Şimdi Ara

206 SES VE ISI YALITIMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARACIMIN YOL SESİNİ İÇERİYE ÇOK ALDIĞINI KAPILARDAN DA ÖZELLİKLE ARKA KAPI KOLON DELİKLERİNDEN RÜZGAR GİRDİĞİNİ TESPİT ETTİM

BU, 206 LARDA KRONİK BİR SORUN SANIRIM

KENDİNDEN YAPIKANLI ALİMİNYUM FOLYA İLE KAPI İÇLERİ DÖŞEME ALTI KAPLATILARAK BU SORUN GİDERİLİYORMUS

BU UYGULAMAYI YAPTIRAN VAR MI?

YA DA BAŞKA ÇÖZÜM ÖNEREN?

• bende 206 xr var içeri hava girdigine dikkat edemedim . ama motor sesi çok geliyor dışardan başka arabaların sesi fazla gelmiyor ama kendi motor sesimi çok duyuyorum uzun yolda kafa şişirecek...

birde benım pejoda debraj 2 cm yukardan kavrıyor yanı arabayı kaldırmak için yarıya kadar getirmek gerekiyor debrajı.sizdede öylemi.

+

1ci vitesde patiyle kakdımız zaman 2. ye gazı kapatıp debrajı bırakdıgım anda pati cekmiyor 2. vitesde sorun varmı
  • [;)Bu konuda kimsenin bir önerisi yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanbey -- 11 Ekim 2008; 22:32:42 >

• aracı 2. el mi aldın ?

normalde arka kapılarda kolon yok ise beyaz renkte köpüklü bir malzemeyle bütün kapı içi kaplı oluyor...bu da rüzgar ve sesin içeri girmesini bir nevze kesiyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: kaanbey

ARKADAŞLAR ARACIMIN YOL SESİNİ İÇERİYE ÇOK ALDIĞINI KAPILARDAN DA ÖZELLİKLE ARKA KAPI KOLON DELİKLERİNDEN RÜZGAR GİRDİĞİNİ TESPİT ETTİM

BU, 206 LARDA KRONİK BİR SORUN SANIRIM

KENDİNDEN YAPIKANLI ALİMİNYUM FOLYA İLE KAPI İÇLERİ DÖŞEME ALTI KAPLATILARAK BU SORUN GİDERİLİYORMUS

BU UYGULAMAYI YAPTIRAN VAR MI?

YA DA BAŞKA ÇÖZÜM ÖNEREN?

• arkadas araba 2006 model ilk kullanıcısı benim sıfır almıstım
    4 kapı evet kolon delıklerınden ruzgar gırıo o dedıgın beyaz yapıskan yırtık kenarları ,
    renklı fılm taktırdım kesıldı tekrar yapıstırıldı ama ıyı olmadı bırde kolonlar orjınal degıl orjınallerını arabayı aldıgım gun cıkarttım orjınal kolon arkalarında sunger cardı sımdı kı kolonlarda yok
    acaba ruzgar bu nedenden mı gırıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanbey -- 17 Ekim 2008; 21:30:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAVAN SES YALITIMI
    13 yıl önce açıldı
    206 Ses Yalıtımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.