Blizzak testlerine ikna oldum açıkçası. 11.11'de N11'de tanesi 375 TL'ye satıldı. Benzer fiyat görürsem direkt almayı düşünüyorum. Nokian sanki ülkemiz koşullarına uygun değil gibi geliyor, en azından yorumlardan öyle anladım. |
205/55/16 Ankara İçin Kışlık Lastik (2. sayfa)
-
-
MileStone
-
quote:
Orijinalden alıntı: marslan1999Blizzak testlerine ikna oldum açıkçası. 11.11'de N11'de tanesi 375 TL'ye satıldı. Benzer fiyat görürsem direkt almayı düşünüyorum. Nokian sanki ülkemiz koşullarına uygun değil gibi geliyor, en azından yorumlardan öyle anladım.
Alıntıları GösterYoutube videolarında ben de beğendim. Ama testler birbirinden farklı sonuç çıkarıyor. Mesela aşağıdaki siteden nokian ve Bridgestone seçerseniz Lm005, WRD4 ve Snowproof puanlamalarına bakın. Blizzak'ı ezmişler :)
Dikmen'de de olsam yerde sürekli kar ve buz yok. Hatta artık eskisi gibi yağış olmadığından kuru yollarda tanesine 530 TL vereceğim lastiği hırpalamak istemem.
Babamın araca Snoways 3 almıştım. 2 yıldır kullanıyoruz. Özellikle yoğun kar yağdığı zamanlarda çok dolaştım araçla ve gayet de memnunuz. Lastik başına 100 lira fazla verip Blizzak almaya gerek var mı bilemedim.
-
Kuru ve Islak zeminde Blizzak Lm005
Sürekli karda kullanacaksanız Nokian veya Continental
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar para vermenize hiç gerek yok Sava eskimo s3+ derim. Nokian wetproof sıfır yazlık lastiğim var. Sava daha konforlu. Geçen sene şubatta sava ile Ağrı-Denizli yol yaptım bana mısın demedi. 2000 üstü rakımlı geçitlere o karda buzda zincirsiz çıktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: rubelhizb
O kadar para vermenize hiç gerek yok Sava eskimo s3+ derim. Nokian wetproof sıfır yazlık lastiğim var. Sava daha konforlu. Geçen sene şubatta sava ile Ağrı-Denizli yol yaptım bana mısın demedi. 2000 üstü rakımlı geçitlere o karda buzda zincirsiz çıktı.Sava'yı da arkadaşım kullandı. Hatta bir defa Sivas'ta canlı yayın yapıyordu Facebook üzerinden. Lastik dağ bayır demeden karda dolaştı. Aradım hangi lastik diye sordum, Sava demişti.
Lassa ile aynı fiyat olunca Snoways 4'e daha sıcak bakıyorum.
-
Youtube de hava durumu kanalları var. Bir tanesinin linkini bırakayım. 2021 Ankara hava durumu tahmini de içeriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=e0i5wVw67HM&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: plf
Youtube de hava durumu kanalları var. Bir tanesinin linkini bırakayım. 2021 Ankara hava durumu tahmini de içeriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=e0i5wVw67HM&feature=youtu.behaberlere göre kış sert geçecek :)
-
Öyle görünüyor. Benim satınaldığım soğanların kabukları da kalın bu sene :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokian nasil -
Lm005 bridgestone ıslak zemin performansıyla kesinlikle rakipsiz -
Ankara'da iki yıl Bilkentte(bilirsiniz buralar Beytepe ile komple yokuş ) Petlas kullandım. Yerler aşırı sulu kar olmadığı müddetçe sıkıntı olmadı. Bahsettiğim senaryoda ise maks 2. Vites ile gidebiliyorsunuz zaten. Yerlerde don varsa çivili lastik harici bir işe yaramıyor. Her türlü kayıyor araç. Petlas öncesi bridgestone vardı Ford connectte araç yapısından dolayı karda gerçekten çok iyiydi. Ama dik yokuşta yerde kar varsa durduysaniz yine hiçbir kış lastiği çıkmaz hele ki yerde don varsa. Şuan falken 4 mevsim aldım 17 inç için yerlerde hafif don varken sıkıntı çıkmadı. Birde kar yağınca bakicam.
Lassayi petlasi direk eleyin hem kalitesiz hem çok pahali conti mochelin harici hankook barum kormaron kışlık olarak yerli markalardan 4-5 gömlek üstündür
Hiç düşünme hocam nokian wrd4 al -
Ben kullanıyorum aynı ebatlarda muazzam lastik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X