Şimdi Ara

2071.4 hdı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ya kaça ve nerden taktırdın ucuzsa bende taktırıcam ha bide 207 in trendy mi premium mu gerci fark etmez ama olsun
  • hız sabitleyicisi için servisi aradım ankara göral işçilik dahil 150 ytl konya işçilik dahil 175 samsun işçilik dahil 200 ytl yav bu haksızlık ben samsundayım diye bu kadar fark neden ki? ankaraya gitsem gelsem 50 yakarım zaten sırf burdakilere gıcık olsun burda taktırmam

aklıma gelen soru şu peki ben servise girdigimde servis üçretleridemi burda pahallı olucak

• MAS207 pazarlık yaptınmı Samsun Peugeot servisiyle son fiyatlarımıymış?
    Belki indirim yaparlar. Ama kesinlikle tavsiye ediyorum birde uzun yol yaptığında yakıtda 85
    km hız yaptığında yol düz ise fabrika değerlerinin altına iniyor?
  • Arabayı uzaktan kumanda ile kilitlediğimde camlar eğer açık ise kapanmıyor.
    Bunu otomatik kapatmam için ne yapmam lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adren80

Arabayı uzaktan kumanda ile kilitlediğimde camlar eğer açık ise kapanmıyor.
    Bunu otomatik kapatmam için ne yapmam lazım?

cam modülü taktırcan
  • quote:

MAS207 pazarlık yaptınmı Samsun Peugeot servisiyle son fiyatlarımıymış?
    Belki indirim yaparlar. Ama kesinlikle tavsiye ediyorum birde uzun yol yaptığında yakıtda 85
    km hız yaptığında yol düz ise fabrika değerlerinin altına iniyor?

pazarlık yapmadım ama en fazla 20-30 bişey inerler haftaya servise gidecegim zaten sinyal kolu çok sert adren80 senindemi öyle birde müşteri hizmetlerini aradım ne dese iyi bu ürünü(hız sabitleyiciyi) müşterilerimize önermiyoruz üstelik hız sabitleyici aksesuar olarak geciyormuş farkta bundan dolayı iyimiş

cam kaldırma kilidini pugdan takmak lazım aksi takdirde dışardan takıldıgında garanti sorunu olabilir

birde şu park sensörü olayını anlamış degilim pug orjinal park sensörü takıyorum diyo ama orjinal morjinal degil nerden anladın derseniz orjinal park sensörü 307lerde kullanan bilir yol bilgisayarında ekranlı olan sistemlerdir öyleki 207lerdeki sesli ve tampona emanet gibi duruyor bugun bi 207de gördüm silikonla tampona tututmuşlar yarısı dışarda düşecekmiş gibi ama gecen ay bi 307de gördüm tamponla birlikte üretilmiş gibi duruyordu tabi bu benim gözlemim belkide olayın aslı farklıdır

• Benim arabamda park sensörü üzerinde geldi geri vitese taktığımda bilgi ekranında
    araba resmi ve arkasında düz ve yan çizgiler çıkıyor.Ayrıca sesli uyarısıda var.
    Teyibin sesini sonuna kadar bile açsan geri vitese taktığında sesi kapatıyor otomatik olarak.
    Tamponun arkasındaki sensörler ise gayet düzgün duruyor.

-Sinyal kolu aynen senin dediğin gibi

-Cam modülü taktırılıp yapılcağını biliyorum ama benim merak ettiğim
    yazılımla böyle bir şey olurmu çünkü mantık olarak çok basit.

-Birde merak ettiğim Bluetooth telefon kiti taktırdığımda teyibi değiştirmem lazımmmı
    Çünkü bilgi ekranında arayan numarayı görmek istiyorum. Ayrıca tavan lambasının hemen
    yanında mikrofon için delikli bir bölüm var(307dede aynısı var) yani oraya kadar kablo çekilmişmi
    yoksa çekilecekmi? Parrot kit istemiyorum çünkü ayrı ekran çok saçma

• quote:

Benim arabamda park sensörü üzerinde geldi geri vitese taktığımda bilgi ekranında
    araba resmi ve arkasında düz ve yan çizgiler çıkıyor.Ayrıca sesli uyarısıda var.
    Teyibin sesini sonuna kadar bile açsan geri vitese taktığında sesi kapatıyor otomatik olarak.
    Tamponun arkasındaki sensörler ise gayet düzgün duruyor.

-Sinyal kolu aynen senin dediğin gibi

-Cam modülü taktırılıp yapılcağını biliyorum ama benim merak ettiğim
    yazılımla böyle bir şey olurmu çünkü mantık olarak çok basit.

-Birde merak ettiğim Bluetooth telefon kiti taktırdığımda teyibi değiştirmem lazımmmı
    Çünkü bilgi ekranında arayan numarayı görmek istiyorum. Ayrıca tavan lambasının hemen
    yanında mikrofon için delikli bir bölüm var(307dede aynısı var) yani oraya kadar kablo çekilmişmi
    yoksa çekilecekmi? Parrot kit istemiyorum çünkü ayrı ekran çok saçma

adren80 kardeşim sen büyük ihtimalle 207nin premium modelini kullanıyor olmalısın çünkü bilgi ekranında araba resmi çıkması için ekranın dotmatrix olması lazım buda senin için bir avantaj ama trendy modellerinde iki satır bilgi ekranı var ve yazılımla olsa olsa sadece mesafe yi gösterir ki ben bunada razıyım ama servis görüntülü park sensörü için ikinci bir ekran olucak dedi seslisi 150 görüntülüsü 300 oysa piyasada çok daha ucuz madem bilgi ekranını kullanmayacaksınız ne anladım bu işten neyse senin adına orjinal olmasına sevindim.

sinyal kolunu biraz daha kullanıp alışmasını bekleyecegiz

cam kaldırma olayında aslında çok haklısın mesela kontak kapandıktan sonra eger cam açıksa bir kaç dakika içinde kapı konsolundan kapatmana izin veriyor ama zaman dolunca kapatamıyorsun işte mesela bunu yazılımından degiştirip kendisi kapatack şekilde neden ayarlanmasınki

-Bluetooth kit için şuan ki bilgi ekran kafi bence teyp değiştirmene gerek yoktur diye düşünüyorum ayrı ekranlara bende karşıyım zaten tıpkı park sensörü gibi

tüm işlemler bir ekrandan olmalı Bluetooth,park sensörü ve diğer fonksiyonlar

• herkese slm 207 için hız sabitleyici taktırdım 160 YTL uzun yolculuklar için ideal ayagını gazdan cekip sürekli 100 km ile gidebilyorsun kumandası ile hızı arttırıp azaltabiliyorsunuz araba otomatik vitesmiş gibi harika oluyor yav yakıt ta ben anlık tüketimi hep değişiyordu hız kontrolü bunu bi şekilde 3,6 ya düşürdü ve sabitledi

-hız sabitlemesi yapıyor ancak hız sınırlamassı yok mesela 90 nı gecince uyarı vermiyor ama 90'a ayarladıgınızda 90 'a sabitliyor arttırdıgınızda da otomatik hız artıyor 90dan 100 e 120 ye artırdım araba hemen kendini öne atıyor ama gazla ben bunu beceremiyorum ne hikmetse (ya boguyorum olmuyor yada bilgisayar kendi standartlarına göre en idal hızlanmasını yapıyor )

-HDI yazısını taktırdım deliyim ben yav

-park sensörü orjinal pug sensörü değilmiş servis bizat dedi ancak bazı modeller üzerinde orjinal geliyormuş bunun dışındakiler orjinal degil dışardan aldıgım park sensörünü takacaklarınıda sölediler.

-307 nin sinyal koluda sert ama ne hikmetse 407lerinkine baktım pamuk gibi

-motor açma diye bişey yok dediler bende Allah ne vardise bastım 150 yi çok rahat görüyor sonrası henüz erken tabi düz yol AMA YİNEDE HIZ YAPMAYALIM (ben deneme amaçlı yaptım)

-380 km ye geldim ibre yarıya geldi gibi sizce yakıt durumu iyimi

-Bluetooth kiti sordum üç çeşit varmış 340 , 530, 683 YTL ama aralarındaki fark nedir soramadım salı günü randevum var o zaman sorarım ama çooook pahallı

• sonunda HDİ yazısını taktırdın yanii 206 larınkinden mi taktırdın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranss

sonunda HDİ yazısını taktırdın yanii 206 larınkinden mi taktırdın?

yok 307'nin HDI si çoook yakıştı abisi yaff
  • hız sabitleyicisi ile ayaklar serbest bide (Bluetooth kit) eller serest olsaydı arabada Allah be ilerde navigasyonlu sistemler çıkarsa cizecegimiz rotaya göre araba kendiliginden gider artık o zaman eller hepten serbest olur iimi hatta adıda kol bacak gövde serbest
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

hız sabitleyicisi ile ayaklar serbest bide (Bluetooth kit) eller serest olsaydı arabada Allah be ilerde navigasyonlu sistemler çıkarsa cizecegimiz rotaya göre araba kendiliginden gider artık o zaman eller hepten serbest olur iimi hatta adıda kol bacak gövde serbest

• Ahhah babamda ıslarla HDI taktıralım diyor... Ama ne gerek var :D benim 1.6hdi kaput altında sakince duruyor. Ha dışardan 1.4 premium ile 1.6 premiumun farkı anlasılmıyor gibi gözüsede de dikkatli bakan bir göz lastik et kalınlıgı (1.6 ince) yani jant çapından (1.6da 16inch) anlayabiliyor.

Hız sabitleyici çok da pahalı değilmiş. Ben de servisime sorayım yarın.

premium modellerde park sensörü standart değil. opsiyoneldir.

ben esp taktırmak istiyorum aslında bu mümkünmü

bir de şu kapılar kilitlenince otomatik cam kapanma işi gerçekten faydalı olur geçende arka camın bir parmak açık unutmuşum

Bu arada benim gaz pedalımda (debriyaj ve frendeki gibi) yumuşak kaucuk yok?! önceden var gibi gözüküyordu ama yokmuş meğer... sizde de böyle mi?? binince bir elinizi degerseniz merak etmiyeyim :D bilen varsa yazsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshell -- 14 Ocak 2007; 0:12:39 >

• olur yarın bunada bakarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranss

olur yarın bunada bakarım

ahhaha çok sağol baranss ya.. hızır gibi yetiştin gene :D
  • mshell benim pedalımda kauçuk var diğer pedalardaki gibi.
    Kemerle ilgili ekrana bakamadım yanlız değildim arabada. Yanlız olduğumda mutlaka bakacam bende merak ettim.
  • biz 207 hdi 70hp aldık mp3 çaları yoq araba gitmio resmen 2. vitesde yokuş bile çıkmıo dikkat edersen bayır değil yokuş bence benzinlisini al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^CRAZY^^^

biz 207 hdi 70hp aldık mp3 çaları yoq araba gitmio resmen 2. vitesde yokuş bile çıkmıo dikkat edersen bayır değil yokuş bence benzinlisini al derim

ya bu puglar farklı farklı üretiliyor yada bu işte bir iş var araba bilen bilir samsunda top tepe diye bir yokuş deil dikkatinizi çekerim bayır var araba çok rahat ve torklu çıkıyor ya sen hızını alamıyor arabayı bayıyorsun yada o araçta üretim hatası var tabiki 90hp gibi 110 hp gibi olmaz ama çıkmaması enteresan
  • yaa ben anlamıyorum sürekli Antalya ya gidiyorum arabamla toplam 40 km rampa cıkıyorum his oyle bayılma felan olmuyor. Arabanın devrini ayarlarsan çıkamıcağın yer yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.