Şimdi Ara

206 HDI MI? CORSA CDTI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    18 civarı dizel alcam corsa ile 206 arası kararsızım yardımcı olurmusunuz?
    ABS, çift airbag olmazsa olmazım, şartlarımı iyice zorlayıp fiesta tdci alsam değermi acaba yardımlarınız için çok teşekkürler...
    bu siteye bayıldım saatlerce okuyorum

• ABS standart diyorsan Corsa al derim.206 larda ABS opsiyonel Corsalarsa standart.Ama alacağın yeni kasa Fiesta ise Fiesta al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_casillas

ABS standart diyorsan Corsa al derim.206 larda ABS opsiyonel Corsalarsa standart.Ama alacağın yeni kasa Fiesta ise Fiesta al derim.
    opel alderim ama bnce fiesta iyi araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furusato

opel alderim ama bnce fiesta iyi araç

Alıntıları Göster
    fiesta dizel güzel araç ama Corsada güzeldir
    2 sinden birini almanı tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun, yalnız 206 ya nazaran corsa önermenizin nedeni nedir,bu araçlardan kullanan varmı bana bilgi verebilirmi? Ben tip olarak 206 yı daha çok seviyorum ama bu sitedeki arkadaşların bilgi ve deneyimlerine çok güveniyorum ne derseniz onu alcam, teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulash1907

Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun, yalnız 206 ya nazaran corsa önermenizin nedeni nedir,bu araçlardan kullanan varmı bana bilgi verebilirmi? Ben tip olarak 206 yı daha çok seviyorum ama bu sitedeki arkadaşların bilgi ve deneyimlerine çok güveniyorum ne derseniz onu alcam, teşekkür ederim..
    corsa 206 dan daha oturaklı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaom

corsa 206 dan daha oturaklı görünüyor.

Alıntıları Göster
    206 işine hiç girme derim. Sorun yaşayan çok var bu arabayla ilgili.

Corsa mı Fiesta mı dersen bu araçlar 2 yıl öncesine kadar Türkiye'nin en az yakan araçlarıydı. Şuanda nedir durum bilemiycem. Corsayı sadece duymuştum fakat Fiestayı 2 yıl kullandım. O yüzden ben de Fiesta diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

206 işine hiç girme derim. Sorun yaşayan çok var bu arabayla ilgili.

Corsa mı Fiesta mı dersen bu araçlar 2 yıl öncesine kadar Türkiye'nin en az yakan araçlarıydı. Şuanda nedir durum bilemiycem. Corsayı sadece duymuştum fakat Fiestayı 2 yıl kullandım. O yüzden ben de Fiesta diyorum...

Alıntıları Göster
    206 hdi aracım vardı, babam sıfır fiesta aldı 1,5 yıl kullandı yeni sattık. Corsa 1,7 dti sini kullanmıştım. Hdi kullanımı çok zevkli, çok az yakan, hoş bir araba ama çok narin. Fiesta daha sağlam duruyor ama tam bir takoz. Motoru çok gürültülü (özellikle gece kullanırken motorda soğuksa kendini transit kullanıyor gibi hissedebilirsin).
    206 nın oturma pozisyonu koltuklarını rahatlığı daha iyi. Fiestanın koltuğunda ahşap iskemlede oturuyo gibi oluyosun. Arka koltuklarda rahatsız baldır desteği çok kısa. Opel hakkında pek fikrim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcanak

206 hdi aracım vardı, babam sıfır fiesta aldı 1,5 yıl kullandı yeni sattık. Corsa 1,7 dti sini kullanmıştım. Hdi kullanımı çok zevkli, çok az yakan, hoş bir araba ama çok narin. Fiesta daha sağlam duruyor ama tam bir takoz. Motoru çok gürültülü (özellikle gece kullanırken motorda soğuksa kendini transit kullanıyor gibi hissedebilirsin).
    206 nın oturma pozisyonu koltuklarını rahatlığı daha iyi. Fiestanın koltuğunda ahşap iskemlede oturuyo gibi oluyosun. Arka koltuklarda rahatsız baldır desteği çok kısa. Opel hakkında pek fikrim yok.

Alıntıları Göster
    206 ve fiesta aynı motoru kullanıyorlar(PSA grup),corsa nın motoru ise daha küçük hacimli olmasına rağmen daha çok güç üretiyor..
    + corsanın motor hacmi,1300 cc nin altında olduğu için 1 alt dilimden MTV ödüyorsun..(bu yılda 1 depo demek)
    +Peugeot un uzayan zamanda ikinci elinin opel e göre daha fazla değer kaybedeceğinide önceki örneklere bakarak tahmin etmek güç değil..
    O yüzden corsa diyorum..
    Lakin 18 000 ytl nin azıcık daha üstüne çıkman gerekebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: aristo48

206 ve fiesta aynı motoru kullanıyorlar(PSA grup),corsa nın motoru ise daha küçük hacimli olmasına rağmen daha çok güç üretiyor..
    + corsanın motor hacmi,1300 cc nin altında olduğu için 1 alt dilimden MTV ödüyorsun..(bu yılda 1 depo demek)
    +Peugeot un uzayan zamanda ikinci elinin opel e göre daha fazla değer kaybedeceğinide önceki örneklere bakarak tahmin etmek güç değil..
    O yüzden corsa diyorum..
    Lakin 18 000 ytl nin azıcık daha üstüne çıkman gerekebilir..

Alıntıları Göster
    corsa bi adım önde gibi duruyor.tercihin cdtı corsa olmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

corsa bi adım önde gibi duruyor.tercihin cdtı corsa olmalı bence.

Alıntıları Göster
    dostum 206 kullandım ben ama ıh yane bnce corsa 206 almada
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyLie

dostum 206 kullandım ben ama ıh yane bnce corsa 206 almada

Alıntıları Göster
    hocam bizim biraderde 2004 model Corsa cdti Njoy var, kullanıyorum zaman zaman. Gayet oturaklı, seri ve conforlu bi araç diyebilirim. İç hacmide dış gorunusune gore oldukça geniş ve ferah. Motoru 1.3 motor olmasına rağmen çok daha güçlü bir motor hissi uyandırıyor, ivmelenmesi gayet guzel. dıştan ses gelme olayındanda oldukça başarılı bir araç.
    206 ya gelince birkaç kez binme şansım oldu ama beni corsa kadar tatmin etmedi...benim tercihim kesinlikle corsa olurdu. ama kararı siz vereceksiniz test etme şansınız varsa her iki aracıda bi test edin derim, ondan sonra karar verin... kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: scorionum

hocam bizim biraderde 2004 model Corsa cdti Njoy var, kullanıyorum zaman zaman. Gayet oturaklı, seri ve conforlu bi araç diyebilirim. İç hacmide dış gorunusune gore oldukça geniş ve ferah. Motoru 1.3 motor olmasına rağmen çok daha güçlü bir motor hissi uyandırıyor, ivmelenmesi gayet guzel. dıştan ses gelme olayındanda oldukça başarılı bir araç.
    206 ya gelince birkaç kez binme şansım oldu ama beni corsa kadar tatmin etmedi...benim tercihim kesinlikle corsa olurdu. ama kararı siz vereceksiniz test etme şansınız varsa her iki aracıda bi test edin derim, ondan sonra karar verin... kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Ben de sana Corsa öneririm hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: thispotkey

Ben de sana Corsa öneririm hocam

Alıntıları Göster
    Bence Corsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Bence Corsa

Alıntıları Göster
    206
  • quote:

Orijinalden alıntı: azaz06

206

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar lütfen yaptığınız yorumlara neden de ekleyiniz. 206 demişsiniz Corsa demişsiniz ama neden? Arkadaş anket yapmıyor nedenleriyle birlikte hangisini alacağına karar vermek istiyor. Lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

Arkadaşlar lütfen yaptığınız yorumlara neden de ekleyiniz. 206 demişsiniz Corsa demişsiniz ama neden? Arkadaş anket yapmıyor nedenleriyle birlikte hangisini alacağına karar vermek istiyor. Lütfen...

Alıntıları Göster
    2-3 gundur bi akrabamın 2000 model 206 xs ini kullanıyorum.
    aracın yol tutusu gayet guzel,ancak kasa kalitesi cok kotu.heryeri oynuo arabanın.6 yaşını bitirmiş bi araç tabii ancak aynı durumdaki bir corsa bukadar yıpranmıyor.
    ben corsa derim.peugeot un hdi mtoru başarılı gercekten ama,2. el araç alıcaksaniz,corsa herzman daha sağlam cıkma ihtimalinde onde gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: gyrmann

2-3 gundur bi akrabamın 2000 model 206 xs ini kullanıyorum.
    aracın yol tutusu gayet guzel,ancak kasa kalitesi cok kotu.heryeri oynuo arabanın.6 yaşını bitirmiş bi araç tabii ancak aynı durumdaki bir corsa bukadar yıpranmıyor.
    ben corsa derim.peugeot un hdi mtoru başarılı gercekten ama,2. el araç alıcaksaniz,corsa herzman daha sağlam cıkma ihtimalinde onde gelir

Alıntıları Göster
    206 bişeye benzemiyor bence traktör gibi çok gürültülü ve kaliteli değil ama corsa çok güzel ve iyi bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

206 bişeye benzemiyor bence traktör gibi çok gürültülü ve kaliteli değil ama corsa çok güzel ve iyi bir araç

Alıntıları Göster
    Değerli arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim benim için ne kadar önemli olduğunu daha önce söylemiştim.( bu arada aöf sınavlarım vardı bir haftadır internete giremedim ama değdi hepsi çok iyi geçti) Artık corsa almayı düşünüyorum ama uygun fiyata bulursam fiestada alabilirim tabi ki. SATILIK CORSA CDTİ ARANIYOR? :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ulash1907

Değerli arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim benim için ne kadar önemli olduğunu daha önce söylemiştim.( bu arada aöf sınavlarım vardı bir haftadır internete giremedim ama değdi hepsi çok iyi geçti) Artık corsa almayı düşünüyorum ama uygun fiyata bulursam fiestada alabilirim tabi ki. SATILIK CORSA CDTİ ARANIYOR? :) :)

Alıntıları Göster
    http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=921143

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=888287

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=864338

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=889410

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=922899

bu ve buna benzerleri cok cok bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.