Şimdi Ara

2071.4 hdı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasım otomotıv sektoründe bilinenın aksıne çelık jant o senın dusundugun gibi olan değildir.
    aliminyum alaşımlı jant derlerse anla kı kapak değl de o bildiğimiz "çelık jantlrdan" gelir bosuna arayıpta kendını rezil etme!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

Siyah 207 1.4 HDI Trendy Metalik renk 29000 ytl param ancak bu kadar çıktı yoksa gözüm premiumda kaldı tek sorun diger başlıklardada anlatıgım gibi 15 inç çelik jant standart donanım yazmasına rağmen çelik jantla gelmiyor olması yarın müşteri hizmetlerini arayacagım

arkadaşım çelik jant dedikleri bildiğin jant kapaklı araçtır, çelik jantla gelmiyorsa neyle gelir alaşım jantla gelir ki bu daha iyi anlamadım ben seni, derdin ne yahu
  • jant olayını anladım arkadaşlar teşekkür ederim ilk defa sıfır araç aldıgım için cahilligimi hoş görün
  • 207 hdi leri şahinler broadwayler geçiyor. hahhaha.
    hatta peugeot 307 1.4 hdi leride yani.
    arabalara gore motor yetersiz bence.
    arabayı kaldırabilirseniz gerisi rahat sayılır.<<
  • Kıyasladığın arabalara bak yaa. Ya sen arabadan anlamıyorsun yada değer yargıların bizimkinden farklı. Dizel arabalar ekonomik olması için tercih edilir öncelikle drag yapcak olsaydım emin ol 207 almazdım o paraya ikinc el subarularda vardı.
    quote:

Orjinalden alıntı: aa.aslan

207 hdi leri şahinler broadwayler geçiyor. hahhaha.
    hatta peugeot 307 1.4 hdi leride yani.
    arabalara gore motor yetersiz bence.
    arabayı kaldırabilirseniz gerisi rahat sayılır.<<
  • baranss hocam boşver kedi uzanamadıgı cigere mındar dermiş
    pejoda çalışan arkadaşım acaba 307lerin arkasındaki HDI yazısını bulabilirmiyiz
    ben 207 nin altına yapıştırmak istiyorum daha bi karizma oluyor
    bulamazsam ototürk'ün arabasındaki HDI yazısınımı söksem acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS207 -- 26 Aralık 2006; 10:09:03 >
  • arkadaşım boş konuşma, broadway'in geçemeyeceği 1.4 araç yok gibi birşey
  • abi banamı dedin
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

arkadaşım boş konuşma, broadway'in geçemeyeceği 1.4 araç yok gibi birşey
  • brodway dedigin arac 850 kg..yuruyen teneke..207 1160 kg..kıyasa bakkk
  • FİESTA 1.4 10.8 SN
    ACCENT 1.3 11.6 SN
    YARİS 1.3 10.4 SN
    POLO 11.8 SN..
    BROADWAY 1.4 İ 11.9 SN BUNLAR SANKİ BROADWAYİ GEÇEBİLİYOR GİBİ SOYLUKAN..NE DİON
  • quote:

Orjinalden alıntı: texmo

brodway dedigin arac 850 kg..yuruyen teneke..207 1160 kg..kıyasa bakkk

HARBİDEN KIYASA BAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranss

abi banamı dedin

yok arkadaşım, aa.aslan rumuzlu arkadaşa dedim, broadwayi öyle bir anlatmışki sanırsın ki hantal araba..

uruk: ben de zaten geçemeyeceği 1.4 yok gibi bişey dedim, hiç yok demedim, broadway kalkışlarda gayet seri bir araçtır, günümüzün süpermini tabir edilen araçlarının birçoğunu kalkışta çok rahat yer ki polo da bunlara dahil, emin olabilirsin
  • demek ki ikimizin yok gibi bişey kavramları baya bi farklıymış.4,5 araç kadar..neyse. dedikleri gibi 900 kilo bile olmayan bi araçda 80 bg ile kalksın gitsin..bizdede 98de spring vardı ordan biliyorum..harbiden teneke ama
  • arkadaşlar ekonomik arbalar bende size katılıyorum.
    yani ben 10 yaşindaki arabayı şimdiki abadan üstün demedim ki.
    sadece yeni dizel arabaların bazı modellerinin cok hantal oduğunu bizzat tecrübe ettim.
    mesela 307 1.4 hdi nin.
    şehir içinde bi sakınca yaratmaz ancak sollamalarda biraz sıkıntı yaratabilir.
    özellik daha seri bi arabadan bu arabaya gectiyseniz.
    yani 207 lerdede benzinlisi veya 90 beygirlik olanını tercih edin demek istedim.
    dizel 70 beygirliklerde şehir içi kullanıyorsanız iyi konforlu arabalardır. tercih meselesi tabiki.
    yoksa dizayn olarak 207 çok hoş olmuş.
    keşke dışa gösterilen bu özen içine konulan motorada gösterilse.
    direk stok eriteyim diye mi bilmiyorum ama 206 hdi nin motoru konmasa iyi olurmuş.
    inanaın 297 kasası cok güzel alet bende istiyorum ancak benzinli 16 valve olanı tercih edecem sanırım.
    brodwayllere şahinlere geçilmek istemiyorum arada derede..
    kusura bakmayın ama durum böyle

• aracı yeni yeni test etmeye başladım (henüz plaka yok yılbaşından sonra) ya ben bi türlü anlamıyorum şu hantal olayını şehir içinde arabayı doyuramıyorum gaza basıyorum tam devrini alıcam aha kasis tam 3 e atacam aha çukur,badal şehir içinde 70hp lik aracın 20hp sini ancak kullanıyoruz şimdi size soruyorum 90hp olsa ne yapacam gelelim şehir dışına çok rampa yerlerde kullanma şansım olmadı ama şehir dışındada arabayı doyuramıyorum gaz verdikce istiyor 140-150 çok rahatlıkla yapabiliyorsunuz ee fazlası bence zarar iyi şöför temiz kullanıcı olduktan sonra motora pek iş düşmez. ışıkta kalkıpta şu araba bu araba ile niye yarışa gireyim varsın benden 1 sn önce kalksın örterim camımı yemem tozu olur biter
  • ıyıde o kıyasladıklarınız ancak duz yolda olur ben 1.4 vectra ıle audı 2.le kapıstım trafıkte kıllanan onemlı o yazdıklarınız anca duz yolda olur bence
  • Arkadaşlar 207 1.4HDI için hız sabitleyici taktırmak mümkün mü? Taktıran varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adren80

Arkadaşlar 207 1.4HDI için hız sabitleyici taktırmak mümkün mü? Taktıran varmı?

takılamamması için bi engel yok bence hatta göstergelerde dikattli bakarsanız çalışmasada hız sabitleme simgeleri var direksiyonun sol kısmına bir kol ekleyecek birde belki motora bir kaç aksam mesela yol bilgisayarının altındaki emniyet kemeri ışık uyarı sitemide trendy modeli için aktif degil ama sonradan eklenebilecek şeyler bence ben premium modelindeki yol biligisayarının dot matrix oldugundan trendy ile uyumlu olacagını düşünüyorum dotmatrix ekran daha şık duruyor
    birde işin maliyet kısmı var tabi tahminimce uçuk fiyatlar çıkaracakları kesin şimdi premium ile trendy arasındaki 2400 ytl lik farka sadece dijital kilimayı ancak taktırabiliriz diyer aksamları taktırmaya kalksak bize en az 5000 ytlden patlar sebebi ise trendyden sökülen parcaların geri alınmayacagı ama hız sabitleyici için birşey sökülmeyecegi için çok fark etmez diye düşünüyorum pug burda bi uyanıklık daha yapıp trendye sonradan sis farı ekleyecek yer brakmamamıştır buda yeni bir tampon demek (tabi taktırmak istersek)

• Arkadaşlar 207 1.4 HDI hız sabitleyici ok. Az önce servisden geldim taktırdım çalışıyor.
    Takılan direksiyonun sol tarafında küçük bir parça ve beyinden tanıtılması o kadar.
    Muhteşem bir şey. Yaptığım testlerde 80 ile giderken hız sabitleyiciyi 140 a ayarlıyorum
    o hıza ulaşmak için beni koltuğa yapıştırıyor. Normalde gaz pedalına basarak ulaşırsam
    bu şekilde kesinlikle hızlanmıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum
  • Arkadaşım hayırlı olsun. Kaça ve nereye yaptırdın bilgi verebilirmisin?

quote:

Orjinalden alıntı: adren80

Arkadaşlar 207 1.4 HDI hız sabitleyici ok. Az önce servisden geldim taktırdım çalışıyor.
    Takılan direksiyonun sol tarafında küçük bir parça ve beyinden tanıtılması o kadar.
    Muhteşem bir şey. Yaptığım testlerde 80 ile giderken hız sabitleyiciyi 140 a ayarlıyorum
    o hıza ulaşmak için beni koltuğa yapıştırıyor. Normalde gaz pedalına basarak ulaşırsam
    bu şekilde kesinlikle hızlanmıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.