Şimdi Ara

20bine ne alınır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam millete bakmayın siz yok 20bin mi su mu bu mu. Besbelli butcen o kadar. Ben de yana yana aradim 19 20 derken 25bine 2006 1.2 clio aldım.

O fiyatlarda çok baktım. Ama o aralık inanın kısır. 14 15e araba var ama 19 20bine yok :) otomatik mantikli ama eski arabanin otomatigini almanızı önermem. Zira belli ki durumunuz parlak değil. Bi sorun olur 2 3 bin cebinizden yer diye düşünüyorum.

Ha illa yok ben otomatik alacam diyorsanız suzuki swift. Baska alternatif oneremicem.

Malesef ki fahiş fiyatlara çıktı araba fiyatları. Clio ya clio ne kadar iyi bi araba ki 25 30 arasi piyasasi var.

Otomatik e takilmazsaniz belki 1 2 daha ekleyebilirseniz palio brava clio km takintinizyoksa corolla ya da 97 98 polo falan bakabilirsiniz. Yine aynj modellerde Astranin otomatigi de bulunabilir ama dedigim gibi tavsiye etmem. O fiyata bulabileceğiniz eli yüzü düzgün bakimi parcasi sorunsuz araclar bunlar.

Tofaslar brodway ler 14 15 olmus haberinzi olsun.

Asla acele etmeyin denk gelir elbet kesene göre bisey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 22ye clio buldum. Denk geldi aslında. Yeni baktım araca. Nasipse yarın motor una baktıracağım. Tüm gönderileriniz için teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peugeot 206 düşünülebilir ama piyasadakilerin bir kısmı çok haşat durumda, çok iyi araştırmalı. Az önce 8-10 ilan inceledim hepsinde ayrı yalan sinirlendim kapattım siteyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Otomatik 206 kullaniyorum 2 yildir bende 230.000 km de ilanlara bakiyorum da 100.000 km yi gecen yok vay be diyorum

Marka model farketmez en onemlisi Temiz arac olmasi bakimli olmasi bu fiyatlara cok secici olmamak lazim

Arac ölmüs olmasin yeter.Eger otomatik aractan anlamiyorsan kesinlikle bilen biriyle git almaya geri kacirma vs varmi bakin iyice unutma satan adam %50 bir sorunu varda elden cikarmaya calisiyor alt fiyat tabakasinda cok daha fazla risk var maalesef
    Bu arada clionun sanzimani 206 ile ayni AL4 diye geciyor
    Temiz ise bakimlari yapilmissa uzmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 27 Mayıs 2018; 21:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio al hocam klimalı abs li olursa tadından yenmez fiesta veya palio da bakabilirsin.
  • Megane 1

Mazda 323 1.5 motor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 20 bine,yüksek modelli bmwler, audiler, mercedesler, amerikanlar da alınabilir, şahin, doğan, efsane kasa toyotalar da alınabilir? Hangi para biriminden bahsettiğine bağlı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.