervanına dahil olacak bir oyun. :(

• arkadaşlar bikaç şey soracaktım.oyunda karakterimin özelliklerini hile nasıl yükseltebilirim.başka sitelerde hile var ama 10 10 10 10 10 10 yap diyor ama yine bişey değişmiyor ve diğer sorum netten indirdiğim bi save var.bu savede 2.sınıf bi gemi var officerlerin hepsi dolu geminin yelken açma hızı top doldurma hızı top hasarı verme çok yüksek ama benim kendi oynadığım profilde men of war gemisi var ama top doldurma hızı yelken açma vs.çok düşük ve hiç officer yok officer almaya gittiğimde adam full crew diyor karakterin öz. nasıl yükseltirim
  • 1.soru: passinger savaşta ele geçirdiğin biri yani tutsak onu salman en doğru olan. navigastonun düşükse officer alamassın özelliklerin ekside görünür.

2. soru:diğer officerler gemide görevli fighter ler seninle gelir.

3.soru:onlar en başta bir gemide korsanla konuşurken degiştirebiliyorsun. başka bir şekildede hilesi var onunlada rttırabilirsin

4.soru:bunu bende anlamadım

5.soru:yüzükler vs. diğer itemler giyilmiyor. "cuirclas " pessonal ability den özlliği açıp giyilebiliyor başka silah ve kılıçtan başka birşey giyilmiyor.

sorularınıza cevap verebilirim 3 tane 50 seviyede adamım var
    quote:

Orijinalden alıntı: A_Z_A_Z_E_L

arkadaşlar size bikaç sorum olcak cvplarsanız coooook makbule gecer....

1. 8 tane officer ım var,boş yerim de var ancak daha fazlasını alamıyorum...ayrıca bi tanesi passinger olarak duruyo,hic bi yere koyamıyorum...loyalty si hic yok acaba ondan mı..eger ondan sa nası azletcem onu...cunku boşu boşuna duruyo.....

2. Aldıgım officerlerı nası azlediyorum..Fighter lar oluyo da,digerlerini azledemiyorum....

3. kendi kaptanımın ozelliklerini nası geliştiriyorum..Bu pirates yazsındaki ozellikler var ya onlar..Artmıyo mu onlar...

4.level 3 olan bi gemim var...200 murettebat var ama gemi harita modunda giderken deniz modunda ileri gitmiyo..saga sola donup duruyo,ileri gitmiyo...

5. Son sorum: almış oldugumuz yüzükler,zırhlar fln giyilmiyo mu...bi de bunlar + 20 şans,saglık fln dio...bunlar ustune giiymeden de etkili oluyo mu..cünkü ben bunların hicbirini giyemiyorum..

Arkadaşlar bu sorularıma acil cvp verirseniz coook sevinirim...

• bn kaleyi parçaladım hatta valiyle bile konuştum ama şehir bnm olmadı şehre girip tekrar çıkınca adamlar bana saldırdı nsl şehri ele geçircem bi fikri olan var mı arkadaşlar

koloniyi kendi kolonin yapamassın residencedeki kişiyle konuşup para ve o kolonideki malları alabilirsin tabi geminin kapasitesi yeterse
    quote:

Orijinalden alıntı: dezz
  • tavernden officer al

sonra shipyard a git istediğin officere gemi al ama en fazla kendin dahil 5 gemi alabilirsin

böyle yaparsan tüm kaptanlar sana bağlı olur

bende 5 tane man of war gemisi var hepside benim ama food sıkıntısı çekiyorum pek fazla koloni food üretmiyor
    quote:

Orijinalden alıntı: ta_mer

arkadaşlar oyunu oynuyorum...

ama hep tek gemim var...

bir filos kurmak istiyorum...

ancak her saldırdıgım gemiyi aldıgım zaman bir captain atamam gerekiyor ama bana baglı bi kaptan yok....

nasıl yapacagız bi yardımcı olabilirmisiniz lütfen

• gemi lvl ne kadar düşük olursa o kadar iyidir 1 yıldızlı üç gemi gördüm "MAN OF WAR, BATTLESHİP, SHİP OF THE LİNE " bunlar 1000 kişiye yakın kişi alabilir ben bermudada gemiyi geliştirip en fazla 1288 kişi alabildim
    quote:

Orijinalden alıntı: firatyalcinkaya

azazel ayrıyetten gemi lvl ile alakalı bir konuda bu. ben geçen gün 7 lvl bir gemi aldım. ben le birlikte toplamada 7 tane officer aldım. sonra ana gemime geçtim. adamalr aynen kaldı. ama benim gemim 2lvl ama çok güçlü bir gemi. bu yüzden bırakamıyorum gemiyi. bir adamı çıkardım yeni adam alamadım. yani gemi lvlin ne kadar çoksa ve repulation puanın ne kadar fazlaysa daha fazla adam alıyorsun. gördüğüm en yüksek lvl li gemi 9 lvl di. ama ele geçiremedim. çok kalabalıktı içi. (bu da benim dışında 8 officer demek. yani herşeyi doldurmam demek)

• arkadşalar çok acil cevap lazım klütfen yardım edin normal oyunuma devam ederken birden özellikerlimin yanında - işareti çıktığını gördüm bundan önce ypatığım şeyler:
    bir amiral esir almak
    tavernada bir admla konuştum ve gemimin yanına geldi birnevi 2 gemilik filo olduk
    savaşta ele geçirdiğim şahane bir gemiyi aldım 32 toplu 32 cl topları var
    ve çok para kazandım açıkçası nasıl kazandığımı unuttum 120 k param var 60 k sını ele geirdiğim gemideki malları ve gemiyi satarak kazandım

ama - lerde officer alamıyorum param var ama saadetim yok birnevi :D tüm özellikler - de yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofpiratessanakrep -- 16 Temmuz 2011; 0:04:56 >
  • :D
  • yaw arkadaşlar ben oyunu açtığımda bir çok görev verdiler hepsini geçtim yalnızca 1 bölümü geçemedim ne yapacağımı bilmiyorum yardım olurmusunuz.

1 kız var bana dıorkı 3 4 tane köle gibi birşey bul onlarla kaçıcaz adadan ama bir turlu yapamadım.Taverna var oraya gıttım orda 1 adamla konustm daha sonra 1 eve gırdım 6000 para aldım 1 2 de kagıt gibi birşey.Bunların oyunun ana göreviyle alakası varmı 1 de parayı aldıktan sonra ne yaparsam yapayım bir den tutsak durumuna düşüyorum geri loaddan gırmek zorunda kalıorum.Bazı arkadaşlar demiş yüzüp gemiyi alıcaksında bende kilit işareti veriyor nasıl gecicem bu bolumu ya 1 turlu bulamadım gitti :S burayı gecen bri anlatsın ltfn cok acill yardımcı olun :S
  • Bayağı eski bir konu. Ben yinede sorayım belki bilen cevaplayan çıkar. : )

Oyunun save dosyasını bulamıyorum. Yedekleyip format atacağım. Save klasörüne girdiğimde sadece Player var içi boş. Benim hesap ismim yok.
  • güzel bir oyun mu acaba tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ageofpiratessanakrep

arkadşalar çok acil cevap lazım klütfen yardım edin normal oyunuma devam ederken birden özellikerlimin yanında - işareti çıktığını gördüm bundan önce ypatığım şeyler:
    bir amiral esir almak
    tavernada bir admla konuştum ve gemimin yanına geldi birnevi 2 gemilik filo olduk
    savaşta ele geçirdiğim şahane bir gemiyi aldım 32 toplu 32 cl topları var
    ve çok para kazandım açıkçası nasıl kazandığımı unuttum 120 k param var 60 k sını ele geirdiğim gemideki malları ve gemiyi satarak kazandım

ama - lerde officer alamıyorum param var ama saadetim yok birnevi :D tüm özellikler - de yardım edin

kardeş officer almak istiyorsan f2 ye basınca charakterde reputation diye birsey var onu arttırman lazım reputation bildiğim kadarıyla görevlerle falan artıyor ama ben hileyle oynuyorum.Hileyi soruyorsan oyunun yüklü oldugu klasörü ac ordan program klasörüne geç orada "_mod"lu bir dosya var o dosyayı not defteri ile ac orada "off" bir satır var oradaki "off" satırını "on" yap ardından oyunu ac karakterin basta haraket edemez ardından optinsontan restore defeult yap.Yaptıktan sonra karakterin harekete başlar f11 e basarsan bir pencere acılır al tarafında f1 den f30 a kadar numarlar faan var ordan f1 f5 f6 f10 f11 senin işini görecek tuslardır penceredeki f tuslarına bas ardında esc ile cık sakın ama sakın ok ile cıkma.f1 sana 50.000 piaster verir bana kalsa 2 3 m piaster ypana kadar bas f5 karakterinn leveleinin arttırmak için gerekli olan puanları verir f2 ye basarak puan ayarlaması yapabilirsin.f6 ise sana iyi bir silah iyi bir kılıc ve manowar cinsi buyuk bir gemi verir f10 ölümsüzlük f11 ise add reputation verir.f11 e iki uc ke basım tavernalara gidersen orada oturan adamlarla tek tek sogmet et bazılarında officer die gelime gecer hep en üst kelimeye basarsan officer senin olur....
    kolay gele

• quote:

Orijinalden alıntı: erdikarademir

Bayağı eski bir konu. Ben yinede sorayım belki bilen cevaplayan çıkar. : )

Oyunun save dosyasını bulamıyorum. Yedekleyip format atacağım. Save klasörüne girdiğimde sadece Player var içi boş. Benim hesap ismim yok.

dostum eğer işletim sistemi windows 7 yada vista isa bazen baska yerea atıyor save dosyasını sen save dosyasının ismini arattır pc de mutlaka cıkar :D(isim olarak kaydediyor klasörü zaten :D
  • Türkçe yama mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

Türkçe yama mevcut mu?

Böyle bir oyuna kimse türkçe yama yapmaz sanırım.Oyun aşırı hardcore kesime hitap ediyor bir de ingilizceniz yeterli değilse tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

Türkçe yama mevcut mu?

Böyle bir oyuna kimse türkçe yama yapmaz sanırım.Oyun aşırı hardcore kesime hitap ediyor bir de ingilizceniz yeterli değilse tavsiye etmem.

Gerek kalmadı zaten beğenmeyip sildim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.