Şimdi Ara

Amazon Prime Gaming Aralık 2023 oyunları: 7 oyun ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Epic için olması lazım.

• Bunların neresi 1400 tl miş ? Geçen hafta EA app üzerinden 950 tl ye Fifa 24, battelfield serisi 5 tane oyun, need for speed serisi 4 tane oyun aldım. Epic games üzerinden de cyberpunk 270 tl ye aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    PUBG ve lol bile yeter

• Hiç bilmediğiniz oyunlar listesi gibi olmuş

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

rdr2 veya gta6

• kendi fikrinizi sunduktan sonra karşı fikir verecekleri "babasının şirketi " diye yaftalamak da iyiymiş. Bunun tam tersi ben de size şöyle diyorum o zaman: adamlar daha ne verecekti, şimdi amazon düşmanları damlayacak yorumun altına.

• Deathloop fena değil aslında

• oricin kullanıcısına yanıt

Saygısızlar hocam , ne versen doymazlar,çöpse prime uyelik almayın kardeşim zorlamı veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEATHLOOP tek başına yeterli

• Amazon bu ara garibi doyurmuyor ama acda bırakmıyor.Her hafta bir sürü oyuna skin vs veriyor

Oyun vermesese skinler ve bedava kargo vs için hala fiyat uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebinde para yok oyun alamıyor bedava verilen oyuna konuşuyor. 3 5 kelime ile hayatını sürdüren cahil ergen kitle. Leş çöp gibi kelime kullanan bu ergenler is hayatında bir liralari bakın 1 liralari eksik verildiginde yerden yere atacaklar kendilerini ama istiyorlar ki en iyi oyunlar bedava olsun kaldı ki AAA oyunları oynayacak cihazları dahi olmayan bu toksik kitle zaten oyun kültürünü bırakın kültürü dahi olmayan zavallilardir

• Fakir avuntusu

• Konudaki en çok eleştrilen mesajın troll olduğunu anlamak için illa emote görmeye ihtiyacınız mı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki Steam'de yakın zamana indirimdeyken Deathloop almamışım şimdi beleşe götürürüm.

• 5 kuruş para verip en kötüsünü bile satın alamayacak insanlar gelip şurada çöp, leş vs yazıyor. Bu millet iflah olmaz. Al geç, yorum yapma kardeş ya inanılmaz.

• Deathloop'u alıp denemek istiyordum iyi ki almamışım.

• Amazon Prime Gaming Aralık 2023 oyunları: 7 oyun ücretsiz
  • Fiyata göre iyi işte.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Pek sevilmedi zaten oyun. Steam'de en son 110 TL idi onu bile veresim gelmemişti. Bedava olunca denerim artık. Gamepass'e geldiğinden haberim yoktu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.