Pioneer 7000ub ünite aldım, aracın orjinal kasetcalarını çıkarttırıp yerine bunu taktırmak istiyorum, fakat bulunduğum yer ilçe :( burada da pug servisi falan yok haliyle.. bu kasetçaları cıkartmanın kolay bir yolu var mı? yani servise gitmeye gerek kalacak türden bir arıza falan almadan nasıl çıkart(tır)abilirim?
Uzun bir tel yardımıyla 2 kenarındaki boşluklardan içeri sertçe bastırın tırnaklar açılacaktır. Daha sonra teybi kaset koyma yerinden tutup çekerseniz hafifçe teyp çıkar..
Kolay gelsin...
ya üstadım süpersin peki bu işlemden sonra yol bilgisayarından arıza verme durumu söz konusu olabilir mi? bi de servis aramayalım bir de pioneerin ve bir cok teybın arkasında soket var, ben soketi kesmek yerıne aracın kablolarına da erkek bir soket baglatsam sorun olur mu? yani kablo kesmesek?
quote:
Orjinalden alıntı: gilthanas
ya üstadım süpersin peki bu işlemden sonra yol bilgisayarından arıza verme durumu söz konusu olabilir mi? bi de servis aramayalım bir de pioneerin ve bir cok teybın arkasında soket var, ben soketi kesmek yerıne aracın kablolarına da erkek bir soket baglatsam sorun olur mu? yani kablo kesmesek?
bence soketı kesme o arabalarda imo unutma problemı oluyor dıkkat et iso sokete karşı soket yaptrı öyle taktır
Arkadaşım oncelikle yol bilgisayarı teybe mi bağlı o konuyu açık yazarsan sevinirim. O soketlere gelirsek zaten bende de pioneer DEH6850 teyp var. Teybin içinden universal dişi girişler çıkıyor. Yani tek yapmanız gereken pug 206 nın teybine giren erkek soketleri çıkartıp teybin arkasına taktığınız dişi sokete takmanız.
Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme