Şimdi Ara

Pirates of the Burning Sea (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
10.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun çıkmış , yalnız paralı muhtemel, ilgilenenler aşağıdaki sayfadan incelerler ücret olayını.

Bekleyenlerine hayırlı uğurlu olsun, yorumları da bekleriz

http://www.burningsea.com/page/home

Bu da incelemesi iyi puan almış.
    Gamezone 8.4 puan http://pc.gamezone.com/gzreviews/r21934.htm

Alın size oynanış videosunuda koydum,

• Kimse beklemiyordu demek ki
  • oynayan varmı oyunu ?
  • Yeni başlayacak olanlar "Roberts" serverinde "Pirate" olarak başlarlar ise yardımcı olurum.

Oyun içi ismim : Tegororn Pasha
  • quote:

Orjinalden alıntı: tegororn

Yeni başlayacak olanlar "Roberts" serverinde "Pirate" olarak başlarlar ise yardımcı olurum.

oyun hakkında biraz yorum yapar mısın? Pingler fln nasıl, lag var mı? ne kadar dolars ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

quote:

Orjinalden alıntı: tegororn

Yeni başlayacak olanlar "Roberts" serverinde "Pirate" olarak başlarlar ise yardımcı olurum.

oyun hakkında biraz yorum yapar mısın? Pingler fln nasıl, lag var mı? ne kadar dolars ?

Hikaye 1720'lerin Karayiplerinde geçiyor. Korsanların altın devri denilen dönem. Her MMO'da olduğu gibi karakterimizi oluşturuyoruz. Seçebileceğimiz 4 millet var. İngiliz, Fransız, İspanyol ve Korsan. Korsan harici diğerlerini seçerseniz "National, freetrader veya privateer" alt mesleklerinden biriyle iştigal edebilirsiniz. Herbirinin değişik gemi seçenekleri ve skilleri var.

Amaç : Her milletin kendi limanları var. Bu limanlar etrafında yeteri sayıda o millete ait NPC gemi batırınca PVP bölgeleri oluşuyor. PvP bölgesi oluşması için NPC batırıp (başka yollar da var) 5000 contention puana ihtiyaç var. Bu puan 10.000 olunca limana saldırı şansı ele geçiyor. 24*24 liman savaşı yapılıyor.Kazanan belli bir puan alıyor. Her millet de belli, ayrı bir victory puanına ulaşırsa Karayipleri ele geçirmiş oluyor ve server sıfırlanıyor. (2 aydır benim server da hala 1.çıkmadı)
    Ticaret : Oyunun craft sistemi başka hiçbir MMO'da olmayan bir şekilde sadece oyuncu bazlı. Yani ekonomideki tüm materyaller oyuncular tarafından üretilip satılıyor. Her limanda değişik bir kaynak olduğu için oyuncular birbirlerine bağımlılar.
    Pve : Max.level 50 ye ulaşana kadar zilyon tane görev var. MAlesef belli bir yerden sonra görevler birbirinin tekrarı haline geliyor. YAlnız RP yapacağım diyorsanız oyundaki bazı hikayeler çok güzel tasarlanmış. Ayrıca oyunun ana hikayesi bize hiç yabancı değil. Barbaros Hayrettin Paşa'nın Karayiplere göçmüş veliahtlarını bulmaya ve bu sayede Cezayir'in Osmanlı İmparatorluğundan kopmamasını sağlamaya çalışıyoruz.
    Pvp : İŞTE OYUNUN CAN ALICI YERİ BURASI. Gemi savaşları çok ayrıntılı. Grafikler ve ses muhteşem. Tamamı ile kafayı biraz yorup taktik yapmanız lazım. Yani vur, "healthini indir" sözkonusu değil. Pvp yi öğrenmek hiç kolay değil. Bu nedenle sebat edip çok tecrübe kazanmak lazım.

Minimum lag ile oynuyorum. Ping çok çok önemli değil zaten. Anlık aksiyonlar söz konusu değil çünkü. Fiyatını hatırlamıyorum ama aylık ücret 15$

http://www.burningsea.com/page/home

Özet olarak öğrenmesi kolay olmayan bir oyun Potbs. Eğer ben kafa yoramam, bana kolay oyunlar lazım diyorsanız hiç bulaşmayın. 3 gün sonra bir de bu güzel oyunu etrafta kötülemeye başlarsınız. Ama elflerden, böceklerden sıkıldıysanız, gemi savaşlarına ilginiz var ise , genelleme yapmak istemem ama 25 yaş üstü iseniz bu oyundan benim gibi inanılmaz zevk alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegororn -- 31 Mart 2008; 12:20:28 >

• arkadaşımla beraber amerika dan oyunu sipariş ettik ve geldi ama bi sorunumuz var. oyunu yükledik, patch lerde tamam ama oyunu açamıyoruz laptop larda
    ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi ? on-board olduğu için - sebebi buysa da çözüm önerirmisiniz
    yardımcı olursanız sevinirim
  • Bu oyun tam bana göre ama paralı olduğu için oynayamıyacam malesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascyan

arkadaşımla beraber amerika dan oyunu sipariş ettik ve geldi ama bi sorunumuz var. oyunu yükledik, patch lerde tamam ama oyunu açamıyoruz laptop larda
    ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi ? on-board olduğu için - sebebi buysa da çözüm önerirmisiniz
    yardımcı olursanız sevinirim

Notebook da oynanmaz bu oyun Eğer oynayacaksan da sağlam ekran kartın olması lazım en azından 8600GT ve dengi...
  • anca haftasonu oynarım artık
    cevap için teşekkür ederim
  • ben bu oyunu bi kafede oynamıştım pek sarmadı ama bu oyunlarında tutkunları vardır
  • Yha beyler oyunu oynuyorum fakat pirates sıd mıeres gıbı gemıden cıkıp lımanlarda catısma veya gemden gemıye cıkıp savasma yok yada ben yapamıorum ama oyunu onlıne oynamıyorum sadece onlınedamı oluo acaba?
  • Arkadaşlar bu oyun p2p mi?
  • Merhabalar,

Belki haberiniz vardir, belki yoktur ancak yakinda bir expansion cikarmayi dusunen FLS, "Pirates of the Burning Sea" adli mmonun oyunculari vasitasiyla 15 günlük normal triallerin disinda, tam 1 aylik (evet 30 günlük) ve level kisitlamasi olmayan üyelikler dagitmaktadir.

Elimdeki sinirli sayidaki 1 aylik key'ler icin burningsea@windowslive.com adresine mail atmaniz yeterli. Eger oyun hakkinda bilginiz yoksa, ilgili gameplay, SS ya da inceleme linklerini pm ile yollayabilirim.

Karayip Sulari Türk Kaptanlarini bekliyor...
  • Oyun gerek grafik gerek online süper gözüküyor fakat ben böyle oyunları şahsen beğenmiyorum.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoshigaki Kisame -- 24 Eylül 2009; 20:59:54 >
  • oyun bedava (F2P) Olmuştur bilginize !!!
  • indiriyorum şu an oynayan var mı oyunu?
  • Nasıl haberimiz olmadı, Güzel Haber

ARTIK BEDAVA demek

quote:

Orijinalden alıntı: Judine Rienrosir

oyun bedava (F2P) Olmuştur bilginize !!!
  • İngilizcem iyi olsa keşke. İngilizce olmadan bu oyundan zevk almanız zor.
  • sitesi açılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.