Şimdi Ara

206 sedan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nissan almera öneririm 24.000 ytl olacaktı oda
  • Küçük sedan araçların içinde fiyat donanım oranı en iyi olan araçtır. Yerli üreticiler içi boş sembol ve albea'yı o fiyatlara gazlamaya çalışırlarken 206 sedan daha çok donanım, daha iyi tasarımla piyasadan pay almaya çalışıyor. Malzeme ve işçilik kalitesi yerli rakiplerinden çok farklı değildir. Aracın İran'da üretilmesini de çok dert etmeyin. 206 nın kalitesi neyki iranda üretilen çok düşük kaliteli olsun!

Satınalırken başta fiyat / fayda oranıyla birlikte,

Ne kadar km yapacaksınız? (Dizel / Benzinli tercihi)
    Ne kadar kullanacaksınız? (0 km / 2. El tercihi )
    Satınalmayı düşündüğünüz aracın artı ve eksileri?
    Piyasadaki alacağınız aracın rakiplerinin artı ve eksileri, fiyatları?
    Periyodik bakım masrafları?

Gibi sorulara vereceğiniz yanıtlara göre gerçekten ihtiyaca uygun bir araç satın alabilirsiniz. Yoksa bu gibi forumlarda olduğu gibi gazla, fanatiklikle yanlış kararlar verebilirsiniz. Birde herkesin ihtiyacı, beklentileri, cebindeki para farklıdır. O yüzden herkesin tercihi farklı olablilir.

• 206 sedanlar tutulmus araçta değil
  •  206 sedan
  • 24 bin civarı araç arıyorsan opel astra classic'lere bak.geçen reklamını duydum 4biin ytl indirim başlatmışlar..alacaksan kaçırma derim
  • Göze pek hoş gelmiyor...
  • Dün aşağı yukarı bu sınıftaki tüm araçları gezdim. Açıkçası özellikler ve fiyat / performans olarak hiç biri buna yaklaşamıyor. Evet astralarada baktım ama o kampanya dahilindeki model eski astra kasası ve açıkçası çok hantal bir araç. Ve base modeli denen araç. Üzerine klima iki eklenti koydurdum 30'a çıktı :). Autoshow arkadaş bana biraz bilgi verebillirse çok memnun olurum acaba kullanan tanıdığınız var mı? Ben aracı bu gün iyice inceleyteceğim sağolsun peugeot çok yardımcı her konuda. Ellerinden geleni yapıyorlar ayrıca bu sedan modelinde arıza oranlarının çok düşük olduğunu öğrendim. Dediğim gibi executive modeline her şeyi koymuşlar, açıkçası sedan araç daha çok seviyorum o yüzden bagaj bana çok normal geldi. Zaten 605'in bagaj yapısını implemente etmişler. Eğer kullanan herhangi biri varsa onun tecrübelerinide edinmek isterim ama zannedersem bu aracı alacağım. Birde yakıt tüketimi konusunda bilgisi olan var mı? Benzinli almayı düşünüyorum.

• Arkadaşım alma yakma kendini daha ne diyelim 24ytl nakit paran varsa 2.el bakmanı tavsiye ederim.Vw golf bile bulabilirsin o paraya yeni kasa.
  • Bunun yerine 2. el temiz bir corolla,focus,civic tercih edin bence.

2 yıl sonra satışa çıkardıgınızda 206'nızı tekmelemek isteyebilirsiniz.Piyasada neredeyse hiç yok
  • tercih senin, aklına yatıyorsa hiç düşünme, kampanya fiyatından dahada aşşağıya düşürüyorlar fiyatı biraz daha zorla satıcıyı.
  • 206 sedan yerine albea almak daha mantıklı olabilir
  • Bence çok kötü tipi var genede almayı düşünüyorsan sen bilirsin tabi 2.el megane, corolla vsvs öneririm bunun yerine
  • Görüşleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Dün aracı gittim gördüm. Harika bir araba, işlemleri tamamlayıp önümüzdeki hafta alacağım. Umarım yüzümü kara çıkarmaz kazasız belasız kullanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikus77

Görüşleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Dün aracı gittim gördüm. Harika bir araba, işlemleri tamamlayıp önümüzdeki hafta alacağım. Umarım yüzümü kara çıkarmaz kazasız belasız kullanırım.

Hayırlı olsn o zmn arkadasım ne diyelim
  • merhaba dostum hayırlı olsun
    aslında bende araştırıyorum 206 memnuniyetini eğer kullandıktan sonra bilgilendirirsen memnun olurum.
    kafamdaki soru işareti bu fiyata bu özelliklerin olması acaba sorun sadece piyasası az olmasımı veya peugeot gibi arabanın piyasası neden azdır.
    inanki arabanın piyasası çok önemli güvenlik birinci planda ise piyasa ikinci plandır.
    Ülkemiz şartlarında insanın ne zaman paraya ihtiyacı olacağı belli olmuyor.
    neyse tekrar hayırlı olsun.
  • güle güle kullanın bu dakkadan sonra bize birşey demek düşmez
  • Aracın piyasasının az olmasının neden yada az olduğunun düşünülmesinin diyeyim bence herkesin gözünün hatchback modele alışık olması. Çünkü aracın bagajı hiçde öyle sonradan ekli gibi gözükmüyor. Genel olarak Peugeot araçlar hatchback olduğu için böyle düşünülüyor diye düşünüyorum. Ancak aracın donanımı, ve konforu bu fiyata göre inanılmaz. Ayrıca açıkçası aldığım yerdeki Peugeot bayii çalışanları inanılmaz iyi ve yardımcı. Sigortasından satınalma hizmetlerine kadar çok yardımcı oldular. Diğer gittiğim yerlerde bu tarz bir yaklaşım göremedim açıkçası. Yani aracımı aldıktan sonra da içim rahat olacak. Piyasasının da çok kötü olduğunu düşünmüyorum sonuçta alan adam arabaya bakar, beğenirse alır. Benim kişisel düşüncem biraz fazla beklersin ama istediğin fiyata satarsın. Piyasasının kötü olacağını sanmam.

• iyi günlerde kazasız belasız kullan tarikus77 bence sedan arayanlar için bu seçeneğin peugeotun efsane modeli 206 ile sunulmuş olması çok iyi kim nederse desin hala HB seçeneğinde en fazla tercih edilen modeli diğer yandan HBye olan göz aşinalığı çoğu arkadaşımızı yanıltıyor bence -ki onlarında fikirlerine saygı duyarım- ama kesinlikle bagaj arabaya çok iyi uydurulmuş yuvarlak ve ergonomik bir tasarımı var bence çok şık duruyor önden baktığınızda 206nın o vazgeçilmez çekiciliği arkadan is yine kendi hatlarını tamamlayan şaşırtıcı bir sedan. Ayrıca elektrikli aynalardan yatar arka koltuklara yada otomatik klimadan ABS, AUF, REF çift hava yastığı ve meatlik boya da dahil daha bir çok donanıma kadar değerlendirildiğinde önü arkası küt olan symbollerden, demode albealardan, Türkiyede ki üretimi 2009da Avrupada tutulmadığı için kaldırılacak citylerden yada hyundai ve eski kasa astra klasiklerden daha uygun fiyata alınaca bir ürün. Sakın beni yanlış anlamayın diğer modellerinde kendine göre artısı eksisi vardır tercih edenlere de saygı duyarım ama bu donanımı diğer markalara eklediğimizde fiyat malesef 206 daki gibi 24binde kalmıyor 27-28 hatta 30 ve üzerini buluyor. Yani o donanımda 29bine sümbüle de binilmez. tarikus77'nin dediği gibi ben de mükemmel bir müşteri memnuniyeti sağlayan bir ekip ile tanıştım Peugeot bu konuda çok iyi.

• Evet aracımı Cumartesi teslim aldım. Sizinle resimlerini bir süre sonra paylaşmaya çalışacağım. Özellikle siyah renk beklentilerimin çok üzerinde harika bir görünüm oluşturuyor. Ben comfort modelini inceleme imkanı bulabilmiştim, executive modeli hem ufak tefek iç yenilikleri, hemde dış makyajı ile çok güzel bir ürün halilne gelmiş. Yanında verdikleri promosyon paketleri ile birlikte kendi aldığım ilk araba olarak beni tahminlerimin çok üzerinde memnun etti. Kullanımı da çok rahat bir araç. Bundan sonrası için peugeot kısmında bilgi alış - verişine devam edeceğim. Bilgi ve yorumlarını paylaşan herkese bir kez daha teşekkür ederim.
  • Hayırlı olsun..güzel araba..bakma herkse..tipte felan sorun yok..millet Hb ye alışmış..
    aynı sorun bence astra da da var...aynanda neden sunmazlar piyasaya..acaba Hb tutmaz diye mi o da bi çelişki..

KAzasız & keyifli Sürüşler..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.