Şimdi Ara

207-Grande punto ve 2. el 307(edit:c4 alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valide hanıma araba almayı düşünüyoruz.

Bugün peugeot 207 lere baktık.İç tasarımını beğendim ancak işçiliği pek güzel gelmedi arka kısımda dar gibi.

1.4 70 beygiri 23.000 liraya alabiliyoruz.Tanıdık bir showroomdan.

Daha sonra Grande puntoyu inceledik actıve 1.4 benzinli 77 beygir.onun işçiliğide 207 gibi diyebilirim ancak.207 nin kokpit tasarımı daha hoş geldi.Punto içinde 23000 ytl fiyat aldık.

Ödemeyi yarısı peşin yarısı kredi düşünüyoruz ve grande punto için 3 yıla %1.04 vade farkı dedi showroomdaki yetkili.hesapladım 370 lira civarı geliyodu aylık.Daha sonra telefonla aradı aylık 440 lira oluyor dedi koç finans bazı eklemeler yapıyor v.s.Bu durumdada 1.24 civarı oluyor faiz oranı.
    peugeot içinde %1.35 faiz oranı verdiler.

Bir diğer düşüncemizde 2. el peugeot 307 dıeseller 22bin ytl civarı bulunabiliyor 60-80 arası bin km 2003-2004 model.

Bu 3 alternatif arasında kararsız kaldık önerileriniz nedir.Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rail -- 15 Aralık 2007; 18:12:37 >

• Anneniz içinse bence kullanılmamış alın...

bu iki tercih arasından bence 307 yi eleyin.sebebi 2. el olması.hem km si de yüksek.ne kadar yüksek km o kadar bakım masrafı...bence 207 ya da punto...
    fabia dizel düşünmez misiniz?bence çok iddialı ve parasının hakkını sonuna kadar veren bi araç (önceki kasa fabia combi kullandık uzun süre.dağa taşa vurduk ama hiç üzmedi)
    ya da farklı markaların benzinlileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

Anneniz içinse bence kullanılmamış alın...

bu iki tercih arasından bence 307 yi eleyin.sebebi 2. el olması.hem km si de yüksek.ne kadar yüksek km o kadar bakım masrafı...bence 207 ya da punto...
    fabia dizel düşünmez misiniz?bence çok iddialı ve parasının hakkını sonuna kadar veren bi araç (önceki kasa fabia combi kullandık uzun süre.dağa taşa vurduk ama hiç üzmedi)
    ya da farklı markaların benzinlileri?
    Abimde volvo s80 var bende onu kullanıyordum ancak.Şehir içinde rahatça her an kullanılacak bir araç değil.O nedenle anneme alacağımız aracı bende kullanıcam diyebilirim.Bu nedenle birazda genç işi olsun istiyorum.

Fabialarada baktım ancak kasalarını pek beğenmedim.Bir önceki kasası daha güzeldi bence.

Diğer markalardan yukarıda verdiğim fiyat aralıklarında önerileriniz varsa tabiiki düşünebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rail

Abimde volvo s80 var bende onu kullanıyordum ancak.Şehir içinde rahatça her an kullanılacak bir araç değil.O nedenle anneme alacağımız aracı bende kullanıcam diyebilirim.Bu nedenle birazda genç işi olsun istiyorum.

Fabialarada baktım ancak kasalarını pek beğenmedim.Bir önceki kasası daha güzeldi bence.

Diğer markalardan yukarıda verdiğim fiyat aralıklarında önerileriniz varsa tabiiki düşünebiliriz

Alıntıları Göster
    kullandığım model yok ki fazla bişiler söyleyebileyim.sadece resimlerden model sallamayı herkes yapıyo zaten :)

eğer sen de kullanıcaksan, o sınıfta bence 207
    çünkü yay ve jant modifiyesi ile gerçekten de araç çok değişik, yırtıcı bi görünüme kavuşuyor...ancak annemiz bu değişime nasıl bakar bilinmez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

kullandığım model yok ki fazla bişiler söyleyebileyim.sadece resimlerden model sallamayı herkes yapıyo zaten :)

eğer sen de kullanıcaksan, o sınıfta bence 207
    çünkü yay ve jant modifiyesi ile gerçekten de araç çok değişik, yırtıcı bi görünüme kavuşuyor...ancak annemiz bu değişime nasıl bakar bilinmez :)

Alıntıları Göster
    grande daha şık bir araba madem sizde kullanacaksınız ben grande punto derim hele carzonenin puntoya bir bodykiti varki süper

• quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

grande daha şık bir araba madem sizde kullanacaksınız ben grande punto derim hele carzonenin puntoya bir bodykiti varki süper

Alıntıları Göster
    Grande puntonun kasasını bende çok beğeniyorum.207 de kasa olarak fena deil bayada oturaklı duruyor.

Puntonun içine oturduğumda annemin eski aracı fiat bravaya oturmuş gibi hissettim.Döşemeler konsol kapı kolları v.s yüzeyleri kalitesi hiçbir farkı yokmuş gibi geldi.

207 malzemeside pek kaliteli gelmedi ancak konsol tasarımı v.s puntodan daha hoş.Ve aracın lastik ve jantları sanırım puntodan daha büyük.16 inç olabilir.Araba daha oturaklı duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rail -- 8 Aralık 2007; 21:16:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rail

Grande puntonun kasasını bende çok beğeniyorum.207 de kasa olarak fena deil bayada oturaklı duruyor.

Puntonun içine oturduğumda annemin eski aracı fiat bravaya oturmuş gibi hissettim.Döşemeler konsol kapı kolları v.s yüzeyleri kalitesi hiçbir farkı yokmuş gibi geldi.

207 malzemeside pek kaliteli gelmedi ancak konsol tasarımı v.s puntodan daha hoş.Ve aracın lastik ve jantları sanırım puntodan daha büyük.16 inç olabilir.Araba daha oturaklı duruyor.

Alıntıları Göster
    Grande punto düşünün derim

• quote:

Orijinalden alıntı: ardent_boy

Alıntıları Göster
    clio III bu araçlardan 1 adım önde olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardent_boy

Alıntıları Göster
    Granepunto'nun o motor seçeneği ile Dualogic şanzuman alınabiliyor.Bu tip şanzumanlar içinde en başarılılarından. Üstelik manuelinden daha az yakıyor. Aralık ayında 5 yıl ve 150.000 km garanti ile satılıyor. Bence oldukça cazip. 207 de güzel araba ama tipi hoşuma gitmiyor benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Granepunto'nun o motor seçeneği ile Dualogic şanzuman alınabiliyor.Bu tip şanzumanlar içinde en başarılılarından. Üstelik manuelinden daha az yakıyor. Aralık ayında 5 yıl ve 150.000 km garanti ile satılıyor. Bence oldukça cazip. 207 de güzel araba ama tipi hoşuma gitmiyor benim.

Alıntıları Göster
    GP fiyatına göre de uygun bir seçim bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haksin

GP fiyatına göre de uygun bir seçim bence.

Alıntıları Göster
    grande punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: laguna48

grande punto

Alıntıları Göster
    207 forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Katılıyorum...

Eğer fiyatı biraz daha çıkabilirseniz 307 de olabilir ancak 50.000 km ve altı olmak kaydıyla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih*

quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Katılıyorum...

Eğer fiyatı biraz daha çıkabilirseniz 307 de olabilir ancak 50.000 km ve altı olmak kaydıyla..

Alıntıları Göster
    GP

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayern.cousen

GP

Alıntıları Göster
    punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

punto

Alıntıları Göster
    Grande Punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Grande Punto

Alıntıları Göster
    gpuntoooooooooo
  • MERHABA...ARKADAŞLAR HAFTA SONU FİAT BAYİİNE GİTTİM.1 AY İÇİNDE DÜŞÜNÜYORUM YENİ ARABA ALMAYI...TERCİHİM LİNEA 1,4 120 HP T-JET DYNAMİC BENZİNLİ (30.000 YTL ENSON)...YADA GRANDE PUNTO 1,4 77 HP DYNAMİC MODELİ BENZİNLİ (24.600 YTL)....LİNEADA KONFOR VAR PUNTO DA ARKA DİZ MESAFESİ DÜŞÜNDÜRÜCÜ GÖRDÜĞÜM KADARI İLE İLAVETEN GP NİN O MODELİNDE ÇİFT BÖLGELİ DİJİTAL KLİMA MEVCUT..BENİ BU İKİ ARAÇ HAKKINDA DETAYLI OLARAK AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLACAĞIM..SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: palowera

MERHABA...ARKADAŞLAR HAFTA SONU FİAT BAYİİNE GİTTİM.1 AY İÇİNDE DÜŞÜNÜYORUM YENİ ARABA ALMAYI...TERCİHİM LİNEA 1,4 120 HP T-JET DYNAMİC BENZİNLİ (30.000 YTL ENSON)...YADA GRANDE PUNTO 1,4 77 HP DYNAMİC MODELİ BENZİNLİ (24.600 YTL)....LİNEADA KONFOR VAR PUNTO DA ARKA DİZ MESAFESİ DÜŞÜNDÜRÜCÜ GÖRDÜĞÜM KADARI İLE İLAVETEN GP NİN O MODELİNDE ÇİFT BÖLGELİ DİJİTAL KLİMA MEVCUT..BENİ BU İKİ ARAÇ HAKKINDA DETAYLI OLARAK AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLACAĞIM..SAYGILAR
    HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: palowera

HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ..

Alıntıları Göster
    207 yı al bence puntoyu mekanıkcı gozuyle ınceledım gercı mekanıkcı olmaya bıle gerek yok altını kaldırınca bu ney ya dedım arabanın herseyını calmıslar fabrıkada valla ne muhafaza var ne kaynaklar dogru duzgun bence ıgrenc bır araba . 1.2 clio 3 de bak bence .ama 207 veya punto dersen kesınlıkle 207 al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.