Şimdi Ara

207 dizel bilgi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sıfır 207 almayı ciddi bir sekilde dusunmekteyım, bu araba hakkında bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylasırsanız sevınırım...

• ben su an toyota auris dizel kullanıyrum.önceki arabam 2007 model 1.6 hdi 90ps di.İlktavsiyem 207 dizel alacaksan 1.6 90 beygir al.1.4 ten uzak dur. Çünkü 1200 kg lık kasaya küçük geliyor.klima acınca bayılıyor araba.Ayrıca donanım olarak premium yada şimdiki adıyla dinamik almaya çalış tabii maddiyatı bilmiyorum.ama bir kaç milyar fazla vererek full bir araç sahibi olabilirsin.Ben 6 ay 8000 km yaptıktan sonra sattım .çünkü bana zayıf geldi.arka kapılarda koruyucu bar yok.yol sesini çok alıyor.araba da zamanla mekanik sesler oluşmaya başladı.fakat bende kısa yay vardı.fakat motor performansı yakıtı çok iii.şehir içi 5.4-5.8 lt arası yakıyor.Donanım üst seviyede sınıfında coğu araçta olmayan özellikler var.
    Eğer ikinci el alacaksan 1.6 hdi premium al. dinamik te bazı eksikler var mesela arka frenler premium da disk dinamikte kampana .
  • bencede 1.6 dizel al..arac simdiden dunyada 1 mılyonu buldu..çok guzel görüntüsü var.ama sesde alıyor ıceri çokda rahatsız edici değil açıkcası.performans ve yakıt acısından 10 numara bır arac..1.6 hdi tavsıyemdır
  • Bence de 1.6 hdi al ve de premium yada dinamik almanı tavsiye ederim sınıfının en güzel vede en donanımlı arabasıdır 207 premium tek dezavantajı aşırı sert suspansiyonu vede buna bağlı ufak tefek sesler.Bence süspansiyon tam istediğim gibi ancak genel olarak aile için duşunulurse biraz sert ...
  • Bazı sonuçlara nasıl varıyorsunuz bilmiyorum ama :
    1. 207'de ön ve arka kapılarda koruyucu bar vardır. Euroncap'ten 35 puan ve 5 yıldız almış, ön ve yandan çarpma puanları da 15. Bu da koruma barlarıyla ilgili bir problem olmadığına işaret.
    2. 207'nin 120 bg'lik otomatik modeli ve GT modelleri haricinde tüm modellerinde arka tekerler kampanadır. Arkaların kampana olması değil, fren mesafesi önemli zaten...

Koruyucu barları görmek için 207 sitesine; arka frenlerle ilgili olarak da teknik özellikler broşürüne başvurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukk -- 9 Ekim 2008; 16:31:17 >
  • Arkadaşım eğer yarış yapmayı düşünmüyosan, çok büyük performans beklentin yoksa, 1.4 dizel de sana yeter.. Ayrıca bu sınıftaki diğer rakipleri de bu araçtan fazla performans sunmuyo.. Aracın yakıt tüketimi çok iyi.. Süspansiyonların sert olduğu doğru ama bu durum aracın uzun yol performansını da çok iyi etkiliyo.. Yol sesi konusunda söylenenlere de katılmıyorum.. Araç yine sınıf standartları içinde.. Bence sunduğu donanıma, özelliklerine göre fiyatı da göz önüne alındığında sınıfının en iyilerinden..
  • nalper'in performans ve ses yalıtımı ile söylediklerine aynen katılıyorum. Hatta dizel 207'nin motor sesi yalıtımı çok başarılı, benzinli kadar sessiz desem yeridir. Elbette bunlar "B" segmenti için geçerli yorumlardır, tutup da C veya D segmenti araçlarla karşılaştırırsanız, tatmin etmeyebilir.

Süspansiyon konfor bekleyenlere yönelik değil, daha çok yol tutuş bekleyenlere göre. Tabii sert süspansiyonun otoyolda yumuşak süspansiyondan daha rahat olduğunu otomobilden anlayan herkes bilir zaten... Performans konusu da zaten kişinin beklentileriyle alakalı, kimisi 1.6 HDI 90 bg'i de yetersiz bulabilir... Tamamen subjektif bir konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukk -- 9 Ekim 2008; 16:35:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim araç 1,4 90bg.Sana tavsiyem 1,4 90bg Benzinli al,emin ol memnun kalırsın.

70 bg lerden uzak dur.
  • selam arkadaş. mesajını görünce yazmadan edemedim. 2006 eylülünden bu yana 1.4 hdi trendy 207 kullanıyorum. uzun yolda inanılmaz ekonomik. ama sana 1.6 hdi premium öneririm. alırsan cvp yaz. şimdiden hayırlı olsun...
  • 1 yıldır Peugeot 207 Trendy kullanıyorum yaklaşık 9000 km de...

1) Araç dizel motor olmasına karşın çok sessiz. Daha önce benzinli Toyota kullanmıştım.Dışarıda çamurluğun yanında durunca klasik dizel takırtısını duyuyorsun.Ama aracın içinde duymuyorsun.Bu izolasyonun başarılı olduğunun bir göstergesi.
    2) 1.4 dizel 70 hp.....İstanbul .... Ayvalık ....İzmir arasında uzun yollarım oldu. Motor yetersiz değil ...şaşırtıcı düzeyde atak ve performanslı...Ancak 130-140 hp bir araç gibi ....roketlemiyor...ya da 2 . vitesde zayıf gazla kalkmaya çalışırsan ...3-4 saniye ''yığılıyor''. Bunlar çok minimal eksi noktalar. Kullanımda hemen hiç önemi yok. Sonuçta makina 70 hp araç 1.200 kg...
    3) Şehirlerarası devlet karayolunda 110/120/130 km gibi hızlarda kullanmama karşın 1 depo( 50 lt) ile 750 km yi aştım...zorlasam 800 ü de görebilirdim . Bu ortalama 100 km de 7 litre eurodizel demek....90/100 e yapışıp 900 km yapanlar var.....Kısaca ...yakıt tüketimi de nerdeyse benzinli benzerlerinin yarısı kadar....

Bu arada 1.6 90 hp de seçilebilir ve daha iyi performans alınır...Ancak 1.4 dizel de 207 lerde çok rahat ve tatminkar performanslı bir kullanım sağlıyor.

Saygılar

• selamlar arkadaslr... 2 yıldır peugeot 207 1.4 HDI premıum kullanıyorum... arac gayet ıyı yol tutusu olarak yakıt ve kullanım acısından... 1,4 HDI 70 hp uzun yolda pek farkettırmıyor nevarkı sehır ıcınde ara hızlanmalarda yavas kalıyor.. tavsıyem 1,6 90 hp kesınlıkle... yada benım yapıcagım gıbı sızde chıp tunıng yaptırmaya kalkarsınız bırazaman sonra... en kısa zamanda chıp tunıng yaptırmayı dusunuyorum 70 hp den 90 hp elde edılıyor kı buda yeterlı olur sanırım..
    BRT arkadasım 207 hakkında daha fazla bılgı almak ıstıyorsanwww.207tr.com u tavsıye ederım..her soruna cevap bulabılırsın...
  • bende uzun süredir 207 trendy 1.4 HDI 2009 model aracı kullanıyorum. Arkadaşlar çok iyi özetlemişler arabayı, Yakıt konusunda şehir içi istanbulda 5,5-6 lt
    şehir dışinda 4,5 - 5 lt yakıyor. kesinlikle tavsiye olunacak bir araç. Sınıfına göre motor sesini en az içeri alan araçlardan. Bir defa babamın fiestadan tartışmasız iyi. Motoru bu araca yeterli. Az yakmak isteyene birebir. Yalnız vites geçişleri 70bini devirdikten sonra biraz çatallı oluyor. Bilmiyorum yağlatmak mı lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.