Şimdi Ara

2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
3
Favori
34.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, HB'de ASUS'un kampanyasını yakaladım. Aslında kartın fiyatı 4.200 TL'ydi. 200 TL de hediye çekim vardı. 4.000 TL'ye geldi. Hatta yanılmıyorsam, Amazon Türkiye'de de yaklaşık 2 hafta boyunca mı ne 4.200 - 4.300 TL civarına satıldı.

Ben aslında 3.500-3.700 TL civarına, RX 5700XT satın alırım ve uzun bir aradan sonra AMD kullanırım diye düşünüyordum ama o fiyata yakalayınca, RTX 2080 çok cazip geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 4 Eylül 2020; 23:30:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Insallah 2070 superi bulamazsın gider 1650 supere muhtaç olursun.. Cunku Rtx3070 4800TL'ye ülkemizde satılmayacak. 3070=7500 TL 3080=12bin TL. Kimse sevinmesin yani.
    Meali; Allah'ım ne olur 4800 TL den çıkmasın da bizim kartlar değer kaybetmesin amin.
  • Şahsen ben ekran kartımı çok ucuz bir fiyata satın aldım fakat pahalıya da satın almış olsaydım, yeni kartlar pahalı olsun diye bir dilekte bulunmazdım.

Çünkü ülkemizde teknoloji zaten pahalı, en azından ülkemin oyuncu kitlesi bir nefes alsın diye düşünürdüm. Tam tersi şekilde, pahalı bir ürün satın almış kişiyle alay da etmezdim. İnsanların satın aldığı bir şey üzerinden alay etmek acizlik göstergesidir.

Bu forumu insan gibi konuşamayan ve troll konular açan ergenler karıştırıyor.
  • Her 2080 Ti konusu görünce basıyorum %20 zamı.
  • alırken 2080 cazip geldi felan yazmışlar, güldürmeyin kendinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Meali; Allah'ım ne olur 4800 TL den çıkmasın da bizim kartlar değer kaybetmesin amin.

Alıntıları Göster
    Rtx2070 super sahibiyim. En fazla 6 ay icinde ariza yapinca servisi mecburen 3070 gondermis olacak. Cunku nvidia üretimi bitirdi 2 ay önce. Teknik servislerde de stok kalmayacak yenisiyle degisim icin o vakte kadar. Rtx 2000 serisi ekran karti sahipleri hic satmasin. 5 yil teknoloji firmasında teknik personel olarak çalıştım bilirim bu konuları. Firmalarin ürünleri ne kadardan alip ne kadar kar ettiklerini dahi bilirim. Dünkü çocuk değilim. Rtx3070 4800 TL'den beklemeyin. Benden bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 5 Eylül 2020; 0:6:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet maddi durumun çok iyi, onun için en iyi kart zannedip onu aldın tamam senide anlıyoruz.

fx5000 serisinden beri nvdia kullanırdım, lakin 1070ten sonra kart üretmeyi bıraktılar

az ilerde ağla
  • 3070 ile 2080Tİ arasında oyunlarda taş çatlasın en fazla 9 ile 15 FPS arası fark olacak. Bu nedenle 2080Tİ sahibi olup 3070 düşünenler sakın böyle bir hataya kalkışmayın.

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    4800 üzerine %25 gümrük, %18 kdv ve en az 300 TL mağaza kârı ekleyin. 4800 TL'den başlayan fiyatlar yani vergisiz fiyat. 3070 ile 2080Tİ arasında oyunlarda taş çatlasın en fazla 9 ile 15 FPS arası fark olacak. Bu nedenle 2080Tİ sahibi olup 3070 düşünenler sakın böyle bir hataya kalkışmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavoo -- 5 Eylül 2020; 0:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

Bu mesaj silindi.
    Boşverin uğraşmayın böyleleriyle cahil cühela dolmuş.
  • cavoo C kullanıcısına yanıt
    300 TL kar mı?

• Arkadaşlar Nvidia kendi video attı Youtubeta 2080ti vs 3080 Doom Eternal oyununu 4K performansını paylaştı %50-60 duruma göre performans farkı var rtx3080 lehine. Millet hala daha rtx3070 rtx2080ti yi geçemicek çok beklersiniz vs diyor hiçmi takip etmiyorlar anlamıyorum. Rtx 3080 4K da %50-60 performans farkı koyuyorsa rtx3070te bi zahmet 3080'den %60-70 kötü olmucağını aşaği yukarı bu videoya göre rtx2080ti gerisinde kalmicağini köydeki nenem bile biliyor. Biraz mantıklı yorum yapmakta fayda var. Gel gelelim bide bi anlasamama durumu daha olan nvidianın rtx 3070 için belirlediği fiyata.. Arkadaşım dolar belli kartın çıktığı fiyat 500 dolar. Googleye 500 dolar yazmaktandamı acizsiniz 3728 gibi bi rakamı gösteriyor zaten nvidia ne yazmiş 4805 TL. Demekki ne olmuş vergilerin hepsi hesaplanmiş aşagi yukari kabataslak referans tasarım kart için. Referans kartinda Türkiyede satilmicağini Artik teyzemler biliyo bunları lütfen aşalım. Asus-Msi gibi markalar kendi tasarimini gpuya işleyip 500-1000 TL arası ekleme yapıcak fiyat üstüne. Hala daha kdv-ötv-trt bimlemle eklenicek bunlarin muhabbeti dönüyor yapmayin etmeyin yazık kafaniza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur4591 -- 5 Eylül 2020; 0:49:50 >

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Ne bekliyordun ki? Vatan, hepsiburada itopya vs mağaza ve siteler kendi kârlarını koymadan mı satacaklar sanıyorsunuz?

• ozgur4591 kullanıcısına yanıt
    Gerçeği kabullenmek istemiyorlar hocam. Konuda 2080Ti sahipleri arkadaşlar gerçekleri söyleyenlere fakir diyor, ağızları kokuyor diyor, diyor da diyor. En çok beğeni alan mesajdaki arkadaşın yazdığı şeyde bile seviye yerlerde, nasıl yöneticiler müdahale etmiyor aklım almıyor.

Kazıklandınız arkadaşlar. Kusura bakmayın, durum bu. İster zengin olun, ister fakir olun, isterseniz de size gerçekleri söyleyen insanların ağzı koksun; ancak durum bu, ağır kazıklandınız. Kimse size "kazıklandınız" dediği için fakir ya da ağzı kokmuş olmuyor. Şahsen, size "kazıklandınız" diyen birisi olarak, aranızdan birisi benim maddiyatımla boy ölçüşecek olsa inanın kimin ağzı kokuyor görmüş oluruz. İnsanlar isteklerine ve arzularına göre bileşen alıyor, tepe model kart kullanmayan herkesi fakir ilan edecek kadar sığ görüşlü olmayın.

Şahsen firmanın kullanıcılarına yaptığını hoş bulmuyorum ve buna da sevinmem, ancak sevinene de bir şey demem. Forumlarda insanlar o kadar söyledi sizlere bu kartlarda durumun böyle olacağını, bile bile lades oldunuz. İnatla "bize dokunmaz" diyorsunuz ama insanlara hakaret saçmanızdan yanıp tutuştuğunuz da belli oluyor.

• Bütün dünya 2000 serisi ekran kartlarının hüsran olduğunu kabul ediyor. 2080ti nin özellikle ederinden çok daha fazlaya satıldığı ortada. Bile bile alan kişilerin keyfidir gider basar parayı alır. Ederinden fazlaya satılan ürünü alınca siz zengin, eleştirenler de fakir olmuyor. 3-5 tane oyunda taş çatlasın %30 performans için 2 katı fiyat veren kişinin kendi hesabıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

Ya dostum adama örnek olarak yazdım onu lütfen ya az dikkat!! Diğer alıntıları veya cevapları okumadan bir gazla girip yazmayın .

PS5 7000TL edecekse , RTX3070 de ortalam 5000TL üzeri edecek işte neyin umudunu taşıyorsunuz ki ?

Biri gelip vergi dahil 3750TL yapar diyor .

Adama örnek veriyor bilale anlatır gibi aklına ps5 i getir diyoruz. diğeri çıkıp "ps5 te yizdi seksin izil virgi vir " diyor.

Forumunda %80 nin de var bu huy.

Alıntıları Göster
    Ps5 10k tl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

gelecek olan konsollara da helva gerekir mi bu durumda?
    Gerekmez çünkü konsolun fiyatı total 500 dolar.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.