Şimdi Ara

20yasimiza merdiven dayadik hala aileden izin alma sorunu yasamak koyuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
15.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim araba sıkintim yok, disarida gezme tozma, arkadasimda kalma (buna izin verip, disarida 11den sonra gezmeme izin vermemeleri garip) vs hicbir sorunum yok, sadece aksam eve 11de girmem gerekiyor, onun disinda karizmaslar. Nasil diyiyim evin kurali gibi 11de girmek. Kendi kararimi almamda hicbir sıkıntim yok, tek sıkinti 11de eve girmek
  • ana baba sözü dinlemicen ne dinlicen?
  • Birader belki ondan korkuyorlardır.Ondan derken arabanla geç saatte gezmenden yani.Kaç tane haber gördük bugüne kadar arkadaşlarıyla aynı arabada hayatını kaybetmiş gençler..Güvenemiyorlar bir türlü, belli.

Onun dışında haklısın.Zaten bütün problemlerini biliyoruz forum olarak.
  • ben sadece çıkıyorum diyorum hadi oğlum güle güle git derler. 12-1 gibi gelirim. selam baba derim hoş geldin der. ben kendim sorarım babama hesap sor nerelere gittim diye güler geçer. yaş 22
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sen yine iyisin.
    Ben 36' sına merdiven dayadım hala baba parası yiyorum.

• Yaş 20,daha arkadaşların evinde kalmış adam degilim.Hocam küçüklükten alışsa idik sorun olmazdı,sonradan olmuyor.Bende şehir dışı yazacagim ;-)
  • Hiç öyle bir sorunum olmadı. Lisedeyken de yoktu. Şimdi de yok. Direk şuraya gidiyorum der çıkar giderim evden.
    Zaten 1 yıla kadar ayrı eve de çıkıcam daha da konforlu olucak
  • sonra okurum konuyu, benim durum da böyle
  • 40 yaşında da olsan ailenle kalıyorsan evin kurallarına uymak zorundasın....bunun yaşla ilgisi yok.
  • 90 doğumluyum. Evden çıkarken nereye gideceğimi söylerim, geç kalırsam ararım. Annem de böyle davranır, babam da. Evde herkes birbirinden haberdar. Ben hesap veriyorsam onlar da bir yere giderken hesap verecek. Anneannem bile bir yere giderken haber verir. Normal olanı bu bence. Arkadaşım olmadığından gece çıkmıyorum çıktığım zaman da sorun olmuyor. Çok seyrek çıkıyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 17 Şubat 2012; 11:47:23 >
  • alien hakli
  • Parayı kimden alıyorsan onun emirlerine uymak zorundasın. bu çalışırkende aynı bir evde yaşarkende. Ekonomik gücün eline geçmediği, kendi şirketini kurmadığın sürece sürekli yasaklarla karşı karşıya kalacaksın.
  • valla peder beni hep dışarı attıgı için sorun yok evden cok dısarda kalıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Birader belki ondan korkuyorlardır.Ondan derken arabanla geç saatte gezmenden yani.Kaç tane haber gördük bugüne kadar arkadaşlarıyla aynı arabada hayatını kaybetmiş gençler..Güvenemiyorlar bir türlü, belli.

Onun dışında haklısın.Zaten bütün problemlerini biliyoruz forum olarak.

Sabah sabah iyi guldurdun hocam
  • Saat 10u geçince 10 dk da bi aramaya başlarlar. Saat 10a kadarda saatte bir ararlar. Ara sıra çok sıkıyorlar kapatıyorum 2 dk geçmiyor gene arıyorlar. En sonunda telefonu kapatıyorum bu sefer arkadaştan arıyorlar.
    Ben eve geç gideceğim zaman genelde arkadaşta kalacağım diyorum. Veya arkadaşta kalıyorum. O zaman 1 2 kere arıyorlar.
  • Baba ocagi boyledir kendi evine cikip kendi parani kazanana kadar
  • Valla bende hiç öyle bir sıkıntı olmadı çünkü çalışıyorumMesaiye kaldım diyordum keyfime bakıyordum
  • Dışardayken 50 kere arar annem.
  • Tek bu sorunu yasiyan ben degilim sevindim buna, aile olayi degisik ya, isterseniz 50yasina gelin hala dunku cocuk gibi bakiyorlar. Mesala babanem hala babama oyle davraniyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.