Şimdi Ara

----- 207 SW OUTDOOR -----bilgi ve paylaşımlar---- (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
11
Favori
118.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabanın üzerinde hangi marka lastikle veriliyor bunun hakkında bilginiz varmı?
  • beni bayide gördüğümde bridgestone vardı. ama hangi lastik sınıfı/modeli bilmiyorum.
  • Bir de usb ve bluetooth kiti var opsiyonel olarak. tavsiye edermisiniz? aracın konsolunda bir değişiklik yada ekleme oluyor mu bu kit için?

Yoksa torpido gözünde mi oluyor mp3 bağlantı noktası? hiçbir yerde bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 7 Nisan 2012; 22:05:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Bir de usb ve bluetooth kiti var opsiyonel olarak. tavsiye edermisiniz? aracın konsolunda bir değişiklik yada ekleme oluyor mu bu kit için?

torpido gözünde aux girişi var araçta orijinal lastikler 2009 da aldığımda bridgstone markaydı şimdi ne çıkıyor bilgim yok
    BU ARADA BUGÜN İTİBARİYLE ARACIMI SATMIŞ BULUNMAKTAYIM..:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet hasan

quote:

Bir de usb ve bluetooth kiti var opsiyonel olarak. tavsiye edermisiniz? aracın konsolunda bir değişiklik yada ekleme oluyor mu bu kit için?

torpido gözünde aux girişi var araçta orijinal lastikler 2009 da aldığımda bridgstone markaydı şimdi ne çıkıyor bilgim yok

Bilgi için teşekkürler.

Satışınız hayırlı olsun diyelim, umarım istediğiniz aracı alırsınız, şimdiden kazasız belasız kullanın :)

• quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler.

Satışınız hayırlı olsun diyelim, umarım istediğiniz aracı alırsınız, şimdiden kazasız belasız kullanın :)

amin ama malesef araç almıycam onun yerine ev alıcam kısmetse..:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler.

amin ama malesef araç almıycam onun yerine ev alıcam kısmetse..:)

Gule gule oturun, bu devirde ev otodan daha onemli zaten :-)

• quote:

quote:

hayırlısı olsun, bende bu araçtan almak istiyorum 2 el 27-28 bin gibi rakamlar var düşük kmli birkaç araçta , ne dersiniz fiyat için?

• artık benimde peugeot 207 sw'um var
  • outdoor u cok görmeye basladım sanırım yenı tanınmaya basladı bnm aracm 2009 model ben aldgmda hıc gormuyorudm bu arada hayrlı olsn oguz 0 mı aldnz 2ci el mi acaba 2ci el ise fiyatı ne kdar kac model bilgi verirsenz sevnirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanant

outdoor u cok görmeye basladım sanırım yenı tanınmaya basladı bnm aracm 2009 model ben aldgmda hıc gormuyorudm bu arada hayrlı olsn oguz 0 mı aldnz 2ci el mi acaba 2ci el ise fiyatı ne kdar kac model bilgi verirsenz sevnirm

ben sıfır aldım 43.500 tl
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın bu arabayı aldıgınız ıcın pısman olmayacaksnz etrafmda cok insan peugeot alma dedi smdi benm arabama bınınce hepsi peugeotunun nasl oldugunu gördü ve tepkılernden anlayabılıorm ne dusunduklerını
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanant

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın bu arabayı aldıgınız ıcın pısman olmayacaksnz etrafmda cok insan peugeot alma dedi smdi benm arabama bınınce hepsi peugeotunun nasl oldugunu gördü ve tepkılernden anlayabılıorm ne dusunduklerını

sağolasın bencede peugeot çok iyimiş ben bu kadarını beklemiyordum arac çok hoş
  • arkadaşlar sizlere bir sorum olacak bu aracda usb bağlantısı varmı yok mu bazı arkadaşlar yok demişler ama aux var denilmiş aux çıkışı nerede ben bulamadım
  • Usb girisi ve bluetooth opsiyonel olarak sunuluyor. Aux girisi de usb nin ustunde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 2 Mayıs 2012; 16:42:21 >
  • quote:

Usb girisi ve bluetooth opsiyonel olarak sunuluyor. Aux girisi de usb nin ustunde oluyor.

evet opsiyonelmiş 600tl karşılığında takılıyormuş
  • Tavsiye ederim. Usb zaten gereklilik ancak bluetooth gerçekten cok zevkli bir olay.
  • yakıt tüketiminiz nasl arkdslar sehiriçi 6.2 yakıo benmkı cok gıbı braz cok dokunuom gaza glb
  • Aracım yeni, eskişehir-kdz.ereğli arasını (~310 km) ortalama 3.5lt/100km tüketim ile gittim. ortalama hız 80km/h çıktı (düzce kavşak çalışması sağ olsun). onun dışında otobanda 110, normal yolda 90 hız sabitleyici ile gittim.
  • Evet sehirdısında benm arac 2009 model oldugundan hız sabitleme yok ancak antalya ankara arası asagı yukarı 530 km 80 tlye gtmıstm o da asagı yukarı 15 kurusa denk gelıo gercekten iyi bi deger sizin 3.5 lt gercekten cok iyi bi deger
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.