Şimdi Ara

20bin civarı cruiselu araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20bin tl civarı hız sabitleyicisi olan bir araç arıyorum. seat cordoba 1.4tdi stylance 2006,citroen c4 1.6hdi sx 2006, peugeot 307 1.4 hdi xr 2004
    yakıt tüketimi az olduğu için dizel motorlu modellerini düşünüyorum fakat c4lerin dizellerinin piyasası biraz daha yüksek. benzinlileri de çok yakıyor :) model yılları birkaç sene oynayabilir.kmsi de 150bini geçmesin diyorum. sizce hangi araç? veya bunlardan başka önerdiğiniz bir araç var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilazım -- 24 Ağustos 2013; 23:56:06 >

• valla bakımlı bir araç bulursan 120 bine kadar alınır dizeller,fakat 150 bin olan araçlar bana göre kendi şahsi fikrim artık sorun çıkarmaya meyillenmiş olan araçlardır,km ve motor testi yaptırıp bunu öğrenebilirsin.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-fiyat-dustuuu-full-octavia-lpg-li-boyasiz-orjinal-sorunsuz-134158109/detay/

bu ilanı bi değerlendirin. kilometre 200.000 ama bu araçalrda km 500.000 için herkes ok diyor. 100.000 altı dökük motorlu arabada var. sayısal ve görsel fikirlere önyargılara kapılmayın. yoksa araç almak zorlaşır. mesela bu araç ta fiyat 21.750. kilometresi 125.000 olan araçta fiyat 25.000 en kötü motor yenilenir onunda fiyatı maksimum 3.000 tl'yi geçmez. ama maalesef aksi düşünce yüzünden piyasa allak bullak.

• haklısın. esasında benim niyetim 100bine kadar. genel yargı yüksek kilometreli dizel motor alınmaması.düşük kmli dizel motor bulmak da zor. tabi alırken motor testi yaptırıp motorun durumunu öğrenmek gerekli. benzinli motorlor da çok yakıyor ama hocam. lpgli kullanmayı da pek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pylori

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-fiyat-dustuuu-full-octavia-lpg-li-boyasiz-orjinal-sorunsuz-134158109/detay/

bu ilanı bi değerlendirin. kilometre 200.000 ama bu araçalrda km 500.000 için herkes ok diyor. 100.000 altı dökük motorlu arabada var. sayısal ve görsel fikirlere önyargılara kapılmayın. yoksa araç almak zorlaşır. mesela bu araç ta fiyat 21.750. kilometresi 125.000 olan araçta fiyat 25.000 en kötü motor yenilenir onunda fiyatı maksimum 3.000 tl'yi geçmez. ama maalesef aksi düşünce yüzünden piyasa allak bullak.

Öneriniz için Teşekkür ederim. araç gayet dolu. beğenilmeyecek bir araç değil. söyledikleriniz mantıklı esasında. aracı biraz araştırıp düşüneyim. ama km yüksek olunca satarken de zor gidiyor araç.

• güzel konu takip :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400-420bin arası araç tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    700 bin bandında otomatik araç
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.