Şimdi Ara

206 CC Com2000 kolu ve Yol Bilgisayarı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar uzun zamandır araştırdığıdım ve cevabını bulamadığım bir şeyi sizlere sormak istiyorum. Aracım 2002 model 206 CC 1.6. Bu aracıma yol bilgisayarı takmak istiyorum. Mevcut ekranım 2 satır olarak tabir edilenlerden. Önce 3 satır ekran alınacak bunu biliyorum. Com2000 kolu takmak gerekiyor sanırım fakat araştırmalarım sonucu kafam iyice karıştı. Bazıları mümkün olmadığını 2002 ortasından itibaren serilerde mümkün olduğunu bazıları 2001 sonrası araçlarda çalıştığını söylüyor. Bendeki silecek kolu yuvarlak hatli olanlardan değil ustama sorduğumda ise bana com2000 değil daha eski serilerdeki yol bilgisayarı tuşu olan kolu takmam gerektiğini söyledi. Sizden ricam bunu bir açıklığa kavuşturmamız. Benim aracımda bu sistemi kullanabilirmiyim yoksa kullanamazmıyım?? Bendeki Kol Aşşağıdaki resimde gözükenden.

Teşekkürler.

206 CC Com2000 kolu ve Yol Bilgisayarı.

• malesef dostum senin aracında yol bilgisayarı işlemi uygulanamıyor 2003 model ve üzeri makyajlı kasalarda uygulanıyor bende 2004 model var ben kolu ve ekranı değiştirdim direk yol bilgisayarı verileri çıktı.
  • katılıyorum arkadaşa bendede 2004 var daha dün taktım direk çalışmadı elektronikcide kodlandı şimdi çok güzel çalışıyor
  • Yalniz arkadaslar arastirmalarima devam ediyorum ve ogrendimki. 2001 2002 modellerinin yol bilgisayari olan versiyonlari mevcut. Sahibindende teyit etmek icin kalan range, yakis ortalamasi gibi verileri alip almadigini sordum hepsinin cevabi evetti. Ayrica internetten cc ye ozel yol bilgisayarli com2000 buldum (2001-2006) ibaresi vardi. Bende parca kodunu aldim ve en yakin zamanda bu islemi yapicam sonuclari buraya yazarim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.