mezun senense o zaman izmir İstanbul Eskişehir diş falan düşün hocam baya güzel şehirler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
mezun senense o zaman izmir İstanbul Eskişehir diş falan düşün hocam baya güzel şehirler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam mühendisliklerin sex oranı hakkında ne düşünüyorsunuz |
Bulur hocam doğru Eskisehir, izmir vet zıpzıp < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boş küme :( |
oh shit... o uzun saçlı erkek benim |
Yazmayacak Tıpa ikna ettim hahaha < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
queenofdiseaster hocamla sohbet ettik ceng istememin saçmalık olduğunu farkettim |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
''İki kız gördüm, gözün gönlüm açıldı.'' demiyor da :D. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 29 Temmuz 2021; 23:23:41 > |
Hocam DUS'a çalışmak zor mu ? Hocam 5 yılda rahatça mezun olup, kaç k ile başlarız ? Hocam ben İzmir'i az çok biliyorum yarına Adnan Menderes'e uçak bileti alıyorum, gelmek istiyorum hocam seneye nasıl yaparız ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 29 Temmuz 2021; 23:26:0 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Özel gelin de bi numarasını yollayın efendim. :) |
Hocam sen dişi bunun için mi seçtin tıp gelirken < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |