Şimdi Ara

2070 SUPER SEPETİ ONAYLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde KCAS 600W 80+ Bronze PSU, Dark shadow kasa 240 GB SSD ve 1 TB HDD var. Sistemi baştan topluyorum diyebilirim sizce bir sorun var mı? AMD 5xxx XT serisinden vazgeçtim sorun yaşayan çok fazla kullanıcı var riske atmak istemiyorum. 2070 SUPER SEPETİ ONAYLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarsiSS -- 26 Mayıs 2020; 0:16:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İşlemci pahalı
    https://www.incehesap.com/amd-ryzen-5-3600-fanli-islemci-fiyati-43133/
    Ekran kartı acele değil ise bu cuma incehesaptan alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Çok ciddi değişiyor mu fiyatlar ekran kartında çok seçenek var buna bile karar verirken 40 takla attım

• Anakart zayıf kalmış vrm soğutmalı ürünler almaya özen gösterin diğer birimlerde sorun yok
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz türde abartıya kaçmayacak bir f/p anakart önerir misiniz rica etsem

• MarsiSS M kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz dar ise aynı markanın vrm soğutuculu b450 sh2 yada Gaming x modelini önerebilirim bütçeyi 800-900 e çekebilirseniz Msı b450 A-Pro Max ATX format anakartı tercih edebilirsiniz.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hepsini değerlendireceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ekran kartı pahalı. incehesap cuma indirimini bekleyin
  • anakart tırt, işlemci pahalı.

ramler de pahalı. webdenal'da daha ucuza muskhin 16gb 3600mhz bellekler alınabiliyor. hynix afr çipli.

www.webdenal.com
    Mushkin Redline 16gb (2x8gb) Ddr4 3600 Mhz Performans Masaüstü Pc Belleği (soğutuculu) (mra4u360jnnm8gx2)
    https://www.webdenal.com/mushkin-redline-16gb-2x8gb-ddr4-3600-mhz-performans-masaustu-pc-bellegi-sogutucu_1000527.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 26 Mayıs 2020; 2:29:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tek parçalarda çok indirim olmuyor gibi tam bilgim yok gerçi de boşuna beklemiş olmayalım
  • Hocam cumaya kadar bekleyin derim. Gaming gecesinden uyguna alabilirsiniz bazı parçaları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3600 kullanan biri olarak şu saatten sonra 2070 Super gibi bir kart için kesinlikle i5-10400 tercih ederdim.
  • Nesinden memnun değilsiniz, 10. nesilin ne zaman stoklara gireceği belli mi ? bi sorun mu yaşıyorsunuz
  • Son düşüncelerim :

MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz ATX Gaming Anakart
    AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB Soket AM4 Fanlı İşlemci
    Gigabyte GeForce RTX2070 Super Windforce OC
    CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Kırmızı 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram

Elimde olanlar :

KASA : Dark Shadow
    PSU : KCAS 600W BRONZE 80+
    HDD : WD 1TB 7200RPM
    SSD : CRUCİAL 240 GB 540/500
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarsiSS

Nesinden memnun değilsiniz, 10. nesilin ne zaman stoklara gireceği belli mi ? bi sorun mu yaşıyorsunuz
    Memnun değilim demedim. Hiç bir sorun yaşamıyorum aksine 1.25v gibi muazzam düşük bir voltajla 4.2ghz all core stabil kullanıyorum. Sıcaklık değerleri de çok iyi ama tüm bunlar 3600 ün 10.nesil intelden daha iyi bir oyun işlemcisi olduğu anlamına gelmiyor.

10400 ile kıyaslamalarına baktığım zaman 10400 ün daha az güç tükettiğini ve daha az ısındığını gördüm tabi oyunlarda biraz daha iyi performans vermesi de cabası.

Ben dahili bileşenlerin %90 ı gibi aldığı ürüne tapanlardan değilim hocam. Bana en iyisini en uygun fiyata hangisi sunuyorsa onu alır geçerim ve şuan yeni sistem topluyor olsam kesinlikle B460 anakart + 10400F üzerine bir sistem kurardım.

• Anlıyorum yiğidi öldür hakkını yeme tabi ki fakat işlemciler ne zaman çıkacak ilk çıkış fiyatları nasıl olacak bunlar soru işareti benim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.