Şimdi Ara

20k ya hiçbir şey gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20k civarında bekliyorum söyle bölümlere bir baktım ne adamakıllı tıp geliyor ne adamakıllı ceng geliyor diş olabilir belki başka pek bir seçenek yok.mutemelen ceng seçeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 3sene önce hacettepe ceng 18k falan alıyordu şu an çok çok daha iyi sıralamalardan alıyor. Bu okulun eğitim kadrosu mu değişti ? Bu okula ekstra özellikler mi geldi ? 2 sorunun cevabı da hayır. Sıralamaları 18 yaşındaki ergenler belirliyor sıralamaya bakıp da bölüm yazılmaz hocalarına imkanlarına yurt kapasitelerine vs bakılarak yazılır. Biraz kafanı çalıştır çok güzel çok sağlam bölümler var sizin gibi kıt kafalı ya ceng ya tıpçı olanlar bunu anlamıyor ama anlatacağız.

Çok doğru bir yorum olmamış, o bölüm de ne değişmiş sitesinden görebilirsini, hocalar nerelerden gelmişler kaç hocası var, 2005 lerde 2k dan alıyordu 2017 de 18k o bölüm için bedavaydı, girin bakın linkedinden mezunları nerelerde çalışıyor (twitter, google, meta). Sıralamaları ergenler belirliyor doğru o yüzden 5 kuruş etmeyecek vakıf ünilerininde puanı yükseliyor.

• 3sene önce hacettepe ceng 18k falan alıyordu şu an çok çok daha iyi sıralamalardan alıyor. Bu okulun eğitim kadrosu mu değişti ? Bu okula ekstra özellikler mi geldi ? 2 sorunun cevabı da hayır. Sıralamaları 18 yaşındaki ergenler belirliyor sıralamaya bakıp da bölüm yazılmaz hocalarına imkanlarına yurt kapasitelerine vs bakılarak yazılır. Biraz kafanı çalıştır çok güzel çok sağlam bölümler var sizin gibi kıt kafalı ya ceng ya tıpçı olanlar bunu anlamıyor ama anlatacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp diş ceng dışında bölüm mü yok amk

• İlla tip ceng olmak zorunda mı? Ufkunuzu biraz açın.

• Adamakıllı ceng geliyor bence. İTÜ ODTÜ istiyorsan ona göre çalışacaktın hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YTÜ Kom ingilizce de bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum insanlar araştırmıyor. örneğin ege eem en son 49k ile kapattı ama bu sene bir prof sayesinde almanya bağlantıları ve birçok sponsor kazandı gdz ile anlaşmalar yapıldı ama yine de yks sıralaması geriye gidebilir çünkü ceng değil. Çıkınca yazılımcı olarak çalışan dolu insan var tanıdığım. Bu sadece bir örnekti. Bunlar bilinmediği için araştırılmadığı için sadece popülerite yks sıralamalarını belirliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ege Bilgisayar yazılır bu sene ingilizce olacak

• c keyfi bir sabittir C kullanıcısına yanıt
    Ege çöp

• 2-3 sene sonra 20kya anca ortalama ünilerdeki cenglere girilecek.(sakarya,bursa,kocaeli vb.)

Çok doğru bir yorum olmamış, o bölüm de ne değişmiş sitesinden görebilirsini, hocalar nerelerden gelmişler kaç hocası var, 2005 lerde 2k dan alıyordu 2017 de 18k o bölüm için bedavaydı, girin bakın linkedinden mezunları nerelerde çalışıyor (twitter, google, meta). Sıralamaları ergenler belirliyor doğru o yüzden 5 kuruş etmeyecek vakıf ünilerininde puanı yükseliyor.

• 20 kya ege izmir teknoloji gazi ankara gebze (bil müh) yazabilirsin, farklı firmalarda çeşitli projelerde bu saydığım üniversitelerden mezun insanlarla çalıştım, gayette iyi yerlerde iş buluyorlar, öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açıksan sky is the limit yok ben kafayı yormam çalışmam diyorsan zaten aldığın eğitimin sana verebileceği birşey yok gir kpssye bekle sıranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seniorcoder -- 4 Temmuz 2022; 19:49:17 >
    Hocam siz bir şeyler biliyor gibisiniz bana 20-30k arası sıralama için bölüm tavsiyesi vererek geleceğime yön verir misiniz

• seniorcoder S kullanıcısına yanıt
    Marmara,cerrahpasa bilg muh cok mu kötü istanbulda olduğu icin avantajli olmaz mı

• somyx kullanıcısına yanıt
    Marmara'nın teknoloji fakültesinde olan ceng boş hocam yazma

• Cidden Gtü'ye veya Iyte'ye bile girilmiyor 20k ile, Ege'ye de girilmeyecek bu sene Cenglerin durumu çok feci. İstanbul'daki belli başlı özel üniversiteler falan ilk 3k'yı geçmiş durumda. Okulların Ceng puanına bakılıp diğer bölümlerine bakılmadığı için sanki tüm üniversiteler uçuşa geçmiş gibi görünüyor, oysa eğitimleri iyiye değil de kötüye gitmiştir ancak son yıllarda.

Çok talep var Ceng konusunda, ama bölüm seçmeyin, okul seçin demek de doğru değil.

• dijital oyun tasarımı.

• BlokShot kullanıcısına yanıt

Ben geçen sene girdim sınava 25k yaptım o yüzden çok fazla araştırmıştım o sıralamadaki bölümleri ben oldum olası mühendislik istediğim için dişi vs eledim direkt tıp zaten istemiyordum gelmiyordu da zaten. Ytü komda kuzenim var ileride çok değerlenecek diye düşünüyorum aynı şekilde ben ytü ehmdeyim geleceğinin iyi olduğunu düşünüyorum. Ben geçen yaz üniye geçmeden bu forumda çok takılmıştım bu forumdaki herkes ytüyü gömer itüyü överdi o yüzden ytüye ön yargıyla gittim ama hazırlık okumama rağmen hocalar ortam sınıf arkadaşlarım vs çok hoşuma gitti. Benim sana tavsiyem nereyi yazacaksan çok çok detaylı araştır ve etrafındaki kimseyi dinleme. Herkes kendi bölümünü övüyor kimse kendi sıralamasına bok attırmıyor. Sıralaman açıklansın özelden yazarsın yardımcı olurum daha hocam.

• aynen kardeşim hiçbir şey gelmiyor, ülkede herkes odtü ceng mezunu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegh -- 4 Temmuz 2022; 22:35:29 >
  • En iyi ünilerde temel mühendisliklerle batıdaki tıplar ve doğudaki iyi tıplar tutmuyor. İyi diş fakülteleri yazılabilir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.