Şimdi Ara

206 öldü yaşasın yeni 207! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
6.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kıçı düşük 106

pejoda tek araç tanırım 306
    quote:

Orjinalden alıntı: W.O.L.K.E.R

Best Of PEJO 106 GTI
  • adamlarin kendine munhasir bir dizayni var helal olsun
  • adamlar kamyon yapsada yine bu ağzı açık ördek şeklini kullanır.
    quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

adamlarin kendine munhasir bir dizayni var helal olsun
  • okadarda kötümsemeyin araç bence çok güzel duruyo ve piyasaya düşünce dahada güzelleşecek arkası çok hoşuma gitti öde farları abartmışlar sitesinde siyah sunroffff ki ne off çok güzel beee

biran önce gelsede 206 nın fiyatları birazdaha inse
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

adamlarin kendine munhasir bir dizayni var helal olsun

Aynı BMW Gibi Dicem Ama Bi 50 Yıl Öncesinin BMW si İle Simdiki BMW Yi Bi Görüşte Bu BWM Dersin Ön Hattı Hep Aynı Adamlar Hiç Bozmuylar Prensiplerini Ama Bi Pejo Öyle Değil 50 Yıl Öncesini Getirsen Aklına Bile Gelmez PEJO olduğu Pejo Son Zamanlar da Kullanmaya Başladi Bu Modeli
  • yine söylüyorum göz alışacaktır ve herkes beğenecektir...!!!! pejo çiziyor diğerleri bakıyor diyen arkadaşlara katılıyorum...istediğiniz kadar kötüleyin yine pejo kalitesini artırmış bir şekilde karşımıza çıkacaktır
  • 306 forever
    quote:

Orjinalden alıntı: skyclad

kıçı düşük 106

pejoda tek araç tanırım 306
    quote:

Orjinalden alıntı: W.O.L.K.E.R

Best Of PEJO 106 GTI

• pejo 206 efsanesini 207 de yakalaması bana göre zor gibi gözüküyor. belki 208 belki 209 da olabilir. ,

Aracın ön kısmı, farları sanki 407 farlarının büyüklüğünde. bu sebeplede bu araca bir numara büyük gelmiş gibi gözüküyor. belki de fotolarda öyle.

yinede pejonun keskin çizgileri ve sportif tarzı devam ediyor.

sanırım haziran sonu gelebilir.

pejo şimdidene reklamlara başlamış.

hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aber19

aynı şey 308 için de geçerli.
    308 de de yine aynı konsept.
    artık bu çekik göz olayı bıktıracak :)
    http://www.autoclubturkey.com/forum/showthread.php?t=33955

308'in önden gelişi arka tarafla bütünlük içinde,bence 308 C sınıfının yeni lideri olacak...
    Bunu hep birlikte göreceğiz..
  • bence çok güzel olmuş...

yada harbi otomobil manyağı olduğumdan öyle görünüyo bana
  • şu peugeot firması araçlarını gösterme konusunda bir dahi herifler harbiden çok gösterişli ve kendinden emin araçlar yapıyo bence peugeot çalışanları aldıkları maaşları sonuna kadar hakediyo
  • ne derseniz deyin peugeot un bütün araçları çok güzel oluyor..
    hele 407 deki o ihtişam bu güne kadar görülmemiş bir şey...
  • pejonun arabaları güzel ama sorunlu umarım 307 den ders alarak cıkmıştırlar
  • Bence önü acayip duruyor uydurma yapmişlar gibi birtek 407 süper diğerleri boş
  • Bence kasa olarak bir çok B segmentindeki arabadan şekilli duruyor.Yeni Corsa gelicek bide onu görmek lazım.Farkındaysanız B segmentindeki yeni kasalar birbirine çok benzemeye başladı.
  • Peugeot dedin mi 306 GTI ve 406 Coupe v6 efsanedir... 306 GTI yol tutuş ustası seri sportif ve tam bir maço GTI... 106 gibi uçan teneke kutusu değil, bir estetik asalet var alette, 406 coupe zaten bir fenomen 97 gibi piyasaya çıkmasına rağmen yollarda hala baktırır kendine
  • Bence berbat bir tasarim yani yolda gormeden laf etmemek lazim ama 206 nin yarattigi etkiyi bu araba yaratamaz sanirim.
  • çok erken konuşuyorsunuz...!!! yolda görmeden ön yargılı türk milleti...!!!!

daha bunun Gti yı çıkacak RC si çıkacak hele bi durun yollara düşsün yaaaaauuu....!!!
  • Tasarım olarak makyajlı 307'ya yaklaştırılmış olduğunu gördüğüm model 207. Ön ızgara-sis farı tasarımı,ön kelebek camları,dikiz aynası ve hatta stoplar da 307 esintileri taşıyor.

Açıkçası ben tasarımını beğenmedim. 206 gibi bir bestseller için daha özgün bir tasarıma gidilmeliydi diye düşünüyorum. Zaten ömrünü tamamlamış bir model olan 307'nin ufaltılmış bir versiyonu gibi duran bir araç tasarlanmamalıymış. İç mekan da yine aynı şekilde daha güzel tasarlanmalıymış. (206'nın da iç mekan tasarımı çok başarılı değildi.) bunun yanında 206'nın ince siluetini ve keskin bakışlarını korumalıymış diye düşünmemek elde değil.

Bunun yanında yine de karoser tasarımı olarak tasarım facialarıyla dolu sınıfındaki en şık otomobillerden biri olduğu da kesin. Bir çoğu kısacık kaputlu,yüksek tavanlı,mickey mouse bakışlı küre gibi tasarımlara sahip olan bu sınıf otomobillerinin arasında, kaybettiği tasarım artılarına rağmen yine de 207 kesinlikle birçok insanın favorisi olacak.

Bu arada Ncap'da 5 yıldızıda kapmış bu araç !

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.