arkadaslar 207 1.4 hdi treny sahibiyim aracta orta konsolda kı göstergenın hemen altında ince bir gösterge daha var bu göstergenın ne işe yaradığını bilen var mı? ve nasıl aktive edilir lutfen yardım!
Yol bilgisayarının altındaki göstergeden bahsediyor isen eğer o emniyet kemeri uyarı ekranıdır. Aktive etmene gerek yok o sürekli çalışması gerekiyor fakat trendy modelinde çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
yani trendy yada premium olması şart degil dimi her ikisindede aktif oluyo buna sevindim ama eger nasıl aktif yapacagımızı burda menüler halinde yazarsan seviniriz çünkü ist la gelemeyen (ben mesela) arkadaşlarda yararlansın teşekkürler
ben de bu konuda yardımızı isteyeceğim! nasıl aktif edeceğiz? orada çalısmayan bir sey gördukce sınırım bozuluyor. menu sıralanmaları halınde yazarsanız bende sevinirim
Arkadaşlar bendede 207 hdi trendy var ancak bende menüleri kullanma konusunda sıkıntı yaşıyorum 207 nin orjinal klavuzunda pek bişey açıklanmamış yol bilgisayarındaki ifadeleri anlatan arkadaş bizi çok memnun edecek sağolun, ayrıca aracın hızı ve seriliği oldukça yeterli(bazı forumlarda 1.4 hdi eleştiriliyorda)
bence 1.4 bir yada iki kişilik yolculuklarda gayet yeterli hele bide LPGden sonra bana çok daha atak geldi gelelim alttaki göstergelere bugun baya bi kurcaladım alttaki göstergeleri aktif edemedim sanırım premium için boş durması sinir bozucu madem işe yaramıyo bari yerine iç sıcaklık koyaydın maliyeti ne olurki 25-30 ytlden kaçmışlar kuruşun hesabını yapıyorlar malesef
LONELY UNDERGRAD arkadaşım, serviste şu konuyu bi incelesene Trendy de aktif oluyormu oluyorsa nerden yapılıyor?
Arkadaşlar bende yeni 2007 model 207 aldım. benim de canımı o göstergelerin aktif olmayışı sıkıyor. Konu hakkında bilgi sahibi bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme