Clio 5 sileceklerin yarıda kalması
Merhaba,
Aracım Clio 5 Joy 1.0 SCe 72hp 2020 model 21000 km de.
Silecekler camı silerken ara sıra yarıda kalıyor, hareket etmiyor. Araç park halindeyken ya düzgün duruma yada silecek park konumuna kendi kendine geliyor.
Ancak bazen de, hiç bir sıkıntı yokmuşçasına dakikalarca çalışıyor.
Silecek kolunda problem olduğunu düşünmüyorum çünkü bu problem oluştuğunda arka silecekler tamamen normal çalışıyor, ön cam su fışkırtma normal çalışıyor.
Sizce sorun silecek motorundan farklı bir yerde olabilir mi? Daha önce bu durumda karşılaşan var mı?
Clio 5 1.0 SCe 72hp silkeleme
Merhaba,
Yeni aldığım Clio 5 Joy 1.0 SCe 72hp 2020 model benzinli 21000 km de.
Aracımda hissettiğim durum bazen düz yolda ama özellikle yokuşlarda/rampalarda 2000-3000 devir arasında ileri geri silkeleme gibi, arkadan birşey tutup bırakıyormuş hissi. Sanki gaz kesme gibi bir sorun var ve bunu zaman zaman yapıyor. Arabayı sanki biri arkadan tutuyor bırakıyor, tutuyor bırakıyor gibi bu yaşanan durum aslında tam anlamıyla ifade edecek olursak.
Bu silkeleme aşırı değil, saliselik hissediliyor, hassas değilseniz belki fark etmeyebilirsiniz bile. Klimayı açınca durum birazcık daha belirgin oluyor.
Bujileri değişmiş ve yağ bakımı yapılmış serviste. Bobin veya buji kablosu ihtimallerini de düşündüm ancak kilometresi düşük olduğundan şimdilik ihtimal vermedim.
Daha önce bu durum ile karşılaşan veya fikri olan var mı?
Corsa B almayi düşünüyorum ne dersiniz?
|
silinsin lütfen
|
silinsin lütfen
|
Google spam SMS i...
Şehir dışı yollarda bulunan resimdeki sistemin amacı?
Şebeke sorunu için farklı ülke ROMu
|
Hepsiburada.com ile yaşadığım rezillik! [ÇÖZÜLDÜ]
|
Paramı nasıl geri alirim? (e-alisveris)
|
--- SATTIKLARIM --- - Samsung Galaxy Alpha için orijinal Spigen kılıflar (attilas35) - Logitech MOMO Racing (sandokan78m) - Packard Bell R9220 laptop (tades1981) - Eski bilgisayar parçaları (buyuksoy39) - Saitek Evo Force joystick (redlight) - Microsoft Mobile Mouse 4000 (windstalker26) |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.621
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 34.464 (Bu ay: 612)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 176 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar