Bildirim
206 CILAR Bİ BAKIN
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
vallaha baba bende de 2005 x-line var ikinci el aldım ilk sahibi hep 95 oktan koydurmuşş banada sende bölee devam et dedii tanırım ilk sahibinide ama neden 95 diee sormadım bilginee ama acıkcasıı artık pek dikkat etmiyorum 98 mi 95 mii genelde bp ve shell den alıyom yakıtı dikkat etmiyorum kursunsuz diorumm pompacı dolduruyoo 95 mi 98mii bakmıyom sorun yok yanii bende -
Bence 97 kullan.Ben XS kullanıyorum ve 97 kullanıyorum.Zaten bir depoda 5YTL filan fark ediyor sanırım.Ama 3-5 depo sonra motor sanki rahatlıyor, en azından bana öyle olmuştu ve yaptığı km giderek artmaya başlıyor.
Depo dolduruken 95-97 arasında önemsiz dir fiyat farkı oluyor, onun için mutlaka 97 kullanmanı tavsiye ederim.
Bu arada ben arabama carbon clean yaptırdım 100.000 km'de ve inanılmaz değişti araba.Vakti gelince yaptırmak istersen aklında bulunsun. -
eywallah biraderr bu hafta fullerim depoyuu benzinn azaldı bende 97 deneyim bakalımm nasıl olacak.. bide shell'de kampanya varmış 100ytl lik bezin alana ferrari mini araba veriomuşş gerci buralardada shell pek yok ama bakacaz denk gelirsee hiçç affetmeyeyim hehe -
ayy mrt inanmıorum yaw sen burda takılıon dimi.... -
quote:
Orjinalden alıntı: smyrnali_35
ayy mrt inanmıorum yaw sen burda takılıon dimi....
nasıL bişey bu yaa -
quote:
Orjinalden alıntı: kaan_bayuk
Arkadaşlar bende 1.4 x line 4 kapı var yakıt olarak ne koymalıyım
4 KAPI OLUNCA FARK NE OLUYOR BEN ANLAMADIM 1.4 OLMASI YETMİYORMU SORU İÇİN ? -
quote:
Orjinalden alıntı: EDITOR
quote:
Orjinalden alıntı: kaan_bayuk
Arkadaşlar bende 1.4 x line 4 kapı var yakıt olarak ne koymalıyım
4 KAPI OLUNCA FARK NE OLUYOR BEN ANLAMADIM 1.4 OLMASI YETMİYORMU SORU İÇİN ?
yok hocam yetmez bide döşeme rengini öğrenmek lazım sağlıklı bir cevap verebilmek için -
hocam benim 91 model peugeot 205 junıor alüminyum gri, camları filmli, tamponları fiberli, metal paspaslı aracım war bu aracıma 15w40 mı 20w50 mi motor yağ kullanayım, cd çalar taktıktan sonra hangi yağı kullanmalıyım (camlarım manuel) -
quote:
-
quote:
Orjinalden alıntı: Bocék
quote:
nasıL bişey bu yaa
Kamera şakası...
El sallayın lütfen! -
quote:
Orjinalden alıntı: vahsikartal
quote:
quote:
nasıL bişey bu yaa
Kamera şakası...
El sallayın lütfen!
-
:D -
quote:
Orjinalden alıntı: STRONG 1970
quote:
quote:
quote:
nasıL bişey bu yaa
Kamera şakası...
El sallayın lütfen!
ne war bunda izmirden tanıorum kendisini!!
-
Yok bir şey demedik zaten.
Allah muhabbetinizi artırsın da biraz daha dilimizin kullanımına dikkat edersek güzel olur.
Kelimeleri kullanırken aradaki harflerin yutulması, dilimizde olmayan harflerin kullanılması, dilbilgisi kurallarının hiçe sayılması insanı gülümsetiyor.
Böyle bir ifade şeklinin ancak ve ancak bir kamera şakasında olabileceği ihtimali geldi aklımıza, o sebeple gırgıra sardık olayı. -
quote:
Yok bir şey demedik zaten.
Allah muhabbetinizi artırsın da biraz daha dilimizin kullanımına dikkat edersek güzel olur.
Kelimeleri kullanırken aradaki harflerin yutulması, dilimizde olmayan harflerin kullanılması, dilbilgisi kurallarının hiçe sayılması insanı gülümsetiyor.
Böyle bir ifade şeklinin ancak ve ancak bir kamera şakasında olabileceği ihtimali geldi aklımıza, o sebeple gırgıra sardık olayı.
şaka diil gerçek...ancak böle yazıorum kardeşim değiştiremem ki?zati bugün muratı çok üzdüm ondan çok özür diliorum.kusura bakmayın.. -
arabayla falan işim olmuo bu kadar ciddi bi konunun içine balıklama ve saçma salak atladığım için üzgünüm.başka yerde yakalayamadım onu ..
saygılar arkadaşlar!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X