Bildirim
20k Tıp gelir mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gelmez dostum büyük ihtimalle. -
Gelebilir bence -
Hocam sence kactan kapatır? -
gelmez
puan türü birleşmesi tıbbı etkilemez fazla hatta bence hiç etkilemeyecek
tıp maksimum 19 bin ile kapatır -
Yüzde kaç ihtimal bazıları boşa umutlanma diyor bazıları gelir daha mühendisler var diyor şaştım kaldim. -
Ah ulan ah son dakika 2 soru değiştim bioda 2 doğruyu yanlışa çevirdim.Dogru kalsa belki de garantilemiştim tıpıquote:
Orijinalden alıntı: Sturmfahrt
gelmez
puan türü birleşmesi tıbbı etkilemez fazla hatta bence hiç etkilemeyecek
tıp maksimum 19 bin ile kapatır -
%55 bence güzel tercih yapman lazim ama -
İhtimal var ama gelmeyeceğini düşünüyorum. -
Hocam hatay van kars kıbrıs sonra da diş diye gitmeyi düşünüyorum.
Renk körüyüm diye gülhane almaz beni zaten onu yazamam böyle iyi mi sizce? -
Hocam siz yazin ama kendinizi gelmez diye alistirin gelirse supriz olsun uzulmeyin sonra -
Özelde yüzde 50 bursun üzerinde bir bursla gidebilme imkanım yok di mi? -
Yok galiba hocam tam bilgim yok ama. -
Bazen ilk tercihte bizi yazarsanız ekstra indirim falan var diyorlar yarın arayacam özelleri araştırıp forumda başlık acarım. -
16 binden sonraki bütün tıpları yaz,bence gelebilir -
nasıl etkilemez
2009da hacettepe tıp (puan birleştirilmesi varken) 2.5k ile kapattı
2010 puanlar ayrıldı 600 ile kapadı. çok büyük sürprizler de olabilir olmayabilir de onu bekleyip göreceğiz -
Cok mantikli bisey diycem bence bu sene tıp isteyen artacak ülkenin durumundan dolayı garanti meslek sonuçta -
17-18 binden sonraki tıplaeı yaz bence bahsettiğin üçlüden biri gelebilir, gelmezse de ne yazık ki tam ucundan kaçar gibi
İnşallah olur diyelim -
Hocam garanti de şimdi garanti 6 7 yıl sonra ne olur Allah bilir.
Yani diş de gidebilirim ben ama el becerim hiç yok beceremem diye korkuyorum bir de oldum olası ezberim biyolojim çok iyi oldu tıp bana daha uygun geliyor.
Yoksa doguda tıp yerine batıda diş daha mantıklı el becerin varsa -
Hocam 6 7 sene sonrayı konusmak gereksiz zaten şuanın sartlarini baz alırsak tıp ilk 20 bin icin cok mantıklı cogu aile ve ogrenci de bunu biliyor o yuzden ragbet artar diyorumquote:
Orijinalden alıntı: alig07
Hocam garanti de şimdi garanti 6 7 yıl sonra ne olur Allah bilir.
Yani diş de gidebilirim ben ama el becerim hiç yok beceremem diye korkuyorum bir de oldum olası ezberim biyolojim çok iyi oldu tıp bana daha uygun geliyor.
Yoksa doguda tıp yerine batıda diş daha mantıklı el becerin varsa
Benzer içerikler
- tarafınıza veya velisi olduğunuz kişilere ait öğrencilik bilgisi bulunamamıştır.
- okuması en zor bölümler
- benim hocam anahtar kodu
- kunduz soru başı kaç tl
- gata tıp msü ile mı alıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X