Şimdi Ara

207-Grande punto ve 2. el 307(edit:c4 alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: palowera

HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ..

T-Jet Linea Dynamic için verdikleri fiyat uygunmuş . Ben olsam 1.4 77 hp GP yerin Linea dynamic alırdım.
  • bencede grande punto
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

207 yı al bence puntoyu mekanıkcı gozuyle ınceledım gercı mekanıkcı olmaya bıle gerek yok altını kaldırınca bu ney ya dedım arabanın herseyını calmıslar fabrıkada valla ne muhafaza var ne kaynaklar dogru duzgun bence ıgrenc bır araba . 1.2 clio 3 de bak bence .ama 207 veya punto dersen kesınlıkle 207 al

Size katılıyorum bu forumda bir yerde daha bu sizin tespitinizin aynısını bende tespit ederek söylemiştim.

Gp nun mekanik ve işçiliği özellikle kaynak yerleri bu kadarmı kaba ve işçilikten yoksun olur, lütfen araçları almadan değişik araçları detaylı bir gözle altına dahi bakarak inceleyin.
  • bencede punto ama satarken 207 daha az zarar ettirir fıat araçlardan uzak duruyor millet bu fiat geç diyo genelde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

207 yı al bence puntoyu mekanıkcı gozuyle ınceledım gercı mekanıkcı olmaya bıle gerek yok altını kaldırınca bu ney ya dedım arabanın herseyını calmıslar fabrıkada valla ne muhafaza var ne kaynaklar dogru duzgun bence ıgrenc bır araba . 1.2 clio 3 de bak bence .ama 207 veya punto dersen kesınlıkle 207 al

Size katılıyorum bu forumda bir yerde daha bu sizin tespitinizin aynısını bende tespit ederek söylemiştim.

Gp nun mekanik ve işçiliği özellikle kaynak yerleri bu kadarmı kaba ve işçilikten yoksun olur, lütfen araçları almadan değişik araçları detaylı bir gözle altına dahi bakarak inceleyin.

Burada çarpışma testlerinden 5 yıldız almış bi arabadan mı bahsediyoruz. Ben arabanın altına defalarca baktım altını çok sert yerlerede vurdum kazada yaptım arabam hala taş gibi. Kullanabildiğim kadarda kullanmayı düşünüyorum.

• 207 EuroNcapta 5 Yıldızlı GP Kaç almıştı hatırlayan var mı?
  • Burada çarpışma testlerinden 5 yıldız almış bi arabadan mı bahsediyoruz. Ben arabanın altına defalarca baktım altını çok sert yerlerede vurdum kazada yaptım arabam hala taş gibi. Kullanabildiğim kadarda kullanmayı düşünüyorum

--------O ZAMAN BASKA ARABALARIN ALTINA BAKMADIGINDAN SANA GUZEL GORUNMUSTUR -----
  • quote:

Orjinalden alıntı: joinme

207 EuroNcapta 5 Yıldızlı GP Kaç almıştı hatırlayan var mı?

5 yıldız. A sütunu 0 mm oynamıştı yerinden.
  • 207 yi bilmiyorum ama
    3 aydır grande punto kullanıyorum
    77 bg biraz hantal kalıyor kasaya göre,1.3 90 bg dizel tercih edilebilir
    bende almadan önce bir kaç model arasında kalmıştım. bir taneside 207 idi. ama servis ücretleri ve yedek parça fiyatları yüzünden puntoyu tercih ettim. pişman değilim. puntonun 20000 km bakım aralığı var yaklaşık 100-150 lira, artı 5 yıl garanti
    207 de ise ilk bakımda 300 den başlıyor
  • Evet haklısın Fiat'ın böylebir avantajı var ancak iç malzeme kalitesi düşündürücü.
  • grande puntoooo
  • 21.000 ytl ye 2005 model 1.4 motor 70000 km de cıtroen c4 aldık arkadaşlar
  • Grande punto diyen arkadaşlar ne kadar zamandır grande punto kullanıyorlar bilmem ama, ben 2006 model grande punto almıştım. Sorunlarına ancak 1,5 sene dayanabildim ve 2007 nin temmuz ayında sattım. Oysaki grande puntoyu çok severek almıştım. Servis ağı ve yedek parça fiyatlarıda çok önemliydi karar vermemde.

Ancak sevisleri ne kadar iyi ve başarılı ise araba okadar sorunluydu. Sağolsunlar servisteki arkadaşlarla baya samimi olmuştuk. Onlarda sanırım çıkabilecek sorunlar konusunda hazırlıklıydılar. Ancak arabanın ön takımlarından gelen sesi halledemediler.

Tek iyi yanı bir sorun dışında servis her sorunu çözmüştü. Ama arabaya her binişte acaba şimdi ne çıkacak diye bekler olmuştuk. Ayrıca çok ince bir boya atılmış bu konuda çok şikayetler vardı.

Diğer arabalar hakkında bilgim olmadığı için şu yada bu diyemem ama grande punto hakkında ki bilgilerim bunlardır.

Sana kararında kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 15 Aralık 2007; 19:28:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

21.000 ytl ye 2005 model 1.4 motor 70000 km de cıtroen c4 aldık arkadaşlar

Hayırlı uğurlu olsun kardeş allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

21.000 ytl ye 2005 model 1.4 motor 70000 km de cıtroen c4 aldık arkadaşlar

@Kaan, hayırlı olsun kardeşim...
  • @heLLWeapon

Teşekkürler

@Ömer abi sağolasın.
  • Hayırlı olsun darısı başımıza
  • gp ve 207 arasında düşünürdüm...207 daha şık duruyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.