Şimdi Ara

Pirates of the Burning Sea (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
10.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür:MMORPG (sadece online oynanıyor)
    Yapımcı:Flying Lab Software
    Dağıtımcı:Flying Lab Software
    Platform:PC
    Çıkış tarihi:Çıktı
    Web:http://www.burningsea.com
    Video(game play):http://www.3dgamers.com/dlselect/games/piratesburningsea/pobs_july_12.zip.html
    Oyunumuz 18. yüzyılda karayip adalarında geçen bir dewasa online POTBS.Ufak bi korsancık olarak başlayacağınız oyunda kendi geminize,
    tayfanıza,hatta filonuza sahip olmanız mümkün.Oynanışı ağır ve uzun zaman harcamaya hazır oyunculara yönelik hazırlanıyor.Öyle paldır
    küldür başlayıp 1 günde 10 level atlamayacaksınız.Oyuncuların hazırladığı içerik,yapımcılar tarafından kontrol edildikden sonra oyuna dahil
    edilecek.Mesela,yeni bir yelken veya gemi modellediğinizde,isterseniz bunu oyun içi para ile satacak,isterseniz satmayıp sizden başka
    kimsede olmayan bir gemiye sahip olacaksınız.Sadece çok ciddi dewasa online oyunculara hitap edecek olan oyun,Valve'ın Steam sistemi
    üzerinden satılacak. (alıntı:lvl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 10 Şubat 2008; 22:31:00 >

• grafiklar süper ama aylık ödiyeceğimiz için oynıyamıyacağım bir oyun olucak gibime geliyor. Daha önce çıkan pıratesleri oynamıştım fakat online tadı başka olur sanırım. Bide bir şey sorucam foruma resim nasıl ekliyorsun üsteki resimler gibi.
  • Öncelikle koyacağın resmihttp://www.imageshack.us/ sitesine upload et.Sana vereceği direck link i kopyala ve şunu yap.

[simage]sonra buraya o link i kopyala[/simage]

İşte bu kadar
  • valla hiç fena görünmüyor..inşallah onilne oyun için orjinalini istemez
  • Tabi ki oyunu oynamak için orjinali gerekiyor ve her ay belli bi para miktarı ödeme yapmak gerekiyor.
  • resim olayı için teşekkür PİNKY DEMON
  • quote:

Orjinalden alıntı: garrett1903bjk

resim olayı için teşekkür PİNKY DEMON
    Önemli değil her zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • su efektleri biraz daha iyi olsa çok mu kasar ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidus17

su efektleri biraz daha iyi olsa çok mu kasar ki?
    Oyun çıkmadan bunu bilemeyiz.
  • walla bu oyun tadından yenmez dıye dusunuoom ama aylık para olayı bızı bozar orjınal oyun alıp oynansa tamamaylık para werıceksem orjınal serwer da wow a baslarım daha ii zaman gecırırım dusuncesındeyım ben
  • Pirates of the Caribbean 2 ile hemen hemen aynı zamana geliyor çıkış tarihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 28 Nisan 2006; 22:40:25 >
  • Bu oyunlar oynanır.
  • ne kadr ödeme yapacağız sistem gereksinimi ne cdsimi mi var yoksa internetten mi indiriyoruz bunların 3ünü istiyorum
    not:sid meiers pırates epey oynadıktan sonra sıkıyodu. bu sıkmıyo dimi
  • Oyun hakkında daha fazla bilgisi olan varmı ? eve-online ile benzer yanları varmı ayrıca beta key ücretlimi dağıtılıyır sonuçta test aşamasında bir oyun ise beta keyin ücretsiz olarak dağıtılıması gerek. yardımcı olursanız sevinirim.
  • MMORPG'leri pek sevmem ama bu oyun daha çok aksiyon ağırlıklı.Özellikle steam üzerinden olması büyük avantaj bence.Steam üzerinden gönül rahatlığıyla alışveriş yaptım birkaç kez.Aylık ücreti 10 $'ı aşmazsa alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsampiyonx

ne kadr ödeme yapacağız sistem gereksinimi ne cdsimi mi var yoksa internetten mi indiriyoruz bunların 3ünü istiyorum
    not:sid meiers pırates epey oynadıktan sonra sıkıyodu. bu sıkmıyo dimi

Steam üzerinden indiriliyor.Oyunun sıkacağını zannetmiyorum çünkü online olduğundan içerik sürekli yenilenecektir

quote:

Oyun hakkında daha fazla bilgisi olan varmı ? eve-online ile benzer yanları varmı ayrıca beta key ücretlimi dağıtılıyır sonuçta test aşamasında bir oyun ise beta keyin ücretsiz olarak dağıtılıması gerek. yardımcı olursanız sevinirim

Beta için kayıtlar başladı

http://www.flyinglab.com/pirates/beta.php

• pinky resimleri [simage].. [/simage] yapsan

YENI...

• Bu oyunla ilgili olarak. Oyunu orjinal aldıktan sonra aylık ücret isteyip istemediklerini bir türlü öğrenemedim arkadaşlar. Aranızda bilgisi olan var mı?

Aylık olarak ücretlendirme yapılacak mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.