Şimdi Ara

20k ya hiçbir şey gelmemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Veterinerlik var mis gibi. İmkanlari çok iyi, düşünülebilir
  • Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt
    Ribas hocamla konuşun ve araştırmadan önce.
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Ben yazmayacağım ama gecen sene birkaç veterinerle görüşmüştüm hepsinin durumu cok iyi. Hatta 2 tanesinin yurt dışı imkanı bile varmış
  • 2017'de; CENG ilk büyük çıkışını henüz yaşamadan önceki durum ve geçen seneki sıralamaları kıyaslayan küçük bir tablo yaptım. O zaman listenin yarısına 20k civarı ve üzerinden girilebilirken, 2022'de bu listedeki tek bir okula bile 20k sıralamayla girilemeyecek.

20k ya hiçbir şey gelmemesi
  • somyx kullanıcısına yanıt

Cerrahpaşa eski istanbul üni bilgisayar zaten ekip eski ekip, yazmanda bir sakınca yok, bu sektörün ana kitlesi ankara ve istanbulda o yüzden bu illerdeki ünilerden mezun olanların iş bulmaları da nispeten daha kolay, izmirde de çalışanlar var ama asıl iş istanbul ve ankarada. Gerçi uzaktan çalışma da şu an çok yaygın ama daha çok tecrübeliler arasında

• seniorcoder S kullanıcısına yanıt

evet hocam ben de o şekide düşünüyorum.sıralamalar yükseleceği için puana da yazık olmayacak bence 30k ile kapatan cengler 25 26 ya çıkacak.

• BlokShot kullanıcısına yanıt

Puanlar ve sıralamalar tek tek nedir bilmiyorum ama, 20-30k arası için egeyi, gaziyi, cerrahpaşayı düşünebilirsin ben tabi bunları bilgisayar için yazıyorum, diğer bölümler nedir ne değildir bir bilgim yok, yazılım, yapay zeka gibi bölümlerde bilgisayar ile %70-80 örtüşen müfredatlara sahip zaten onları da düşünebilirsin. Şu çöp bu çöp boş laflar araştırma üniversitesi seçilen ünilerin hemen hemen hepsinden çıkanlar bir şekilde iş üretiyor (erciyes çukurova vb listesine internetten bulabilirsiniz)

• seniorcoder S kullanıcısına yanıt
    Seçeneklerimde olanlar henüz çok az çok detaylı bir araştırma yapamadım ama şunlar var aklımda siz de yorumlayin isterseniz
    Çukurova Ceng
    Çukurova Diş
    ODTÜ Kimya müh.
    İTÜ Kimya müh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 5 Temmuz 2022; 16:34:12 >
  • Buradan birbirinizi fisekliyonuz ceng şöyle ceng böyle diye sıralamalar yükselip istediğiniz yer gelmeyince de " ceng uçtu niye böyle oldu ? ". Hanim hanımcık kızlar çevrenin gazıyla ceng yazıyor ben doktor olamam diyerekten.
  • Ceng i bir kenara bırak geçen sene bilkent ctis araştırdık ettik o kadar nasıl olsa gelir diye 32 den 22ye çektiler güzelim bölümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beceremedic

Buradan birbirinizi fisekliyonuz ceng şöyle ceng böyle diye sıralamalar yükselip istediğiniz yer gelmeyince de " ceng uçtu niye böyle oldu ? ". Hanim hanımcık kızlar çevrenin gazıyla ceng yazıyor ben doktor olamam diyerekten.

CENG'de hanım hanımcık kız mı? 20k ya hiçbir şey gelmemesi 

Boun %94, ITU %91, GTU %90 erkek öğrenci.

• İTÜ MBG yazar keyfime bakardım 😔
  • şimdi düşünce hakkaten ha. Bir de sayısala bölüm fazla derler ea ya kıyasla. Hacettepe makina kaçla aldı ki en son ya da gazi elektronik belki bunlara bakılabilir
  • 20k ya hiçbir şey gelmemesi
  • ikigai kullanıcısına yanıt
    Çok komik
  • YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

ytü’yü çöpleyen tayfa bunlar ama bilmiyorlarki ytü makinenin racing takımı Türkiyede 1. , Dünyada 72. Akademik kadroda Şevket Özgür Atayılmaz, Hakan Demir gibi yarı zamanlı TAİ’de çalışan hocalar olduğunu. Otomotiv anabilim dalında Orkun Özener, Muammer Özkan ve Alptekin Ergenç’i bilmiyorlar. Varsın yoksun aa ytü makine 45k yazmayalım, kötü bu üni diyorlar. Benim mezun olduğum dönem 30 kişi aldı makineden TAİ aday mühendisliğe. İtü ve ytü dışında hangi üniden bu kadar stajyer alıyor bu şirket?

• ODTÜ Matematik  

• BlokShot kullanıcısına yanıt

Biraz karışık bir tercih olmuş, önce mesleği belirle bence, bunların hepsi iyi bölümler, iş bulma açısından ceng veya dişi daha mantıklı bence.

• Sp!deR kullanıcısına yanıt

canına mı susadın :D ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.