Şimdi Ara

20bine ne alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne alacak isen hemen al. Yoksa her şey 1 aya kalmaz %20 zamlanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam temiz 2001 clio lar var klimalı modeller onlara bakıver yakıtı ekonomik olur parçası uygun olur uygun bir tercih olabilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio, palıo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beybiger B kullanıcısına yanıt
    Usta merhaba, bu eski 1.1 motor otomatikler nasıl sizce. Bakım fiyatları ve parça bulunabilirliği nasıl parçadan kastım, yağ filtre hava filitre polen filitre vb. gibi sarf malzemeler fiyatları uygunmudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Usta merhaba, bu eski 1.1 motor otomatikler nasıl sizce. Bakım fiyatları ve parça bulunabilirliği nasıl parçadan kastım, yağ filtre hava filitre polen filitre vb. gibi sarf malzemeler fiyatları uygunmudur.
    4 ileri otomatik olması gerek normal klasik otomatik bakımı yapıldıysa sorun cıkarmaz,normal yağ bakımı ve 1 kere ön rotlar vs değişti onun dısında sorun cıkmadı,istanbulda iseniz yetkili servis bütün parçaları buluyor öyle pahalıda değil,sarf malzemeleri internettende bulabilirsiniz,bakımı 200tl gibi birşey,150binde bizimkisi 2 senedir sorun yok,istanbul-adapazarına basa basa gittim 120-140 1.1 motorun canını aldım adapazarında 15 km trafiğe takıldım 1.5 saat,trafik açıldıgında passatlar,astralar kaputu açmış hararet yapmıştı ben hararete baktıgımda ibre oynamamıştı bile.sorunsuz bir araç.ş.içinde çok sıkıstırıyor büyük araçlar onun dısında o paraya alıncak sorunsuz araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beybiger -- 25 Mayıs 2018; 14:39:57 >

• Clio 1 alabilirsin 2 alabilirsin 20 bine araba var yok degil ben 12 bine bile tertemiz arabalar buluyorum ama otomatik degil.

• Opel gls olablir f kasalar

• Nissan almera olabilir Manuel derseniz.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Ayıptır insanların bütcesiyle dalga gecmeyin bütce meselesi belki sendeki 40.000₺ araba bana basit gelebilir . Arabada herkez konfor lüks aramayabilir

• Renault Clio 1999-2001 benzin +Lpg

Peugeot 206 Benzin + Lpg

Honda civic 1.4 Benzin +Lpg 1995-1998

• banamı söylüyosun.büyüyoruz diye millete dalga geçenlere söle onu.dolar 5 lira olmuş onun suçlusuda benim

Bu bütçesi düşük biriyle dalga geçmek için bir sebep değil bence konuyu saptırmayın konumuz hayat şartları değil araç önerisi sadece
  • otomatigi unut. temiz broadway yada kuş serisi olabilir. bunun disinda lada vega olabilir. ama orta temizlikte r12 de bulabilirsin. bir miktarda kenara ayir. illaki masrafi olacak.

• o paraya ancak el arabası kaldı artık ama olsun suriyelilerin keyfi yerinde.araplar yaşasında biz önemli değiliz
  • 25 gün önce 19.500 é fiat punto 2007 dinamik paket aldım.

117.000 km de 2 lastik taktım Başka masrafı yoktu.

(ağır hasar kayıtlı)

• 99-2000 opel corsa
  • Clio 1.4 rna lpg veya 1.4 ambiance logan lpg.

Ne alakası var anca bukadar boş cevap verilebilirdi aynen devam edin

• Temiz yürürü güzel bir Mazda 323 hb veya sedan piyasası yavaştır hemen satmayacagim diyorsan eğer bir araştır derim o fiyatlara eli yüzü düzgün bulunabiliyor ya 94 modele kadar eski kasa bakarsınız ya da bir üst kasa olan familia bakarsınız bir araştırın derim

• 20k otomatik ve sorun çıkarmayacak en mantıklı araç Mazda 323. 4 ileri tam otomatik. Motor ölür bu şanzıman ölmez.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.