|
Amazon Prime Gaming Aralık 2023 oyunları: 7 oyun ücretsiz
-
-
Çöp.
güzel bir AAA oyun vereydi. Şimdi koskoca amazonu babasının şirketiymiş gibi savunanlar gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 30 Kasım 2023; 19:1:29 > -
Verdiğiniz fiyatı düşününce verdiği oyun ve diğerlerini ben baya mantıklı buluyorum. Wow, hearthstone ve overwatch eklentileri bile aylık değerinden fazla ediyor.
-
Deathloop iyi gerisi çöp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oyunlar PC için mi yoksa PS4 filan mı ?
Her ay verdiği heartstone eklentileri yeter. Ben razıyım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PC, mesela Deathloop EGS hesabına gidiyor etkinleştirince. Bazı oyunları da GOG keyi olarak veriyor, mesela Control Ultimate Edition, Doom 3 vs öyleydi.
Kimi de yine EA app hesabına gidiyor EA keyi şeklinde, Mass Effect LE vermişti geçen sene, ondan önce Star Wars Jedi Survivor.
Diğer ufak oyunları Amazon'un kendi clientı var, onunla ve Amazon hesabınla oynuyorsun.
Alternatif olarak ( ki ben Epic, Gog ve Amazon için kullanıyorum ) , Heroic Launcher ile de kurabilirsin. Bununla bu mağazaların oyunlarını o clientlar kurulu olmadan kurabiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ÇÖP yazan arkadaşlar neye dayanarak bu klişe sözü yazıyorlar...
Deathloop geçen yılın en iyi oyunlarındandır. Bilmeden etmeden sallamak ne kolay.
Deathloop para verip aldık ve Amazon yine krallığını gösterdi. Bu arada oyun efsane
Babamın yeri gibi savunmama gerek yok. Sen zaten çöp oyunlar yazarak zeka Seviyeni kanıtlamış oluyorsun. deathloop gibi bir oyun var orada ve hala daha kötülüyor musun?
YAZIK KAFANA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoneiron04 -- 30 Kasım 2023; 22:4:28 >
Deathloop oynayıp bitirdim, denemenizi öneririm ama ben beğenmedim. Ortalama bir oyun, yapay zeka kötü ve 3 boyutlu hikayeli roguelite olayı bence olmamış. Belli bir süre sonra ölünce eh uğraşamam diyip alt f4'ü yapıştırıyorsunuz.
Ayrıca insanlar her AA üstü oyunu beğenmek zorunda değil. Forspoken da kötü, Death Stranding de kötü, Deathloop da kötü, Remnant da kötü, Stray da kötü, Gotham Knights da kötü bana göre, hepsini de oynadım. Sonuna kadar da tartışırım neleri kötü neleri değil diye. Şimdi yarın öbür gün bu oyunlardan biri ücretsiz verilince eleştirmeyeceğiz anlamına gelmiyor.
-
Bomboş oyunlar birde şunları çok degerliymis gibi 1400tl değerinde diye paylaşmayın
Deathloop steamde etlinleştirilebiliyormu
Tanesi 200 e gelir, o da 7’şer dolar eder, çöpmüş ama yine de bir bakayım dedim. Baktım arkadaşlar, çöpmüş.
Hocam ne verirse sizi tatmin eder.
KOTOR'a ve Deathloop'a sevindim. Star Wars:TOR oynadığıma merak ediyordum onu da. İyi oldu.
Yine yorumları çöpçüler basmış. TR dekilerin gerçekten fikirlerini açıklama konusunda sıkıntıları var. Tek bildikleri çöp kelimesi. Neden hocam onu da yazıver ya?
-
Ne bekliyordun Alan Wake 2 mi versin :) Çok komiksiniz ya.
-
leşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Çöp. güzel bir AAA oyun vereydi. Şimdi koskoca amazonu babasının şirketiymiş gibi savunanlar gelir. |
Verdiğiniz fiyatı düşününce verdiği oyun ve diğerlerini ben baya mantıklı buluyorum. Wow, hearthstone ve overwatch eklentileri bile aylık değerinden fazla ediyor.
|
Babamın yeri gibi savunmama gerek yok. Sen zaten çöp oyunlar yazarak zeka Seviyeni kanıtlamış oluyorsun. deathloop gibi bir oyun var orada ve hala daha kötülüyor musun?
YAZIK KAFANA |
Ne bekliyordun Alan Wake 2 mi versin :) Çok komiksiniz ya.
|
Deathloop iyi gerisi çöp
|
Benzer içerikler
- instagram koyu tema
- gmail toplu mail silme
- gizli profil görme
- whatsapp gizli sohbet
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X