Şimdi Ara

----- 207 SW OUTDOOR -----bilgi ve paylaşımlar---- (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
11
Favori
118.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amalganx

Safranbolu - Amasra yolu üzerinde çektiğim foto.Güzel duruyor be :)))

----- 207 SW OUTDOOR -----bilgi ve paylaşımlar----

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amalganx

Selam Benim araçta aynı renk kısmetse ADAPAZARI-SAFRANBOLU-AMASRA-KASTAMONU-SİNOP-GERZE-SAMSUN-ERZİNCAN turuna 11 temmuz gibi çıkmayı düşünüyorum..

Yakıt tüketimi ve uzun yol performansını değerlendiririz artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldırans

quote:

Selam Benim araçta aynı renk kısmetse ADAPAZARI-SAFRANBOLU-AMASRA-KASTAMONU-SİNOP-GERZE-SAMSUN-ERZİNCAN turuna 11 temmuz gibi çıkmayı düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yıldırans

quote:

Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum, yalnız dikkat et bizim Karadeniz yoları outdoor araçlarımız için çok uygun değildir. Yolunu şaşırıpta Ayancık'a da uğrarsan en azından bir çayımı içmiş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayancıklı

quote:

quote:

Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum, yalnız dikkat et bizim Karadeniz yoları outdoor araçlarımız için çok uygun değildir. Yolunu şaşırıpta Ayancık'a da uğrarsan en azından bir çayımı içmiş olursun.

Alıntıları Göster
    beyler, benim arabanın bagaj kapısından gıcırtı sesleri gelmeye başladı galiba herkeste var bu gıcırtı işi. siz nasıl çözdünüz bi mesajda kapı fitillerini vazelinleyin gibi birşey okudum acaba işe yaradı mı?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

quote:

Teşekkürler..Ayancıklı

Ben sizi sanki ses sistemlerinden hatırlıyor gibiyim..Daha öncede yazmışmıydım bilmiyorum..

Yolumuz ayancıktan geçebilir..Bir çay molası olabilir gidişata bağlı..

Bu arada yolculuk yapacağımız araç değişti outdoor'u şirkette bırakacağım 2008 Honda Jazz'la Yola cıkacağız..

Sinopta bilidğiniz İyi bir otel var mı?

Hayırlı günler..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

quote:

Teşekkürler..Ayancıklı

Ben sizi sanki ses sistemlerinden hatırlıyor gibiyim..Daha öncede yazmışmıydım bilmiyorum..

Yolumuz ayancıktan geçebilir..Bir çay molası olabilir gidişata bağlı..

Bu arada yolculuk yapacağımız araç değişti outdoor'u şirkette bırakacağım 2008 Honda Jazz'la Yola cıkacağız..

Sinopta bilidğiniz İyi bir otel var mı?

Hayırlı günler..

Alıntıları Göster
    Tamam Profilede baktım doğru hatırlıyorum..Ses sistemlerinden

• quote:

Tamam Profilede baktım doğru hatırlıyorum..Ses sistemlerinden

Alıntıları Göster
    Yıldırans ilk aklıma gelenler Diyojen ve meydanda Melia Kasım , ayrıca yaz ayları olduğu için karakum tarafında da üzel pansiyon ve oteller bulabilirsiniz. Bu konuda sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum .
  • quote:

Yıldırans ilk aklıma gelenler Diyojen ve meydanda Melia Kasım , ayrıca yaz ayları olduğu için karakum tarafında da üzel pansiyon ve oteller bulabilirsiniz. Bu konuda sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum .

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu araç ilk çıktığında 27.000 idi. ötv öncesi 30.000 civarıydı...

zamanında almadık şimdi aralık ayını beklesek acaba ucuzlar mı ne dersiniz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalworks

arkadaşlar bu araç ilk çıktığında 27.000 idi. ötv öncesi 30.000 civarıydı...

zamanında almadık şimdi aralık ayını beklesek acaba ucuzlar mı ne dersiniz ???

Alıntıları Göster
    aralıkta da bundan ucuza olacağını sanmıyorum , ötv devam etmeyeceğine göre beklemeye grek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_patriot

aralıkta da bundan ucuza olacağını sanmıyorum , ötv devam etmeyeceğine göre beklemeye grek yok bence

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar araç gün geçdikçe az yakmaya başladı bir haftalığına antalya - lara bölgesine tatile gittim istanbul merter shel'den araçı fulledim bir daha sabah Lara shel istasyonundan fulledim 103 YTL doldu ve ortalama sürat 110-120
  • aaaa benim arabam :)

quote:

Orijinalden alıntı: serkanca42

diğer bi foto.araç ortama da uydu hani.

• quote:

Orijinalden alıntı: ak2n

aaaa benim arabam :)

quote:

Orijinalden alıntı: serkanca42

diğer bi foto.araç ortama da uydu hani.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dün gece evimin önündeki park halindeki aracıma geri geri gelerek şerefsizin biri çarptı ve kaçtı .Allahtan tesadüfen penceredeydim ve aracın plakasını aldım . Sürücü gece 3:00 te yakalanmış , 500 promil alkollü çıkmış. Yarın aracı servise bırakacağım. Yan sağ kapı,sağ ayna , sağ üst çamurluk ve sağ tampon hasarlı . İnşallah serviste problem çıkarmazalr ,karşı tarafın sadece araç sigortası var , sigorta aracımdaki hasarın ne kadarını karşılayacak bilmiyorum. Ayrıca kendi kaskomdan bu tamir süresi çinde bana araç vermelerini ve ücretini karşı aracın sigortasından karşılamalarını isteyeceğim . Bana başka ne yapmam konusunda önerileriniz var mı ?

• quote:

Arkadaşlar dün gece evimin önündeki park halindeki aracıma geri geri gelerek şerefsizin biri çarptı ve kaçtı .Allahtan tesadüfen penceredeydim ve aracın plakasını aldım . Sürücü gece 3:00 te yakalanmış , 500 promil alkollü çıkmış. Yarın aracı servise bırakacağım. Yan sağ kapı,sağ ayna , sağ üst çamurluk ve sağ tampon hasarlı . İnşallah serviste problem çıkarmazalr ,karşı tarafın sadece araç sigortası var , sigorta aracımdaki hasarın ne kadarını karşılayacak bilmiyorum. Ayrıca kendi kaskomdan bu tamir süresi çinde bana araç vermelerini ve ücretini karşı aracın sigortasından karşılamalarını isteyeceğim . Bana başka ne yapmam konusunda önerileriniz var mı ?

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun gerçekten ayancıklı,

hiç canını sıkma cana geleceğine mala gelsin gerçekten, bu dünyada şerefsizler mutlaka cezalarını görecektir,...

biraz geç olacak belki ama aracını çekici ile servise gönderme durumunda sana araç tahsisi ettiklerini biliyorum,...

tekrar geçmiş olsun ,...

saygılarımla...

• quote:

geçmiş olsun gerçekten ayancıklı,

hiç canını sıkma cana geleceğine mala gelsin gerçekten, bu dünyada şerefsizler mutlaka cezalarını görecektir,...

biraz geç olacak belki ama aracını çekici ile servise gönderme durumunda sana araç tahsisi ettiklerini biliyorum,...

tekrar geçmiş olsun ,...

saygılarımla...

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim ak2n , araç tahsis ettiler ama aracım yapılması için 4 iş günü zaman koydukları ve 4 iş gününde de aracın parçaları bile gelmediği için 4 günden sonrasının ücretini kendim vermek zorundayım ,tahsis ettikleri araç için ek sürede vermiyorlar.

• quote:

Çok teşekkür ederim ak2n , araç tahsis ettiler ama aracım yapılması için 4 iş günü zaman koydukları ve 4 iş gününde de aracın parçaları bile gelmediği için 4 günden sonrasının ücretini kendim vermek zorundayım ,tahsis ettikleri araç için ek sürede vermiyorlar.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun..heryerde çıkıyor böylesi adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

geçmiş olsun..heryerde çıkıyor böylesi adamlar

Alıntıları Göster
    207 outdoor cam tavan geldiiiii iyimi...

vallaha bu satış politikasını hem anlıyorum hem anlamıyorum,,, bana göre en iyisimi susmak galiba...

malum yurdum insanıyım ne olsun...

• quote:

207 outdoor cam tavan geldiiiii iyimi...

vallaha bu satış politikasını hem anlıyorum hem anlamıyorum,,, bana göre en iyisimi susmak galiba...

malum yurdum insanıyım ne olsun...

Alıntıları Göster
    geldi geldide fiyatıda çok güzel..o kadar para o arabaya verilmezz...2008-2009 ların fiyatı makul dü ama yenilerin fiyatı bence çok fazla..

• quote:

fiat bravo zaten hep aklımı çeliyor...

neyse .... kısmet...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar mayısta 207 SW OUTDOOR- 1.6 HDi 90 HP modelini aldım. 30.000 liraya almıştım ama şimdi Peugeot'nun sitesinden bakıyorum YENİ 207 SW OUTDOOR PREMIUM - 1.6 HDi 90 HP modelinin fiyatı 40.750 olarak görünüyor. Acaba fiyatlar mı yükseldi yoksa yeni versiyonları mı geldi. Bide Peugeot'nun sitesinde "207 SW" modeli var, bu modelin "207 SW Outdoor" modelinden farkı nedir acaba bilgileri olanların paylaşması dileğiyle iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bame -- 9 Ekim 2009; 19:05:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bame

Arkadaşlar mayısta 207 SW OUTDOOR- 1.6 HDi 90 HP modelini aldım. 30.000 liraya almıştım ama şimdi Peugeot'nun sitesinden bakıyorum YENİ 207 SW OUTDOOR PREMIUM - 1.6 HDi 90 HP modelinin fiyatı 40.750 olarak görünüyor. Acaba fiyatlar mı yükseldi yoksa yeni versiyonları mı geldi. Bide Peugeot'nun sitesinde "207 SW" modeli var, bu modelin "207 SW Outdoor" modelinden farkı nedir acaba bilgileri olanların paylaşması dileğiyle iyi akşamlar.

Alıntıları Göster
    yeni outdoor cam tavanlı o yüzden fiyat 40 küsür,

siz aldığınızda ötv düşüktü o yansıtılnca aldığınız fiyat bayağı uygun kalıyor, 207 sw modeli ise outdoor dan bayağı eksiği olan bi araç, hem dış görünüş hemde donanımda benim gördüğüm farklılıklar, ...

tavan rayları yok , 15" kapaklı jant vs.. vs.. + o modelin yakıt tüketim değeride 4.0 sıfır galiba yani outdoor modelinden 0.1 kadar daha az ...

kısaca piyasa için ucuz araç çıkartılmış, 206 + da geldi, biri sw diğeri ise kendini kanıtlamış makyajlı az yakan bi araç...

• quote:

yeni outdoor cam tavanlı o yüzden fiyat 40 küsür,

siz aldığınızda ötv düşüktü o yansıtılnca aldığınız fiyat bayağı uygun kalıyor, 207 sw modeli ise outdoor dan bayağı eksiği olan bi araç, hem dış görünüş hemde donanımda benim gördüğüm farklılıklar, ...

tavan rayları yok , 15" kapaklı jant vs.. vs.. + o modelin yakıt tüketim değeride 4.0 sıfır galiba yani outdoor modelinden 0.1 kadar daha az ...

kısaca piyasa için ucuz araç çıkartılmış, 206 + da geldi, biri sw diğeri ise kendini kanıtlamış makyajlı az yakan bi araç...

Alıntıları Göster
    bende yeni outdoor aldım henüz birkaç gün oldu.yeni outdoorlar cam tavan cruise control park yardımı Tr ye gelen araçlarda standart olarak var.bu opsiyonlar eklenince vede birde ötv fiyatlar normal oluyo yani fazla bir zam yok

• aracınız hayırlı uğurlu olsun,...

quote:

Orijinalden alıntı: serkanozg

bende yeni outdoor aldım henüz birkaç gün oldu.yeni outdoorlar cam tavan cruise control park yardımı Tr ye gelen araçlarda standart olarak var.bu opsiyonlar eklenince vede birde ötv fiyatlar normal oluyo yani fazla bir zam yok
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.