Şimdi Ara

21 Haziranda Çekiliş Kazanan DıYaMo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim bak ben şerefli insanım suçum olmaz ve böyle hassas konularda ipnelik yapmam yapmakda yani çok zoruma gider.
    Ben burda arkadaşlarımıza 57 level çar veriyim diye böyle bir şey yaptım heyecan olsun diye

Mail adresini vericem ve mail adresinin şifresini , gizli sorusunu
    Sen mail adresinle şifreyi değiştirdikten sonra gizli sorunu mail adresinin şifresini bilsende
    En son seçenekte eski şifreyi soruyu sen şifreyi değiştirdikten sonra ben senin şifreni nasıl biliyim?
    Arkadaşlar yalansa siz söyleyin lütfen
  • bende bilmemne şansı varmış arkadaş dedi. beni de yaz hadi biyerlerim şişecek
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orjinalden alıntı: boywonder

Çekilişle wereceginiz charın Tüm bilgilerini wermeniz gereklidir Buna Özellikle Gizli cevapda dahil

böyle bir kuralı kim çıkarmış?Adam bedavadan char veriyor buna bile kızıyorsunuz ya...

Adam Sana Bedavadan Char werecek Sen üstünü dizeceksin Adam Girecek Chardaki tüm itemleri alacak sonra sen geleceksin burda bagıra bagıra bu benı hackledı dıyeceksın başımızın etini yiyeceksin karşındaki kişiye ne kadr guvenebılırsınki?

• quote:

Orjinalden alıntı: LorDMage

Kardeşim bak ben şerefli insanım suçum olmaz ve böyle hassas konularda ipnelik yapmam yapmakda yani çok zoruma gider.
    Ben burda arkadaşlarımıza 57 level çar veriyim diye böyle bir şey yaptım heyecan olsun diye

Mail adresini vericem ve mail adresinin şifresini , gizli sorusunu
    Sen mail adresinle şifreyi değiştirdikten sonra gizli sorunu mail adresinin şifresini bilsende
    En son seçenekte eski şifreyi soruyu sen şifreyi değiştirdikten sonra ben senin şifreni nasıl biliyim?
    Arkadaşlar yalansa siz söyleyin lütfen

Gizli Yanıt olmadan Charın Şifresini nasıl degiştireceksin söylermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 27 Mayıs 2009; 10:35:54 >
  • benide yaz
  • benide yaz
  • benide yaz çıkmıyacağını biliyorum maksat heycan
  • benıde ekle :D
  • benide yazsana yazmamışsın çok heycanlandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknest -- 27 Mayıs 2009; 17:21:49 >
  • Bir arkadaş beni çok eleştirmiş ve saygı duyarım milletin düşüncesine ama yanlış düşünüyorsun
    Gizli yanıt cevabını vericem

Bir arkadaşta demiş neden kasıyorsun neden mi heyecan olsun diye arkadaşım
    başka sorunuz?
  • Ekle bakalım acemi şansı
  • Benide benide,belki bi charımız olur adam gibi
  • erynch ekle beni

Özendim
  • Benide Ekle Ad1g3 çarım yok zaten belki çıkarda oynarım
  • ekler misin bakalım char arıyordum belki sroya geri dönebilirim ama çıkacaksa gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara çıkar inşallah
  • benide ekle karazaferaskeri
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Çekilişle wereceginiz charın Tüm bilgilerini wermeniz gereklidir Buna Özellikle Gizli cevapda dahil

böyle bir kuralı kim çıkarmış?Adam bedavadan char veriyor buna bile kızıyorsunuz ya...

Adam Sana Bedavadan Char werecek Sen üstünü dizeceksin Adam Girecek Chardaki tüm itemleri alacak sonra sen geleceksin burda bagıra bagıra bu benı hackledı dıyeceksın başımızın etini yiyeceksin karşındaki kişiye ne kadr guvenebılırsınki?

zaten şifresi değişince de chara girmek pek kolay da ...

• Konu Güncelliğini korumaktadır.
  • zaten char soyuk diyor demekki şifresini 1 den fazla kişi biliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.