bu aracın son sürati ne arkadaşlar. bu konuda çeşitli söylentiler var da.
Hafif eğimli yolda 190 km düz yolda 180 km, araç 2000km'deydi henüz
son süratını bilemem ancak çok güzel bir araba sınıfında. sw düşünenler trafikte az kaplasın büyük kasa istemeyenler. çok rahat 407 sw yerine bu aracı tercih edebilirler. ciddi anlamda çok şiirn bir araç. modelide çok güzel. içini bilemiyorum. denemek yada içine özellikle bakma fırsatını yakalayamadım. tabiki her araçta olduğu gibi bununda negatif özellikleri olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: yıldırans
quote:
Orjinalden alıntı: cssbaycelebi
bu aracın son sürati ne arkadaşlar. bu konuda çeşitli söylentiler var da.
Hafif eğimli yolda 190 km düz yolda 180 km, araç 2000km'deydi henüz
205 yaptım deyince biri şaşırdım.zira ben dede aynı araç var. düz yolda 180 i geçemedim.
quote:
Orjinalden alıntı: emrehanci
son süratını bilemem ancak çok güzel bir araba sınıfında. sw düşünenler trafikte az kaplasın büyük kasa istemeyenler. çok rahat 407 sw yerine bu aracı tercih edebilirler. ciddi anlamda çok şiirn bir araç. modelide çok güzel. içini bilemiyorum. denemek yada içine özellikle bakma fırsatını yakalayamadım. tabiki her araçta olduğu gibi bununda negatif özellikleri olabilir.
son sürati yeterli.formulaya katılacak değiliz ya araçla. gerçekten de herkese şiddetle tavsiye edebileceğim bir araç.sw olmasına rağmen yol tutuşu çok iyi. hızlanması ve ara hızlanması çok iyi ok gibi.
silverfox verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, ben servise garanti dışı kalırmı diye sormadım kendileri direk söyledi başka bir servisde deneyeceğim şansımı :)))
Merhaba arkadaşlar araçla ilgili merak ettiğim iki problem var. birincisi zaman zaman geri vitese girmekte araç sıkıntı yaşıyor. ikincisi de düşük hızlarda ve bozuk yollarda (zaman zaman) aracın sağ kapılarının olduğu kısımlardan gıcırtılar geliyor. bu problemleri sizlerde yaşıyor musunuz, yoksa sadece bemim aracıma özgü bir problem mi? bunlar hemen hemen her araçta görülebilecek problemler mi, acaba ben mi çok fazla irdeliyorum. bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa düşüncelerini almak isterim.
quote:
Orjinalden alıntı: oyildiz55
Merhaba arkadaşlar araçla ilgili merak ettiğim iki problem var. birincisi zaman zaman geri vitese girmekte araç sıkıntı yaşıyor. ikincisi de düşük hızlarda ve bozuk yollarda (zaman zaman) aracın sağ kapılarının olduğu kısımlardan gıcırtılar geliyor. bu problemleri sizlerde yaşıyor musunuz, yoksa sadece bemim aracıma özgü bir problem mi? bunlar hemen hemen her araçta görülebilecek problemler mi, acaba ben mi çok fazla irdeliyorum. bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa düşüncelerini almak isterim.
Geri vites konusunda aynı sıkıntyı bende yaşıyorum, bazen araç geri vitese tam geçmiyor ,vites kolu geri vites konumuna tam oturmuyor, bu durumda geriye gitmeye kalktığımda vites kutusunun dişlelilerinden ses geliyor. Ben bu konudaki çözümümü ; araç geri vitesine geçmediği zamanlarda önce 1. vitese veriyorum ve hafif kalkar gibi yapıyorum ,daha sonra geri vitese verdiğimde bir sorun olmuyor. Kapılardan gelen gıcırtı sesi ise genelde bu tür süspansiyonu sert araçlarda var. Kapı fitillerini vazelin ile inceden yağlarsan sesi kesebilirsin. Bazen bu tür sesler kapı fitillerinden de yapabiliyor.
Teşekkürler ayancıklı cevabın için. evet geri vitesle ilgili problem araçların bir çoğunda yaşanan bir problem. hatta problem olarak değerlendirilmiyor çoğu zaman. kapı tarafından gelen gıcırtılara gelince, dediğin gibi süspansiyonlar muhakkak etkilidir bunda. ancak şöför tarafından gelmezken, yolcu tarafından gerliyor sesler. özellikle, araççok düşük hızdayken(15-20km) lastiklerin ayrı ayrı düştüğü çukurlara girince daha belirgin bir ses oluyor. onun dışında bu sesi pek fazla duymuyorum. umarım dediğin gibi yağlayınca bu sorun çözülür.
quote:
Orjinalden alıntı: oyildiz55
Teşekkürler ayancıklı cevabın için. evet geri vitesle ilgili problem araçların bir çoğunda yaşanan bir problem. hatta problem olarak değerlendirilmiyor çoğu zaman. kapı tarafından gelen gıcırtılara gelince, dediğin gibi süspansiyonlar muhakkak etkilidir bunda. ancak şöför tarafından gelmezken, yolcu tarafından gerliyor sesler. özellikle, araççok düşük hızdayken(15-20km) lastiklerin ayrı ayrı düştüğü çukurlara girince daha belirgin bir ses oluyor. onun dışında bu sesi pek fazla duymuyorum. umarım dediğin gibi yağlayınca bu sorun çözülür.
Bu sesi bende duyuyorum, torpido veya sağ kapıdan geliyor. özelliklede düşük hızlarda duyuyorum.
Evet yıldırans, çok önemli diğil ama bazen özellikle tdüşük hızlarda insanı rahatsız ediyor. umarım ayancıklının dediği gibi yağlayınca düzelir. onun dışında araçtan memnunum. özellikle performansından. 2500 bakımına gidince söylicem bakalım. umarum hallederler. halledemezlerse de yapıcak bişey yok artık:(
Arkadaşlar 1 Mayıs tatil olmasından dolayı küçük hafta sonu tatilini değerlendirip 2 aile Safranbolu ve Amasra bölgelerine ufak bir tur yaptık bu araçları uzun yolda kullanmak gerçekden çok güzel. Yakıt tüketimi takdire şayan İstanbul,Safranbolu,Amasra,Zonguldak,İstanbul toplamda 1050km yol kilometrede 147tl gibi bir rakam çıktı. 4 kişi bir çoçuk araç hiç bir yerde zorlanmadı. Bazı eksiklikleri olsada iyiki bu araçları almışız. Fırsatım olduğunda resim ekliyeceğim......
Arkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım (sayılır :) 17 Nisan da Ankara Tekoto'dan 1.6 VTI 120 Hp Otomatik vites 207 Outdoor'umu teslim aldım. Sürüşü çok keyifli çok güzel bir araba tabi ilk depo ile ancak 400 km gidebilmiş olmam canımı sıktı ama yeni motordur çok yakardır diyip biraz kendimizi avuttuk : )
Neyse şöyle bir sorum var ses sisteminin direksiyon altındaki kumandasında bir tekerlek var bu mp3 çalarken klasörler arası geçişi sağlıyormuş. (yani klavuzda öyle yazıyor) ama bende işlemiyor herkangi bir kilit de bulamadım acaba bu sorunla karşılaşan var mı?
birde kalorifer veya klima açık olmadığı halde bazen çok az yoğunlukta ama sıcak hava geliyor neyse bu problemler 2500 bakımında düzeltilir umarım başka problemler çıkmaz : )
arabalarınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
öncelikle aracınız hayırlı olsun...
direksiyon kumandasının klasör değiştirme seçeneğini hiç kullanmadım ilk fırsatta deniyeceğim,genelde teybin sağ kısmındaki yön tuşlarındaki ust düğmeyi kullanarak klasör seçiyorum...
ayrıca kalariferin hava verme sebebi dışardan gelen havayı kesme düğmesi var ondan kaynaklanıyordur, aynı şekilde sağdaki sıcaklık değerini sovuğa dönüştürürsen sovuk hava verecektir... yada hiç hava istemiyorsan pervane şeklindeki düğmeye basman gerekiyor...
bu arada otomatik vites seçeneğinin olduğunu bilmiyordum,hayırlı olsun aracınız,ne kadara mal oldu araç bilgi vermeniz mümkünmü ?en azından fiyat aracı yeni almak isteyenlere ışık tutacaktır...
iyi çalışmalar...
quote:
Orjinalden alıntı: egemen-28
Arkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım (sayılır :) 17 Nisan da Ankara Tekoto'dan 1.6 VTI 120 Hp Otomatik vites 207 Outdoor'umu teslim aldım. Sürüşü çok keyifli çok güzel bir araba tabi ilk depo ile ancak 400 km gidebilmiş olmam canımı sıktı ama yeni motordur çok yakardır diyip biraz kendimizi avuttuk : )
Neyse şöyle bir sorum var ses sisteminin direksiyon altındaki kumandasında bir tekerlek var bu mp3 çalarken klasörler arası geçişi sağlıyormuş. (yani klavuzda öyle yazıyor) ama bende işlemiyor herkangi bir kilit de bulamadım acaba bu sorunla karşılaşan var mı?
birde kalorifer veya klima açık olmadığı halde bazen çok az yoğunlukta ama sıcak hava geliyor neyse bu problemler 2500 bakımında düzeltilir umarım başka problemler çıkmaz : )
arabalarınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
Aracını tüm yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.
quote:
Orjinalden alıntı: ak2n
öncelikle aracınız hayırlı olsun...
direksiyon kumandasının klasör değiştirme seçeneğini hiç kullanmadım ilk fırsatta deniyeceğim,genelde teybin sağ kısmındaki yön tuşlarındaki ust düğmeyi kullanarak klasör seçiyorum...
ayrıca kalariferin hava verme sebebi dışardan gelen havayı kesme düğmesi var ondan kaynaklanıyordur, aynı şekilde sağdaki sıcaklık değerini sovuğa dönüştürürsen sovuk hava verecektir... yada hiç hava istemiyorsan pervane şeklindeki düğmeye basman gerekiyor...
bu arada otomatik vites seçeneğinin olduğunu bilmiyordum,hayırlı olsun aracınız,ne kadara mal oldu araç bilgi vermeniz mümkünmü ?en azından fiyat aracı yeni almak isteyenlere ışık tutacaktır...
iyi çalışmalar...
Teşekkür ederim...
Kalorifer için de kademeyi sıfıra getirince hava gelmemesi lazım diye düşünüyorum daha önce 206 kullanmıştım nerdeyse aynı klima var hiç böyle bişey olmamıştı ama söylediklerini deneyeceğim..
Otomatik vites seçeneği var benzinli 308 lerde bulunan motor ve şanzımanın aynısı... Araç park sensörü dahil 30.200 e mal oldu ben almadan 4 gün önce bi 500 lira kadar bindirim yapmışlardı şu an fiyatı ne oldu bilemiyorum açıkcası. ve de Ankara'da satılık sıfır 207 Outdoor bulmak zor tabi nisan ayı ortası için konuşuyorum ama göral ve abc 2 ay sonra gelecek demişti benim aldığım arabada tekoto daki son Outdoor du.
Heralde forumda benden başka otomatik vites outdoor u olan yok : )
saygılar
Safranbolu - Amasra yolu üzerinde çektiğim foto.Güzel duruyor be :)))
Gri renk bu araçlara siyahdan daha çok yakışıyor. Benim siyah outdoorum bu kadar havalı görünmüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ayancıklı
Gri renk bu araçlara siyahdan daha çok yakışıyor. Benim siyah outdoorum bu kadar havalı görünmüyor.
bencede özellikle aytozu grisi
benim aracım ay tozu grisi.gerçekten yakışıklı araç. Fakat aracı virajlarda fazla zorlamayın önden kayıyor. ben geçenlerde U şeklindeki viraja 90 la girdim ve araç önden kayarak karşı şeride doğru ilerlemeye başladı. ama karşıdan araç gelmediği için aracı şeridine geçirebildim.yine de performansı hoşuma gitti.takla atmamak içten bile değildi.çok keskin bir virajdı doğrusu.
az önce parkederken komşunun siyah outdoorunu gördükten sonra bu araca modifiyenin ne kadar güzel durdugunu gördüm.fotolarını çekerim birgün belki koyarım:)ön far karartma ve xenon.spoyler yay,cam filmi,krom sis farını siyaha boyama ve 17 inç siyah jantlarıyla tam bir canavar.karşılaştık biraz muhabbet ettik bnm aracı ve onun aracı inceledik far karartma için buluşup gidecegiz bir gün gerçekten bir 207 outdoor bu kadar güzel sportif ve vahşi duramaz.=)