Şimdi Ara

206 öldü yaşasın yeni 207! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her aracı yolda, kapıda görüp yorum yapacaksak ne işimiz var internetle .
    ayrıca 207 resmen 407 nin minyatürü olmuş.(arkadan 307, önden 407)
    ne gerek varki bu kadar benzetmeye
    senelerce çıkan araçları bukadarmı benziyordu birbirine
    nerde o benim güzel 306 ın...

407 nin bile karizmasını sarsmasından korkuyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: OPeNRoad

çok erken konuşuyorsunuz...!!! yolda görmeden ön yargılı türk milleti...!!!!

daha bunun Gti yı çıkacak RC si çıkacak hele bi durun yollara düşsün yaaaaauuu....!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 25 Nisan 2006; 22:59:15 >

• 206 sı neydiki 207 si ne olsun

peugeot un yaptığı 306 gtı hariç hiç bir arabası beş para etmez
  • sana katılmıyorum.206 ölmedi bence efsane oldu bile şimdiden.207 modelinde o şirinlik ama yanındaki o agresiflik yok.işin gerçeğini sölicek olursak ben sewmedim bu 207yi hiç.vede kesinlikle 206kadar tutmucak emin olun.vede buna hiç bir zaman ir hintli reklam çekmicek.o reklam neydi öle.arabayı çekiçleyip vurup 206 yapıyodu

quote:

Orjinalden alıntı: aber19

yakında 207 piyasada.
    www.peugeot.com.tr de resimleri var.
    206 dan 20 cm daha uzun.
    yine tutku yaratacak bir model.
    ilk yorumlarınız neler?

• Yaw peugeot şu ön farları yakında tavana kadar çıkaracak herhalde gerçekten bence iğrenç bir tasarım.
  • efsane 206, değil 306'dır.
  • Her marka araçlarını birbirine benzetiyor. Burda amaç toplu marka algılamasını yaratmak. Uzaktan gördüğünüzde o aracın markasını direkt tanımak içindir. Ayrıca ford focus ta mondeonun yavrusu gibi duruyor ama bunu hiç bir ford kullanıcısı yazmamış...

Bu arada 407 nin tasarımcısı pininfarinadır ve yıllarca ferrari için çalışan tasarım konusunda guru denilebiliecek bir şahsiyettir. Mesela 207 nin ön farlarındaki bombe fiestanın makyaj görmüş modelinde de vardır.

Ayrıca yeni gelecek corsada makyajlanan vectrada astra model alınarak yapılandırılmış. Bence 207 yine segmentinde ilk 3 te olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

206 sı neydiki 207 si ne olsun

eyvallah doğru demişsin.

tangırdayan 206 yı da efsane yaptılar ya.başka söze gerek yok
  • bazı firmalar belli stilde arabaları yapıyorlar.küçüğü-ortası -büyüğü gibi.volvo ya bakın yeni s80 le s 40 aynıbmw 5 ile 7 serisi ön yüzleri aynı gibi.her model ayrı ayrı özgün değil ama o firmanın arabaları genel olarak bir özgünlükte
  • Bence bu aynı markanın modellerinib birbirine benzemeye baslamasının sebebi, yeni çıkan modellerin hızla yenilenmelerinin gerekmesidir.
    Eskiden bir model çıkardı 10 sene falan pek değişmeden kalırdı. Ona yapılan tasarım yatırımına değerdi.
    Ama şimdi 3-5 sene içinde model yenilenmesine gidiliyor. Zaten bir modelin tasarım dan üretime kadar geçen süre 2 sene falan dersek neredeyse tasarladığın süre ve piyasada kalma süresi aynı.
    Onun için elde olan tutmuş bir tasarımın sağından solundan çekiştirerek başka modeller yapmak daha ucuz ve daha önemlisi hızlı oluyor.
  • 207 gti: 1.6 turboşarj, 180 hp.
  • Motorlar BMW'le ortak bu önemli bir yön..
  • pejo çok yanlış yapıyor bütün arabalarının ön leri tıpatıp aynı böyle yapmakla neyi elde etmeye çalışıyor anlamayırorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

206 sı neydiki 207 si ne olsun

eyvallah doğru demişsin.

tangırdayan 206 yı da efsane yaptılar ya.başka söze gerek yok

Arabaya demeye bin şahit ister 206 yı.
    Motoru bi çalıştırdık(2. eldi araç)motor sanki yerinden fırlayacak
    Emanet gibi çalışıor.KApılar, içi fln hiç güven vermior insana..
  • efet walla pejo da opel de aynı şey i yapıyorlar seri muhabbeti işte bi sene içinde çıkan tüm modellerde aynı tipi kullanıyolar ayrıca yukarda arkadaşın yaptığı ağzı açık şaşkın ördekler benzetmesi çok uymuş ben bi de buna -gözleri pörtlemiş- i ekliorum :D:D beğenmedim açıkçası
  • 206 gibi efsane olamaz ama bu da iyi olmuş..10 üzerinden 7 veriyorum..
  • 206 Murat Günak'ın şaheseridir ve bana kaLırsa yüzyıLın en iyi tasarımLarı sıraLamasında iyi bir yere geLebiLir...ama 207 için aynı şeyLeri söyLemek bence çok zor.kesinLikLe 207 seLefinin başarısını yakaLayamaz;ve hatta bir hüsrana biLe yoL açabiLir...
  • YA YIRTINMAYIN PEJOCULAR PEJO NAPARSA YAPSIN ARABALARI 5 PARA ETMEZ ŞU KOPYALA YAPIŞTIR TASARIMINDAN VE ÖNCEKİ MODELLERDE YAPILAN HATALARDAN DERS ÇIKARTIP KENDİLERİNİ YENİLEMEDİKLERİ SÜRECE BU BÖYLE DEVAM EDER

XS:1007
    S:207
    M:307-307
    L:407

PEJOCU ARKADAŞLAR BANA S,M,VE L ARASINDA TASARIM OLARAK FARK VARMI VARSA Bİ ZAHMET GÖSTERİVERİN HEPSİ BİR BİRİNİN KOPYASI VE KÜÇÜLTÜLÜP BÜYÜLTÜLMÜŞ YONTULMUŞ HALİ
  • XL : 607
    XXL : j9 :)
  • iyi de opelin bütün arabalarının farları da aynı
  • bence güzel duruyo.
    kim 407 geçtiginde dönüp bi daha bakmıyorki
    bu da onun yavrusu işte.
    motor bmw nin.
    görüntü ağzı açık ördek gibi ama olsun
    şaşkın ördek hepside
    fransız arabalarının içinde pejodan daha güzel araba çıkaran varmı
    soruyorum.
    citroen, renault.....
    gene en iyisi pejo
    bu makyaj 206 ya pek yakısmamıs ama
    uysada,
    uymasada...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.