Şimdi Ara

Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
32.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *Revenge*

quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

Bu seadogs ve devamı olan oyunlarda COAS dahil. Alt-tab sorunu ve ekran çözünürlüğü için engine.ini dosyasını açıp oraya fullscreen=0 olarak seçiyoruz ve x ve y yazan yerlerin karşısına örnek 1680 ve 1050 yazıyoruz. Böylece hem 1280x800 den kurtuluyor hem de alt-tab yapabiliyorsunuz. Çok enterasan bir şekilde build13 ve devamında build14 ile yamalanmış Pirates of the Caribbean oyunu (2003 yapımı) grafik olarak COAS'dan çok daha güzel geliyor bana.

Eğer Coas oyunu zor geliyorsa bir alternafit oyuna Smuglers Mod'u kurmaktır :http://forum.piratesahoy.net//index.php?showtopic=13625

bazı diğer ufak modlar:http://forum.piratesahoy.net//index.php?showtopic=13796

Hocam alt-tab için verdiğin yöntem benim için çok yararlı olacak teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Ya beyler harita modunda gemilerin kaç tane yada korsanların kaç tane olduğunu analabiliyormuyuz? (düşman gemisinin)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Ya beyler harita modunda gemilerin kaç tane yada korsanların kaç tane olduğunu analabiliyormuyuz? (düşman gemisinin)

Alıntıları Göster
    Off çok zor bu ya.Gemi savaşlarında topları 1 kere ateş ettikten sonra etmiyor.Sonra kılıçla savaşmak da aşırı zor.
  • quote:

Off çok zor bu ya.Gemi savaşlarında topları 1 kere ateş ettikten sonra etmiyor.Sonra kılıçla savaşmak da aşırı zor.

Alıntıları Göster
    Elimde bir hazine haritasıvar ama hangi bölgeye ait ou bilmiyorum 50k bastım aldım boşa gitti :S
  • quote:

Elimde bir hazine haritasıvar ama hangi bölgeye ait ou bilmiyorum 50k bastım aldım boşa gitti :S

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

SS le bakayım haritayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RomanticRocker

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

SS le bakayım haritayı

Alıntıları Göster
    yaw tam ilk sayfayı okudum ağzım sulandı oyunu indireyim diye.. ama 2. sayfaya bi geçtim oyunu ind. adına tüm iştahım kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Decompressing işlemi hala başlamadı yalnız :( .. Hala arka planda bekletiyorum .

1.30 saat oldu nerdeyse hala tık yok . Benim bilgisayar baya vasat bu programa göre heralde .

Alıntıları Göster
    oyun görüntülerine baktım çok güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

Decompressing işlemi hala başlamadı yalnız :( .. Hala arka planda bekletiyorum .

1.30 saat oldu nerdeyse hala tık yok . Benim bilgisayar baya vasat bu programa göre heralde .

DOstum yaw o kafa sallayan adam introsu varya onun penceresindeyken esc'ye bas o kapanıyo decompress işlemi başlıyo.Bende yeni keşfettim demekki daha önce o ekranda farketmeden esc'ye basıp başlatmışım işlemi.

Alıntıları Göster
    Herkese merhabalar.
    Sea Dogs oyunundan beri bu serinin hastasıyımdır. Ancak bu tür oyunların çok büyük kitlelere hitap etmediğini de kabul etmeliyiz. Bu oyun klasik RPG oyunlarının benzemese de gerçekçilik bakımından (yani büyü yok, uçma yok kaçma yok, eski zamanda gerçek bir dünyada geçiyor.) klasik olabilecek bir oyundur. Ama dediğim gibi herkes sevmez. Oyunu sevemeyen arkadaşlarımı suçlamıyorum.

Bu seriyi sevip de bu oyunun başındaki alışma sürecinde benim gibi oyundan soğuyan arkadaşlar bir kaç tavsiyem olacak.

- Oyunu oynarken ilk başlarda yaşanan mide bulanması sorununu yok etmek için grafik ayarlarını ve çözünürlüğü sonuna kadar zorlayın. Böylece FPS biraz düşecek oyun normal hale gelecek. Haliyle grafikler demode olduğundan biraz eli yüzü düzgün bilgisayarlar oyunu uçuruyor. Mantık aramayın ben böyle yaptım düzeldi :) Oynadıkça da alışıyor insan zaten.

- Daha oyunun başında Barbados'tan kaçma görevlerine sabredin. Ben o bölümün ortalarına kadar oyunu bırakma aşamasına geldim. Ama sonra düşündüm gerçekte böyle bi şey gelse başıma bu oyundan farklı ne yapardım diye. Ve sonuç adamlar iyi kurgulamışlar yaptığımız her şey mantıklı. Ama İngilizcemizin yetersiz olması konudan ve yapılması gerekenlerden bihaber bıraktığı için ha babam koşturup durduk. (Özellikle bölümün sonunda gemiyi ele geçirmeden önce arkadaşlarımın shipyardin deposunda olduğunu ve oraya da denizin içinden bi kaç metre yüzdükten sonra ulaşılabileceğini keşfedene kadar anam ağladı)

- Barbadostan kaçarken ele geçirdiğiniz ilk gemiyi bir an önce elden çıkarıp yerine levelinize uygun ufak bir gemi alın. Yoksa ne gemi giderini karşılayabilirsiniz ne de gemiyi adam gibi kullanabilirsiniz.

- Kaçış görevinden sonra size tavsiyem, 9-10 level olup şöyle 4-5 seviyesinde bir gemi ve en az 100.000 altın sahibi olana kadar ticaret yapın ya da tüccar görevlerini yapın.

- Oyunun başlarında pazar yerlerinden detaylı dünya haritası edinirseniz lehinize olur.

- Haritada gemi kullanırken TAB tuşuna basarsanız fareyi oynatarak tüm haritayı görebilirsiniz. Böylece gideceğiniz yeri de daha kolay kestirirsiniz.

- Gemi özelliklerini arttırırken düşman ülkelerin ve korsanların bayraklarını almayı unutmayın. Böylece peşinize bir düşman gemisi takıldığında haritada çapa işareti çıkmadan önce F2 ile menuye girip Nation'dan bayrağınızı değiştirebilir ve saldırıdan kurtulabilirsiniz.

- Yakın dövüşlerde boşluk tuşuna basarsanız büyük oranda korunursunuz.

- Kalabalık dövüşlerde hızlı dolan bir tabanca ile avantaj size geçebilir.

- Dövüş esnasında X tuşuna basarsanız canınız dolar ama bu arada boşluk tuluna basıp defans yapmayı unutmayın.

- Aylık 8.000-10.000 altın adam parası verecek seviyeye gelince tavernalardan adam tutun (officer). Özellikle cannoneer ve fighterlar çok faydalı onu söyleyeyim.

- Bundan sonrası artık herkesin kendine kalmış. Tavernalardan, governorlardan, tüccarlardan ya da sokaktaki insanlardan ve diğer dükkanlardan çeşitli görevler alıp ilerleyebiliriz.

Yeni başlayanlara biraz yardımcı olabildiysem sevinirim herkese iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: stefan22

Herkese merhabalar.
    Sea Dogs oyunundan beri bu serinin hastasıyımdır. Ancak bu tür oyunların çok büyük kitlelere hitap etmediğini de kabul etmeliyiz. Bu oyun klasik RPG oyunlarının benzemese de gerçekçilik bakımından (yani büyü yok, uçma yok kaçma yok, eski zamanda gerçek bir dünyada geçiyor.) klasik olabilecek bir oyundur. Ama dediğim gibi herkes sevmez. Oyunu sevemeyen arkadaşlarımı suçlamıyorum.

Bu seriyi sevip de bu oyunun başındaki alışma sürecinde benim gibi oyundan soğuyan arkadaşlar bir kaç tavsiyem olacak.

- Oyunu oynarken ilk başlarda yaşanan mide bulanması sorununu yok etmek için grafik ayarlarını ve çözünürlüğü sonuna kadar zorlayın. Böylece FPS biraz düşecek oyun normal hale gelecek. Haliyle grafikler demode olduğundan biraz eli yüzü düzgün bilgisayarlar oyunu uçuruyor. Mantık aramayın ben böyle yaptım düzeldi :) Oynadıkça da alışıyor insan zaten.

- Daha oyunun başında Barbados'tan kaçma görevlerine sabredin. Ben o bölümün ortalarına kadar oyunu bırakma aşamasına geldim. Ama sonra düşündüm gerçekte böyle bi şey gelse başıma bu oyundan farklı ne yapardım diye. Ve sonuç adamlar iyi kurgulamışlar yaptığımız her şey mantıklı. Ama İngilizcemizin yetersiz olması konudan ve yapılması gerekenlerden bihaber bıraktığı için ha babam koşturup durduk. (Özellikle bölümün sonunda gemiyi ele geçirmeden önce arkadaşlarımın shipyardin deposunda olduğunu ve oraya da denizin içinden bi kaç metre yüzdükten sonra ulaşılabileceğini keşfedene kadar anam ağladı)

- Barbadostan kaçarken ele geçirdiğiniz ilk gemiyi bir an önce elden çıkarıp yerine levelinize uygun ufak bir gemi alın. Yoksa ne gemi giderini karşılayabilirsiniz ne de gemiyi adam gibi kullanabilirsiniz.

- Kaçış görevinden sonra size tavsiyem, 9-10 level olup şöyle 4-5 seviyesinde bir gemi ve en az 100.000 altın sahibi olana kadar ticaret yapın ya da tüccar görevlerini yapın.

- Oyunun başlarında pazar yerlerinden detaylı dünya haritası edinirseniz lehinize olur.

- Haritada gemi kullanırken TAB tuşuna basarsanız fareyi oynatarak tüm haritayı görebilirsiniz. Böylece gideceğiniz yeri de daha kolay kestirirsiniz.

- Gemi özelliklerini arttırırken düşman ülkelerin ve korsanların bayraklarını almayı unutmayın. Böylece peşinize bir düşman gemisi takıldığında haritada çapa işareti çıkmadan önce F2 ile menuye girip Nation'dan bayrağınızı değiştirebilir ve saldırıdan kurtulabilirsiniz.

- Yakın dövüşlerde boşluk tuşuna basarsanız büyük oranda korunursunuz.

- Kalabalık dövüşlerde hızlı dolan bir tabanca ile avantaj size geçebilir.

- Dövüş esnasında X tuşuna basarsanız canınız dolar ama bu arada boşluk tuluna basıp defans yapmayı unutmayın.

- Aylık 8.000-10.000 altın adam parası verecek seviyeye gelince tavernalardan adam tutun (officer). Özellikle cannoneer ve fighterlar çok faydalı onu söyleyeyim.

- Bundan sonrası artık herkesin kendine kalmış. Tavernalardan, governorlardan, tüccarlardan ya da sokaktaki insanlardan ve diğer dükkanlardan çeşitli görevler alıp ilerleyebiliriz.

Yeni başlayanlara biraz yardımcı olabildiysem sevinirim herkese iyi oyunlar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benden size tavsiye: Bu oyunu değil satın almak indirip oynamak bile vakit kaybı olur. Eğer elinizde pirates of caribbean varsa onu kurup tekrar oynayın. O kadar sevmiştim ki hemen gidip orjinalini almıştım. Bu oyun onun yanında bug çuvalı kalır. Oyunda size düşman gözüken herkes kendi gücüne bakmadan her fırsatta size saldırıyor. Sanki bütün harita size saldırmaya programlanmış. Oyun bug dolu. Adam size görevde bir yer söylüyor ama o yer haritada yok. Detaylı harita almak için de para kazanmak lazım. E nasıl para kazanıcaz peki haritadan yeri görmeden. Sadece 1 defa görev tamamlayabildim. O da bir Hollandalı adasından gemi çizimlerini çalmaktı. Adamlar zaten bana düşmandı bütün adanın askerleriyle birlikte shipyard'a girdim. Haritayı arakladım. O anda rpg ruhuna uygun olarak aniden 3 tane adam belirdi ve bana saldırdılar. Onları da peşime taktım ve arkamda Hollanda ordusu ve shipyard gardiyanlarıyla birlikte gemime bindim. Tekrar söylüyorum: Kesinlikle değmez. "Kardeşim benim boş vaktim var bu arada yapcak iş yok" derseniz siz bilirsiniz derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Arkadaşlar benden size tavsiye: Bu oyunu değil satın almak indirip oynamak bile vakit kaybı olur. Eğer elinizde pirates of caribbean varsa onu kurup tekrar oynayın. O kadar sevmiştim ki hemen gidip orjinalini almıştım. Bu oyun onun yanında bug çuvalı kalır. Oyunda size düşman gözüken herkes kendi gücüne bakmadan her fırsatta size saldırıyor. Sanki bütün harita size saldırmaya programlanmış. Oyun bug dolu. Adam size görevde bir yer söylüyor ama o yer haritada yok. Detaylı harita almak için de para kazanmak lazım. E nasıl para kazanıcaz peki haritadan yeri görmeden. Sadece 1 defa görev tamamlayabildim. O da bir Hollandalı adasından gemi çizimlerini çalmaktı. Adamlar zaten bana düşmandı bütün adanın askerleriyle birlikte shipyard'a girdim. Haritayı arakladım. O anda rpg ruhuna uygun olarak aniden 3 tane adam belirdi ve bana saldırdılar. Onları da peşime taktım ve arkamda Hollanda ordusu ve shipyard gardiyanlarıyla birlikte gemime bindim. Tekrar söylüyorum: Kesinlikle değmez. "Kardeşim benim boş vaktim var bu arada yapcak iş yok" derseniz siz bilirsiniz derim.

Alıntıları Göster
    İndirdim pişman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GamingExpert

İndirdim pişman oldum.

Alıntıları Göster
    Çok ilginç bir oyun , seven de seviyor valla yukarıda ki üyeye bakarsanız hayran kalmış gibi ama oynadığım zamanlar hala aklıma geldikçe fenalaşıyorum .
    Bana hiç ama hiç eğlenemediğim sıkıntıdan patlıyıcağım zamanlarda olan bir şey o an da olmuştu , nasıl bir sıcak basmıştı üstelik üstümde de hiç bir şey
    yok , az sıcağa alışırım geçer diye sıktım kendimi sonra amanın sabahlar olmasın ! Midem bir bulanmaya başladı zaten hava sıcak başladım harıl harıl terlemeye ayaklarım beni tuvalete zor attı .
    Sonra gelir gelmez sildim oyunu , silerken camdan rüzgar beni bir yelledi hani 'ne kadar doğru bir davranış yaptım be ! ' diyerek yaptığınla gurur duyarsın ya bu da o anlardan biri oldu benim için . Gururla bulutlar arasından süzülen güneşe baktım ufkumun genişlediğini farkettim .

• quote:

quote:

DOstum yaw o kafa sallayan adam introsu varya onun penceresindeyken esc'ye bas o kapanıyo decompress işlemi başlıyo.Bende yeni keşfettim demekki daha önce o ekranda farketmeden esc'ye basıp başlatmışım işlemi.

Alıntıları Göster
    yaa arkadaşalr şu Barbados'tan bir türlü kaçamadım. evlere girib eşyaları topluyorum ama satacak yeri bulamadım. yukarda arkadaş suya girmek gerekli demiş ben girdim ama kilit amlemi çıkıyor yani daha önce yapmam gereken bir şeymi var. acaba mağradaki tüm iskelet leri öldürmem mi gerekli. birisi şu Barbados'tan nasıl çıkacağımızı ayrıntılı bir şekilde yazarsa çok iyi olur.

kılıcı seçmek için e tuşuna basıyoruz peki silah ve dürbün için hangi tuşlara basıyorz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met45 -- 7 Ağustos 2009; 12:44:30 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Benimde bi sorunum var;
    oyunda kayıt yapamıyorum,Save butonu inaktif-gri renkte.çözemedim bi türlü.onun dışında herşey normal.

bide sizin oyunun EXE'sinin adı ne,benimki start.exe,crack indirdim onunki ENGINE.exe ????

EDIT : oyunu sadece kilisede kaydedebiliyorum,hem quiksave hemde normal olarak.dışarda quiksave yapmak istediğimde "In this game,you can only save your game in the church.(bu oyunda,oyununu sadece kilisede kaydedebilirsin.)" diye bi yazı çıkıo üst tarafda. ne saçma şeydir anlamadım.Sizde normal kayıt sistemi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselc12 -- 11 Ağustos 2009; 17:30:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

Benimde bi sorunum var;
    oyunda kayıt yapamıyorum,Save butonu inaktif-gri renkte.çözemedim bi türlü.onun dışında herşey normal.

bide sizin oyunun EXE'sinin adı ne,benimki start.exe,crack indirdim onunki ENGINE.exe ????

EDIT : oyunu sadece kilisede kaydedebiliyorum,hem quiksave hemde normal olarak.dışarda quiksave yapmak istediğimde "In this game,you can only save your game in the church.(bu oyunda,oyununu sadece kilisede kaydedebilirsin.)" diye bi yazı çıkıo üst tarafda. ne saçma şeydir anlamadım.Sizde normal kayıt sistemi??

Alıntıları Göster
    Pirates Of Caribbean var bende.Ama hiç Rpg öğesi yok sürekli savaşıyoruz.İlerlemeli bri şey çıktı.Acaba farklı oyunlardan mı bahsediyoruz?

Rpg olan Pirates Of Caribbean ın tam ismini verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Pirates Of Caribbean var bende.Ama hiç Rpg öğesi yok sürekli savaşıyoruz.İlerlemeli bri şey çıktı.Acaba farklı oyunlardan mı bahsediyoruz?

Rpg olan Pirates Of Caribbean ın tam ismini verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Benim bahsettiğim karayip korsanları oyunu budur:http://www.gamespot.com/pc/rpg/piratesofthecaribbean/index.html

Direkt karayip korsanları yani. Bazı yerlerde seadogs2 olarak da anılıyor ama o disney oyunu satın almadan önceki adıydı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Benim bahsettiğim karayip korsanları oyunu budur:http://www.gamespot.com/pc/rpg/piratesofthecaribbean/index.html

Direkt karayip korsanları yani. Bazı yerlerde seadogs2 olarak da anılıyor ama o disney oyunu satın almadan önceki adıydı sanırım.

Alıntıları Göster
    arkdaşlar yaklaşık 1 aydan fazla süredir sürekli bu oyunu oynuyorum ve tecrübelerimi sizinle şimdi paylaşacagım umarım bazı arkdaşların sorularına ve problerine yardımcı olabişlirim neyse çok uzattım başlıyorum :)

-karakter : oyunda 3 tip karakter vardır mercant / advantur / crros lu bişi tam hatırlamıyorum (ve şimdiden yapacağim yanlış yazımlara tanımlara çzür dilerim)
    mercant başlarsanız size yapmanız gereken bisürü karmasık görev veriyor bunları yapmak için orta derecede ing. bilmek gerekiyor ben advantur olarak başladım rahat ettim
    KARAKTER : E harfinde kılıç çıkarırsınız/ Q'da silah/ TAB tuşu dürbün yanlızca gemi üzerindeyken işe yarar dürbünle zoom ctrl tusu / X tuşu can potu kullanmanızı sağlar / SPACE(boşluk tusu) kılıçla savaşırklen savunma yapmanızı sağlar

GEMİ : gemi üzerindeyken WSDA gemi yönlerdirme tuşları / mause 1 (sol mause tusu) ateş ederseniz / dürbünle savaşırken karşı gemiye hedef alırken dürbünün yeşil işaretinin kırmıza dönmesi lazım yoksa vuramassınız // büyük haritada o adadan bu adaya gezerken arkanıza sürekli korsanlar yada diğer düşman ülkelerin gemileri takılır bunları atlamak için ya adamların bayraklarını kulanncaksınız (F2- nation ) yada adalara yakın gideceksiniz

ADALAR GÖREVLER:bi tüyo daha oyuna ispanya yada hollanda olarak başlarsanız daha rahat ederseniz en çok adaya sahip olan ispanyadır...tabi bu karşı fransa ve ingilizlerin adalarında çeşitli duegonlar vardır nevis martingue gibi...oyunda kısayoldan para kazanmak isterseniz gemilere savaş açın ve dibine kadar ve kılıçla savaşın eger kazanırsanız o geminin bütün ganimetini alır satar böle böle zengin olma yolunda ilerlerseniz ve yükselirsizniz // görevler çok az para veriyor ancak görevlerin bi özelliği ise size repution özelliğinizi yükseltmesi bölelikle tavern lerde officer kiralayabilir hem gemi hemde kişisel olarak güçlenirsiniz ve kesinlikle hızlı bi silaha ihtiyacınız var yoksa çok zorlanırsanız birebir savaşlarda...bazı görevler düşman ülkelerin adalarına gitmek zorunda kalıyoruz bazı arkdaşlar nasıl yaparız gibi sorular yöneltiyor bunun için 2 yöntem var ya gece girip hiç bir askere yakalanmadan kıyıdan köşeden sessizce gecerek görev yerine ulaşıyoruz tabi çogunlukla (%95) oranında yakalanıyoruz bide gece gündüz beklemeden adanın herhangi bi sahiline gemiyi yanaştırıp şehre kapıdan giriş yaptıkdan sonra hiç kimseyle savaşmadan (onlar size saldıracak) saldırmadan direk görevin oldugu yere gidiyoruz yapıp aynı hızda kapıdan çıkıyoruz bu daha etkili bir yol....aklıma geldikce sizlere tüyo yazıcam bak şimdi geldi mesela:) Tavernlerde bazı gizli harita (terasure map) satan korsanlar oluyor o haritaları kaç para isterse istesin alın çünkü getirisi verdiğiniz paradan kat ve kat çok oluyor ve her tavern e girşinizde tavern mutlaka kontrol etmeden çıkmayın...

CAVE (magaralar) :eger paranız azalırsa ve paraya yada degerli itemlere sahip olmak isterseniz mutlaka cave lere dalın her adada vardır bunları bulmak için store yada tezgahlardan her ada için ayruıntılı harita alabilirsiniz paranız yoksa gezerek te bulabilirsiniz...eger yanızda adamlarınız varsa (figther) caveleri çok daha kolay bitirebilirsiniz...

F2 : menüsü karakter ekranında kendinizin ve adamlarınızın(officer) özeliklerini bulabilir görebilirsiniz ve officerlere istediğiniz görevi vereebilirniz // ship ekranında gemizin özelliklerini(kapasite dayanıklılık toplar vsvs) görebilir ve korsanlarınız morellerini yükseltebilirsiniz tabi para karşılında.. // nation bölümünde kimin kimle savaştıgını ve dost oldugu görebilirsiniz ayrıca bayrak değiştirmeyi burdan yapıyoruz..// item menusunden sizin ve adamlarınızın üzerindeki itemleri görebilirsiniz// log book bülümden görevleri takip edebilirsiniz // bikaç bişi atlamış olabilirim aklıma şuanda bunlar geliyor

Hileler: bu oyunun hilesi yok ama hile için sistem dosyalarıyla oynuyorum başlangıç parası (örnek:99999999) istediğiniz gemiyle başlama (110 topluk manofwar) ayrıca mercant olarak başlayanların özelliklerini 10,10,10,10,10,10 gibi yapabilme olagına sahibiz ama tavsiyhem sıfırdan başlayın ben abarttım şimdi tek gemimle istediğim sehiri (dikkat gemi degil Şehiri) ele gecirebiliyorum 10 tane gemi geliyor karşıma 5 dk demiyor yenmem onun için oyundan sogudum diyerbilirim isteyen olursa oynadıgım sistem dosyalarını yükleyebilirim

aklıma şimdilik bukdar geliyor sorun ve sorunlarınızı yazarsanız bu başlık adına hergün cvplayama çalışırım iyi oyunlar iyi eglenceler ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Alıntıları Göster
    pek hoşuma gitmedi açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: -quasar

pek hoşuma gitmedi açıkcası

Alıntıları Göster
    Bn bunu dün yükledim ilk başta kaptan ile ufak bi antreman yapıyorum sonra adaya geliyorum ve sonra napılacak orda ? kaldım öyle her yeri geziyorum kayboldum

bu arada adventurer im.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Bn bunu dün yükledim ilk başta kaptan ile ufak bi antreman yapıyorum sonra adaya geliyorum ve sonra napılacak orda ? kaldım öyle her yeri geziyorum kayboldum

bu arada adventurer im.

arkdaşım bu oyun RGP tarzı oldugundan tek bir görev var onu yapıp öteki görev açılcak die bişi yok bir sürü görev var istersen hepsini birden alır yaparsın istersen teker teker oyuna advantur olarak başlamıassın iyi yapmısın görevleri adalarda governer(validen-yöneticiden) alabilirsin sonra tavernlerde bar sahibinle konusup onlardan yolcu alır belli bir adaya götürmeni ister götürürsen para kazanırsın ayrıca bazı bilgileride alırsın belli bi para karşılında(konvoylarda olan yükcinsini ve miktarını öğrenirsin bu konyonlara saldırır ele geçirirsen güzel ganimet etmiş olursun)alırsın her yerde görev vardır bazen shipyard verir bazen governer verir bazen sokaktaki insan verir oyunda görevden bol bişi yok // umarım yardımcı olabilmişimdir yine sorun olursa buraya yaz cvplarım....

• quote:

Orijinalden alıntı: TRanCE35

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

bu arada adventurer im.

arkdaşım bu oyun RGP tarzı oldugundan tek bir görev var onu yapıp öteki görev açılcak die bişi yok bir sürü görev var istersen hepsini birden alır yaparsın istersen teker teker oyuna advantur olarak başlamıassın iyi yapmısın görevleri adalarda governer(validen-yöneticiden) alabilirsin sonra tavernlerde bar sahibinle konusup onlardan yolcu alır belli bir adaya götürmeni ister götürürsen para kazanırsın ayrıca bazı bilgileride alırsın belli bi para karşılında(konvoylarda olan yükcinsini ve miktarını öğrenirsin bu konyonlara saldırır ele geçirirsen güzel ganimet etmiş olursun)alırsın her yerde görev vardır bazen shipyard verir bazen governer verir bazen sokaktaki insan verir oyunda görevden bol bişi yok // umarım yardımcı olabilmişimdir yine sorun olursa buraya yaz cvplarım....

Şimdi anladım teşekkürler dostum

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Şimdi Pirates Of Caribbean indiridim.Bu sefer Rpg olan.

İlk başta oyunun orjinalini bozmadan mı oynasam daha iyi olur yoksa modlar kurupta mı oynasam?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.