Bildirim
206 GTİ 2000 model Kaç para Eder??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
19000 ytl
arkadaş aldı aynısından 1 ay önce
fakat tavsiye etmem eğer ki alıcıysan
1- çok masraflı araç
2- modası geçeli çok oluyo
3- motor u haşat ediyolar genelde -
quote:
Orjinalden alıntı: fulmonty
19000 ytl
arkadaş aldı aynısından 1 ay önce
fakat tavsiye etmem eğer ki alıcıysan
1- çok masraflı araç
2- modası geçeli çok oluyo
3- motor u haşat ediyolar genelde
18 isteyen biri varda
evet binici olarak alıcam ama europayı acil gidip zararına birine satmam gerekir imzadakini ama motor temizmiş kazasızmış da tabi en az 2 yerde baktırırım babamın bile lafına güvenmem ama temiz dediler 18500 dü yarım saat içinde 18 yaptı yani 17 de olacak gibi zaten 1999 un değer 16
bilgiler için teşekkürler
bi sorum var bu aracı resmi olarak almaya kalktığımdan temiz kağıdına bakcam ya o kağıdı almak için temmuz vergisinin yatırılmış olması gerekiyor dimi tam hatırlayamadım da
geçen sene araba satım ama hatırlamaıyorum harbi sakatlaştım eve akşam inşallah giderim
-
abi 206 tavsiye etmem valla ama sen bilirsin bende 2001 modeli vardı alma çok masraflı ve çok katır kutur bir araba çok sert herşeyi konfor falan yok git clionun en fullünü o fiyata 2001 modelini alırsın sunroof lu falan. -
İkinci el gti almak, hem de peugeot ne kadar mantıklı. Neden Hep vuruk ve hor kullanılmış izlenimi oluyor insanlarda. -
quote:
Orjinalden alıntı: electra
İkinci el gti almak, hem de peugeot ne kadar mantıklı. Neden Hep vuruk ve hor kullanılmış izlenimi oluyor insanlarda.
ya sorma dediğin doğru ama araç bana denildiği kadar temizse kesin kaçmaz 18 000 ytl ye o bakımdan ölü fiyatı kaç para öğrenmek isitoyurm yani galericiler kaça alıryor -
quote:
Orjinalden alıntı: ART
abi 206 tavsiye etmem valla ama sen bilirsin bende 2001 modeli vardı alma çok masraflı ve çok katır kutur bir araba çok sert herşeyi konfor falan yok git clionun en fullünü o fiyata 2001 modelini alırsın sunroof lu falan.
bide bu durum var konfor sıfır doğru ama zaten bu araçların alım amacı hız olduğundna o yönü işin pek gören yok -
doğru ama abi çok sorunlu 206lar. -
arkadaşlar bi yardım galerici arkadaşlar kaça alır böyle bi aracı -
206gti konfor açısındanda performans açısındanda tatmin edici bi araç değil -
arkadaşımda var 206 3 senedir biniyor hiçte problem yaşamadı
birazda şans işi -
ya arkadaşım bu arada o 206 yı alan arkadaş aracı 2 ay kullandı şuan satmak niyetinde söliyim,
bu arabaları istedigin yere götür en temizi bile problemli yani çok sorun + masrafla karşılaşırsın
galericilere gelince kesin 16-17 verirler yok pahasına gider araba sölim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X