Merhabalar, 1080p kullanıyorum elimdeki kart 2 senelik. Gönül ister 3080 ti geçmek ama ekonomi ortada. 2080 süperden 3060 ti geçip hem kartı yenilemek istiyorum. Performans olarak çok büyük bir artış olmayacağını biliyorum siz olsanız geçermiydiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2080 süperden 3060 ti geçmek mantıklı bir hareket olur mu
-
-
strix 2080 super kullanıyorum diğer sistemde de 3080 var ben olsam tenezzül bile etmezdim.
-
Oyun amaçlı kullanıyorsan gerek yok bence.
Artık 2K / 4K geçeceğim, monitörü de değiştireceğim dersen olabilir belki.
Elindeki kart mevcut durumda ve kullandığın çözünürlük için gayet yeterli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben gecmezdim. Cok islem, cok hata.. 1080p icin gerek duymazdim. Elimde ki kart gtx olsa neyse...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2080s ve 3060ti bildiğim kadarı ile ikiside 1080p kartı değil bence ekranı 2k yap 2080s i mis gibi kullan ölmez görürsek 5bin yada 6bin serisine gecersin o zaman mantıklı olur
-
Yazınızın sonuna doğru kendinizde demişsiniz pek performans artışı olmayacağını biliyorum diye evet performans için öyle artış olmayacak. Kartınızn garantisi bitti diye yapıyorsanız o başka.
Ben yerinizde olsam 2080 super güçlü bir kart ve 2. elde iyi para eder. Onu satıp bir zaman sonra bütçe oluşturup performans farkı da görmek istiyorsanız dediğiniz gibi 3080 ti gibi bir şeye geçmektir. Veya 6900 gibi bir karta.
Şu an 3060 ti ye geçmek biraz montaj işi yapmak olur sadece onu sök ötekini tak gibi... değişen tek şey 3060 ti sıfır olacaksa garanti sıfırdan başlamış olur. Tavsiyem bütçeyi zamanla oluşturup indirmleri takip edip en az 3080 gibi bir şey almanızdır. Bence asıl o zaman değiştirmeye değecektir.
-
zaten kafa kafayalar.masraf başka eksik şeylere yapmak daha mantıklı
-
Çok saçma olur neredeyse aynı kartlar zaten. 3070-3080 falan olsa yine neyse hocam.
-
Teşekkür ederim herkese, evet performans artışı olmayacağını biliyordum. Aslında yavaş yavaş fiyatlar düşüyor, biraz daha beklemekte fayda var o zaman.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X